|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οπως κοιτάς πάνω στο φόρουμ εχει ένα κουμπί που λέει "search" .... ![]() Try it ![]()
|
||||
|
||||
![]()
δηλ αν το ενυδρειο το γεμισω με νερο απο α/ο σε κανονικα για τους δισκους ορια ολικης ανθρακικης σκληρoτητας κ ΡΗ ! θα πρεπει να περιμενω τοσο πολυ?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
και αντε και τις πετυχες τις καταλληλες συνθηκες...ποιος ομως σου λεει οτι θα παραμεινουν και σταθερες...???πρωτα απο ολα το ενυδρειο θα πρεπει να ειναι πολυυυυυυ καλα στρωμενο για να υποδεχθει δισκους.....
|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα μαλον θα καταληξω σε ορθογωνιο 120\48\67,5 .το ενυδρειο γωνια ειναι πολυ ωραιο αλλα δεν εχω γωνια για να το βαλω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...και εγω να σου ευχηθω καλη επιλογη,και μην βιαστεις για τιποτε...ολα στην ωρα τους για να μην γινουν λαθη......
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ενταξει περιμενα τοσο δεν με πειραζει να περιμενω κ ενα μηνα παραπανω. αρκει να γινει σωστη δουλεια.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ποια μάρκα σε ανχώνει ελένη? Προσωπική και πιστεύω όχι μόνο, άποψη, είναι οτι τα ενυδρεία της Juwel είναι και πολύ καλά και πολύ ποιοτικά!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το δικό μου 120λιτρο είναι κινέζικο και ώς τώρα δεν έχω κανένα πρόβλημα ... τώρα αν έχεις την οικονομική δυνατότητα αλλάζει το πράγμα ..
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σας πώ.....πιστευω ότι τα κινέζικα δεν είναι και πολύ καλά.Οταν το αγοράσεις θα πρέπει να αλλάξεις το φυλτρο(αν έχει), το γυαλλί μπορεί να μην είναι καν γυαλλί και να είναι κάποιο είδος πλαστικού κ.τ.λ
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις προσωπικη εμπειρια ή εχεις δει μερικα?
|
|
||||
|
||||
![]()
βρε τολη μου,τι τον ρωτας τωρα ............να'χαμε να λεγαμε.......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον το σιγκεκριμενο ειναι γυαλι .μονο που δεν γνωριζω ταχιλιοστα παχους. κ δεν εχει φιλτρα . το φιλτρο θα ειναι εξωτερικο της eheim.υπομονη θα παω να τα δω κ απο κοντα. μηπως ξερετε να μου πειτε τι να προσεξω
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
η μαρκα του ενυδρειου ειναι jinglong!αν την ξερει κανεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν πιστευω να είναι γνωστή μάρκα το ενυδρείο σου.....Ας πουν οι εμπειρότεροι.. ![]() Πόσα λίτρα είναι....?
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον μετα κοπων κ βασανων η παραγκελια εγινε! παρακαλω τους πιο σχετικους κ εμπειρους να με διορθωσουν αν εκανα καμια γκαφα.το ενυδρειο juwel 300 με εσωτερικο φιλτρο.εξωτερικο φιλτρο 2028 eheim.α/ο aquamedic.υποστρωμα seachem.χαλικι μαυρο!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αψογα ολα. θηριωδης το εξωτερικο σου φιλτρο..ολα αψογα....
ΥΓ.μονο εγω λειπω απο αυτην την πολυ καλη παραγγελια........ ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουφ ! εφυγε ενα βαρος απο πανω μου! οσο αναφορα τα UV ειναι υποχρεωτικο?? αν αποφασισω να τοποθετισω ενα αργοτερα γινετε?? πωσ θα καταλαβω οτι χρειαζεται??
|
|
|||
|
|||
![]()
Ολα ειναι αψογα οπως σου ειπε και ο klaz απλα εγω θα απεφευγα το μαυρο χαλικι θα εφαζα αμμο σκουρα ειναι καλυτερο για τους δισκους.Οσο για την UV δεν την θεωρω απαραιτητη και βεβαιως μπορεις να την βαλεις αργοτερα απλα θα πρεπει να την συνδεσεις σε καποια αλλο φιλτρο που να εχει χαμηλη ροη για να κανει δουλεια και δουλεια η UV και να μην μειωνεις την ροη του κορυφαιου φιλτρου που εχεις παρει.Καλη συνεχεια και περιμενουμε φωτο απο το δημιουργημα σου
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν αργότερα θελήσεις να βάλεις UV μια χαρά μπορείς να την προσαρμόσεις στον 1000αρη του ΡΙΟ, μπορεί βέβαια να έχεις μια σχετική μείωση στην κυκλοφορία αλλά έτσι κι αλλιώς με το 2028 που έχεις το εσωτερικό θα δουλεύει ως βοηθητικό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Χρησιμοποιώντας την έξοδο του κυκλοφορητή και τις ανάλογες κατάλληλες σωληνώσεις!
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον ειναι ευκολοτερο να βαλει κανεις μια μικρη αντλια eheim μεσα στο νερο, παρά αυτό..
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περι ευκολίας φυσικά δεν θα διαφωνήσω καθόλου!
|
||||
|
||||
![]()
για ποιο λογο να μη βαλω χαλικι μαυρο???
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Enter the discus | chriskousis | Δίσκοι | 23 | 13-08-06 17:32 |
Το χρονικο της καταστροφης...... | Pritanis | Δίσκοι | 59 | 08-12-05 17:22 |
Discus pH | czotalis | Δίσκοι | 2 | 06-07-03 22:20 |