|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Για να μην ανοιγω καινουριο τοπικ,θελω να ρωτησω κατι αλλο....αν τα ψαρια ενοχλουνται απο τον θορυβο που κανει ο κυκλοφορητης......δεν κανει και σαν κομπρεσερ αλλα.....
Λογικα με το εξωτερικο φιλτρο τα ψαρια θα ησυχασουν αλλα μετα μπορει να ενοχλει εμενα!?!?!? ή κανω λαθος! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψάρια είτε τα ενοχλεί είτε όχι, τον συνηθίζουν τον θόρυβο.
Αν βάλεις εξωτερικό φίλτρο δεν θα αλλάξει τίποτα καθώς ο ήχος σε στερεά και υγρά ταξιδεύει πιό γρήγορα απ'ότι στην ατμόσφαιρα (αέρια) και θα ακούγεται πάλι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
"Ο κυκλοφορητης του εχει ενα μικρο σφουγγαρακι εσωτερικα για να μην βουλωνει," ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ και τπτ αλλο. Προφανός το ενυδρείο δε το ξέρεις.... Η αντλία του ενυδρείου 450λ/ωρα που έρχεται στη συσκευασία έχει ένα μικρό σφουγγάρι που δίνει μικρή προστασία απο το να μη σου μπουκώνει κάθε 7 μέρες.. Το σφουγγαράκι δεν έχει καμοια βιολογική "λειτουργία" αφου οι πόροι ειναι τεραστιοι...΄με επιβεβαιώνει ο ίδιος ο CC-Gio. οπότε ΟΥΤΕ Ο CC-Gio ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΤΠΤ. ελπίζω να κάτάλαβες το λάθο σου. ![]() Το να τη λές στον άλλον για καλό λόγο είναι επικοδομιτικο... Το να του τη λες όμως ενω έχει δίκιο δε το βρισκω ορθό. όσον αφορά για το εξωτερικο φίλτρο και το μπλε σφουγγάρι που προτείνω και τα 2 (με τη μηδαμινή εμπειρία όπως μου επισήμανες) γι ατους εξής λόγους.. Αν είναι να έχει στο ενυδρειο αυτο 2-3 ψαράκια(σε μεγεθος) απότι έχω διαβάσει το μπλε σφουγγαρι απο μόνο του κάνει καλά τη δουλεία του και μηχανικά και βιολογικά. κανω λάθος?????? Απλά είπα πως αν έχει σκοπό να δώσει λεφτα το παλικάρι καλό είναι να προσανατολιστει προς το εξωτερικο και να μει μπει στη διαδικασία του "πως να βελτιώσω το υπάρχον" Το έκανα εγώ και τη πάτησα. Και σε αυτή τη συμβουλή που έδωσα φιλε γίωργο η μικρή εμπειρια απο μόνη της είναι αρκετη.. δε χρειαζεται να περάσουν 3-4 χρονια για να καταλάβεις οτι εδωσες λεφτά ντζαμπαααααααα το καταλαβαίνεις μέσα σε 3-4 μέρες ![]() ![]() ![]() Αυτα...
|
|||
|
|||
![]()
Οι μοντερατορες περνανε ατελειωτες ωρες εδω μεσα προσπαθωντας να βοηθησουν, συνηθως σε λαθη που γινονται και ξαναγινονται ατελειωτες φορες επειδη οι νεοι στο χομπυ δεν μπαινουν στο κοπο να διαβασουν πεντε πραγματα που ειναι πολυ ευκολο να τα βρουν εδω. Κανεις δεν "την λεει" σε κανεναν.
|
|
||||
|
||||
![]()
εαν εχεις τον κυκλοφορητη που ειχε το ενυδρειο πρεπει να αγορασεις μεγαλυτερο!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πιστευω οτι αρκει το 450 για το 96αρι ενυδρειο,τωρα αν ειχα καποια λεφτα στην ακρη για φιλτρο θα επαιρνα ενα εξωτερικο και με καλυτερη αποδοση για να ειμαι πιο ησυχος!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κυκλοφορητης | steady | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 16-03-05 22:15 |
περιστρεφομενος κυκλοφορητης | χοχλακας φωτης | Κυκλοφορία | 4 | 24-02-05 00:24 |
Κυκλοφορητης... Δουλεύει σωστα; | qstavrosq | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-01-05 04:48 |
κυκλοφορητης;;;; | nhreas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 31-07-03 12:12 |