|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
χθες τα επιασα τα microworms και σε 3 μερες θα μπορω να ταϊζω απο miacroworms.....
![]() ποτε θα αρχισουννα κολυμπανε και να μην κρυβοντα ? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη deMetrIs : 29-04-06 στις 14:52 |
|
||||
|
||||
![]()
θα εχουν προλαβει σε 3 μερες να πολλαπλασιαστουν τοσο ωστε να μπορεις να ταιζεις απο αυτα??τα μωρα θελουν μεγαλη ποσοτητα τροφης,οποτε πορσεξε μην τα αποδεκατισεις
![]() τις πρωτες μερες δεν ειναι τοσο κινητικα και προτιμουν να κρυβονται αναμεσα στα φυτα
|
|||
|
|||
![]()
νομιζω τα αλλα ψαρακια που δεν τρωνε αρτεμια τρωνε κατι αλλο αλλα δεν ξερω τι αλλα εχουν λιγο φουσκωμενη κοιλια λετε να τρωνε τπτ μεσα απο την java moss που τους εχω ???
|
|
||||
|
||||
![]()
δημιουργειται ινφουσορια απο τα φυτα,αλλα δεν ειναι τοση ωστε να δειχνει τις κοιλιτσες τους γεματες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχουν πορτοκαλια κοιλιτσα...
|
|
||||
|
||||
![]()
τοτε γιατι σου φαινεται οτι εχουν φαει κατι αλλο?
|
|||
|
|||
![]()
πειδη εχουν φουσκωμεη κοιλια......
|
|
||||
|
||||
![]()
αποκλειεται τοτε να εχουν φαει κατι αλλο σε τετοια ποσοτητα ωστε να φουσκωνει η κοιλια τους
![]()
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα τα μονομαχακια μεγαλωνουν μια χαρα και νομιζω ειναι καπου στα17!
σημερα που τα ταϊσα αρτεμια εφαγαν κανονικα ολα.. αλλα το ενα ετρωγε ετρωγε ετρωγε με αποτελεσμα να κανε μια κοιλια τόόόση και μετα το ειδα να επιτηθετε στο ενα του αδεφακι.. τι συμβενει ? |
|
||||
|
||||
![]()
προσεξε μονο μην παραταιζεις,γιατι τα μωρα μπορει κυριολεκτικα να σκασουν απο το φαγητο...
![]() σιγουρα ηταν επιθεση αυτο που ειδες?
|
||||
|
||||
![]()
Μάλλον παιχνίδι ήταν Δημήτρη λίγο δύσκολο μου φαίνεται να έχουν αρχίσει από τώρα τους τσακωμούς ας μας πει και η Μάριελ βέβαια αλλά εγώ άρχισα να βλέπω τσακωμούς μετά τον πρώτο μήνα!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω συμφωνω,δεν μπορει να ηταν τσακωμος απο τωρα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
δεν ξερω το ειδα να παει να χτυπησει το αδερφακι του αλλα εκεινο ετρεξε και εφυγε ....
ισως να υπηρχε καμια αρτεμια εκει κοντα και ετρεξα να την φαει γιατι τωρα δεν τα ενωχλει... ειναι και πολυ ποιο μεγαλο απο τα αλλα τωρα |
|
|||
|
|||
![]()
παλι το ιδιο εκανε ετρωγε ετρωγε και εκανε μια κοιλια τόόόση! φωβαμαι μην σκασει ! ασε που εχει γινει διπλασιο απο τα αδελφια του...
|
|
||||
|
||||
![]()
συνηθως τα μεγαλυτερα ειναι θηλυκα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο πρόβλημα είχα συναντήσει και εγώ! 20 μέρες από την γέννα είχα αρχίσει να χωρίζω τα μεγαλύτερα τα οποία όντως ήταν θηλυκά όπως λεει και η Μάριελ
|
|||
|
|||
![]()
παντως το φυλο δεν το γνωριζω αλλα αρχισε να εμφανιζει και λιγο ελαφρυ γαλαζιο χρωμα επανω της/του
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Να κάνω και εγώ μια ερώτηση πληροφοριακή??? Στον πόσο καιρό χωρίζουμε τα αρσενικά μικρά?
|
|||
|
|||
![]()
όταν ειμαστε σιγουροι οτι ειναι αρσενικοι ή μολις δουμε τους πρωτους καβγαδες...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μολις χωριστουν και μεινουν μονα τους προωθειται και η αναπτυξη τους ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ακομα ενα μικρο εχει παρειθ λιγο χρωμα η ραχουλα του αρχισε να γινετε μοβ!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλά πας Δημήτρη!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καθως τα χρωμοφορα των μονομαχων ειναι σε στρωματα ειναι λογικο το πρωτο που βλεπουμε να ειναι μπλε ιριδισμοι,γιατι πρωτο σχηματιζεται το μπλε στρωμα
![]()
|
|||
|
|||
![]()
τα μωρα είναι όλα καλα
![]() καποια αρχισαν να γινονται σκουρα και αλλα παραμενου διαφανεις(ακομα) ! το μεγαλυτερο ειναι 1cm !!!!!! πολυ μεγαλο δεν ειναι για την ηλικια του ? επισης υπαρχει και ενα πολυ μικρο ! τα αλλα ειναι σχεδον τα ιδια σε μεγεθος! πραγματικα μεγαλωνουν πολυ γρηγορα εχουν ειδη αρχισει να γινονται ''ψαρια'' ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ χαιρομαι που αυτη τη φορα ολα πανε καλα
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
να και μια φωογραφια του/της μεγαλυτερου/ης
ειναι βεβαια θολη αλλα κατι φαινετε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Δημήτρη καλή τύχη με τα μικρά σου αν και με την προσοχή που τους δείχνεις είμαι σίγουρος οτι θα είναι πολύ ευτυχισμένα!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω PascM,
μμ καπου διαβασα οτι αν βγουν περισοτερες αρτεμιες απο οσες θελει τις βαζεις μεσα σε ενα δοχειο με λιγο αλμηρο νερο απο το δοχειο που της ειχες και αν τς βαλεις στο ψυγειο καθηστερα ο μεταβολισμος τους και δεν κανταναλωνουν τοσο γρηγορα το λεκυθιακο τους σακο αληθευει και αν ναι θελουν και αεραντλια ?? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό που λες αλλά εγώ όταν βγαίναν περισσότερες αρτέμιες τους έδινα και την επόμενη μέρα και τις κρατούσα με τον ίδιο τρόπο βάζοντας πάλι όμως την αεραντλία. Α! και ρίχνοντας και ελάχιστη σπιρουλίνα σε σκόνη!
|
||||
|
||||
![]()
μετα απο 2 μερες μαζευεις οσες εχουν περισσεψει και τις βαζεις στο ψυγειο.εκει διατηρουνται για αλλες 2 μερες αλλα με μικροτερη διατροφικη αξια.πριν τις δωσεις αστες εξω να ξεπαγωσουν
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Yellow Labido | SpyrosK | Malawi | 2 | 26-10-05 20:36 |
yellow lab | koko | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 19-04-05 10:35 |
2 labido yellow που δεν ζευγαρώνουν | jimismc | Malawi | 11 | 18-11-04 21:52 |
Labidochromis yellow έγγυος !!! | tropheus | Malawi | 11 | 25-10-04 00:31 |
Τι είμαι, αρσενικός ή θυληκός labidochromis yellow; | pavloukos | Malawi | 26 | 29-07-04 12:32 |