|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
αναλογος ποιον ρωτας!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τελικα τις κολλησα ολες αν και σκεφτομαι να δω τι ψαρακια θα βρω και μετα να κανω ενα setup με πετρες απο κοκκινη λαβα...οσο για ττις μετρησεις που εκανα
![]() no2-1 no3-10 πως παω???
|
|||
|
|||
![]()
ειδα ρωτας για ταγκανικα
τα tropheus δεν σκαβουν για αλλα δεν ξερω δεν απαντω |
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο 3 χρονια μαλλον θα εχει βρει τις απαντησεις..
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα tangkanyika δεν σκαβουν τοσο οσο τα mbuna,αι γενικα εινα πιο ησυχα ψαρια.αληθεια γιατι δεν βαζεισ haplochromis τισ malawi ?εγω τα εχω σε 450αρι και μια χαρα ουτε σκαψιμο oυτε κρυβονται και ολα πανε ρολοι.δεν θελουν πολλες πετρες
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ταγκανικα 200 λιτρα (Παρουσιαση) | Pritanis | Tanganyika | 16 | 12-03-06 15:31 |
Επιτελους Διακοπές.... Οι ανεμονες μου το ξέρουν όμως;;;;; | ahar | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 14-07-03 10:13 |
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (my tank) | Tolis | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 03-04-03 11:27 |