|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Παράθεση:
Αλλά το έφτιαξα και επλίζω να είναι καλύτερα. (Τώρα μην μου πεις ότι υπάρχει ανάλυση σε pc 800χ600 ! Αυτά ήταν..... τα παλιά τα χρόνια ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Η αρχική σου σκέψη μου άρεσε οπότε ή μπορείς να μοιράσεις τα κόκκινα σε λιγότερα σημεία ή όλα σε ένα σημείο όπως είπε ο gaia και εκεί που θα αφαιρέσεις να πειραματιστείς με άλλα φυτά.
|
||||
|
||||
![]()
λεωνιδα δεν χρειαζεται να πω τιποτα εγω στα εχω πει απο κοντα.ωραιο και στη φωτογραφια αλλα παιδια αλλο πραγμα να το δειτε απο κοντα.μπραβο λεωνιδα
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο μπράβο
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πολυ πολύ όμορφο... και τα φυτά σου, και οι δίσκοι σου ΚΟΥΚΛΙ |
|
||||
|
||||
![]()
δεν μου άρεσαν ποτέ οι δίσκοι ...
άλλά όταν τους είδα σε αυτο το ενυδρείο τους αγάπησα ..... τελειο !! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
leomn σήμερα είδα ίσως ένα από τα καλύτερα φυτεμένα δισκοενυδρεία. :eek:
πο πο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφο
τελειο καταπλικτικο μπραβω |
|
||||
|
||||
![]()
εκπληκτικο! καταπληκτικο! αψογο!
ερωτηση. το χαλι σου τι ειναι? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() λεωνιδα,εννοειται οτι κανω πλακα..εε???? ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οκ το χαλίίίίίίίίίί τι φυτό είναι? |
|
||||
|
||||
![]()
γλωσσοστιγμα...........
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
thx klaz.
|
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά και πάλι
Από την τελευταία φωτογραφία έχουν γίνει αρκετές αλλαγές, η macrandra στα ψηλά σημεία(φυτρωμένη στον ουρανό...)έχει βγει, μπήκαν κάποια νεα ξύλα με φυτά και εδώ και κάποιες μέρες διορθώθηκε η υπερβολική συμμετρία που υπήρχε στα 2 άκρα. Σε κάνα μήνα θα είναι έτοιμο -αν και ένα ευδρείο δεν τελειώνει ποτέ... |
|
||||
|
||||
![]()
λεωνιδαααααααα,καμμια νεα φωτο βρε γκαρνταση...?αντε να θαυμασουμε την ενυδρειαρα σου.....
![]() ![]() ![]() ![]() περιμενουμε την εξελιξη..... |
|
||||
|
||||
![]()
Εκτός αν μας ζητήσει λίγο χρόνο ο Λεωνίδας μέχρι να το δούμε
![]() ...και μετά την έκπληξη του Λεωνίδα , περιμένουμε και το δικό σου klaz. Είχες αρκετό χρόνο...για δείξε μας.. και ετοιμάσου ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν όλα πάνε όπως τα περιμένω σε 1-2 μήνες θα αλλάξει ΕΝΤΕΛΩΣ, όλα τα φυτά που έχει μέσα τώρα θα φύγουν. Το νέο στήσιμο όμως θα πάρει πολυυύ καιρό για να δείξει και δεν θα έχει καμία σχέση με το τωρινό.... Κlaz σειρά σου τόσο καιρό περιμένουμε, μας έσκασες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ε, 10-15 μέρες μπορούμε να περιμένουμε....
![]() Θα είχε ενδιαφέρον να κρατήσεις ένα μικρό φωτογραφκό αρχείο από την 'μεταμόρφωση' ![]() Όταν λες ότι θα το αλλάξεις εντελώς θα είναι καινούργιο στήσιμο από την αρχή ή θα αλλάζεις σιγα-σιγά κομμάτια του υπάχοντος ;
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αν θα κάνω σιγά σιγά τις αλλαγές ή με τη μία.Στην αρχή σκεφτόμουν να τις κάνω αργά αργά και γιατί το φίλτρο που έχω δεν είναι και ότι καλύτερο(στηρίζομαι και στα φυτά) και για να μην μου κοστίσουν πολύ τα νέα φυτά(να τα πολλαπλασιάζω σιγά σιγά κλπ) Επειδή όμως έτσι θέλει πάρα πολύ υπομονή και το ενυδρείο θα είναι χάλια για πολύ καιρό υπάρχει και η λύση να κάνω μια μεγάλη παραγγελία σε φυτά και να προχωρήσει πιό γρήγορα. Μάλλον προς τη δεύτερη λύση θα πάω... Πριν γίνουν αυτά πάντως θα πρέπει μάλλον να κάνω και μια βόλτα από Αθήνα για να βρω και τα ξύλα που θέλω ![]() (Το λυπάμε βέβαια να το χαλάσω, όμως σταμάτησε να έχει ενδιαφέρον με τις όποιες μικροαλλαγές και αφού δεν θα το πάω για reef μια μεγάλη αλλαγή χρειάζεται...) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
...και καλα κανουν με τα σουπερ φυτεμενα τους.....
![]() ![]() και εμεις φιλε μου juan ως γνωστον τα παμε αρκετα καλα,και για να γινω λιγο πιο συγκεκριμενος....ισως να εχω κατι και εγω ο κακομοιρος να σας δειξω ...μαλλον προς αρχες του αλλου μηνα......προς το παρων μπορειτε να παρετε μια μικρη τζουρα απο παλια φωτο του ενυδρειου λιγες βδομαδες μετα το στησιμο του...... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τόσο ωραίο ενυδρείο είναι κρίμα να το αδικεί μία κακή φωτογραφία...οπότε μπήκα στον πειρασμό και την σουλούπωσα λίγο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τι iso, διάφραγμα και ταχύτητα είναι καλό γενικά να βγαίνουν φωτογραφίες ενυδρείων;;; |
|
||||
|
||||
![]()
Mα τι λεμε τωρα...
Σαν ψευτικο ειναι βρε παιδια... Τι κοπος και τι φαντασια χρειαζεται για ενα τετοιο ενυδρειο... Απλα καταπληκτικο..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() για να μην αναφερω τις εκατονταδες ωρες ψαξιματος στα κινεζικα μαγαζια ,και στα ''ολα με 1 ευρω'' για να βρεθουν ,και μονταριστουν ολα αυτα τα ψευτο-υλικα..... το τεχνητο ομως αποτελεσμα μας αποζημιωσε ολους... σαν αληθινο μοιαζει....!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μολις το είδα μόνο μια σκέψη μου ήρθε.....
![]() Ειναι κρίμα να το ξεστήσεις γιατί μοιάζει ολοκληρωμένο ! Από την άλλη και εγώ όλο αλλαγές κάνω οπότε δεν είμαι του να μην κάνεις ένα νέο ![]() Αυτό δεν είναι κρίμα να το χαλάσεις... ![]() Πρέπει να το πουλήσεις, όχι για άλλο λόγο αλλά για να μην χαλάσει....και με τα χρήματα παίρνεις ένα καινούργιο, άδειο. Αυτό, το ενυδρείο όμως, νομίζω ότι αξίζει όμως όπως ένα ίδιο γεμάτο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Υ.Γ. Τέλειο . . !
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πανέμορφο!! Ονειρεύομαι να φθάσω στο επίπεδό σου
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||