|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Φιλοι μου απο σημερα το σπιτι μου φιλοξενει το καινουριο μου ενυδρειο των................... 900 λιτρων!!!!!!!!!!!
![]() απο αυριο ξεκιναει το στησιμο του και η διασκεδαση!!!! επιστρατευτηκε μεταφορικη και 10 ατομα για το κουβαλημα και φυσικα δωθηκε show στη γειτονια που παρακολουθουσε το φερετρο να ανεβαινει στο δευτερο οροφο ...πετωντας!!! θα ακολουθησει φωτο του ενω ειναι αδειο... και στη συνεχεια μολις γεμισει απο τη φιλη μου την ευδαπ!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
900 λιτρα? Τι λες βρε θηριο!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Καθε φορα που θα θελεις να το συντηρησεις.. σε βλεπω με αναπνευστηρα και μπρατσακια ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προς πισινα!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για πές διαστάσεις....
Βάλε και καμμιά φωτό να το δούμε... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με την πρωτη ευκαιρια γιατι σε λιγο αρχιζει η μαχη θα βαλω και φωτο....:eek:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Περτικαλι με βουλες λαχανι..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε με το καλό να το στήσεις!!!!!
Απλα σκέψου οτι όταν θα κάνεις αλλαγή νερού καθε βδομάδα θα αδειάζεις όσο 1,5 ενυδρείο μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Χαιρετήσματα στην φίλη σου την ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ ![]() ![]() ![]() ![]() Να πω αντε και στο 5000 ???? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
θα κανω μπανιο και θα πινω νερο σε φιλους...
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|