|
||||
|
||||
![]()
μεγάλη απόχη για το πιασιμο. Για την άλλη ερώτηση δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι απαντήσεις κρύβονται στις σελίδες του 4ου τεύχους του περιοδικού του Συλλόγου.
Παράθεση:
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν βγει ζευγαρι απο τα ψαρια του φιλοξενου ας πουμε,που ειναι αδερφια μεταξυ τους,δεν θα υπαρχει προβλημα στα μωρα που θα γενηθουν μετα, απο την αιμομιξια ?
|
|||
|
|||
![]()
Είναι πολύ σημαντικό να αποφεύγεται το ζευγάρωμα με συγγενικά άτομα για εκτεταμένα χρονικά διαστήματα γιατί με τον καιρό συσσωρεύονται τα πιο αδύναμα γονίδια δημιουργώντας έτσι πιο αδύναμους απογόνους. Αυτό συμβαίνει επειδή κάποια ψάρια φέρουν κυρίαρχα/δυναμικά χαρακτηριστικά ενώ κάποια άλλα φέρουν πιο αδύναμα αυξάνοντας έτσι με τον καιρό τις πιθανότητες να έχουμε ζευγάρια που φέρουν αδύναμα πλέον χαρακτηριστικά στα γονίδιά τους.
Θα πρέπει λοιπόν κατά περιόδους να εισάγονται μη συγγενικά άτομα κάθε 2-3 γενιές. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγω εχω 3 ψαρια απο τη γραμμη του sot-zoe τα οποια μαλλον ειναι και τα τρια θυληκα και ειναι ενηλικα. Αν δεν ειναι απο του σωτηρη, του αποστολη μπορω να τα στειλω, κατω.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Αν νομίζεις ότι μπορείς να τα στείλεις με ασφάλεια στα γραφεία του Συλλόγου, μπορώ και θέλω να τα αναλάβω.
Μόνο κανόνισε να φτάσουν Παρασκευή ή Σάββατο (ακόμα καλύτερα) ώστε να τα πάρω αμέσως (κάθε Σάββατο είμαι εκεί) και έτσι να ταλαιπωρηθούν λιγότερο.
|
|||
|
|||
![]()
Μπορεί να τα φέρει ο Μιχάλης την Κυριακή στην ΓΣ του Συλλόγου.
![]() Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα κανονίσετε με ΠΜ. Sorry guys. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ιστορια με Kribensis | yannis | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 13-01-06 14:41 |
Άρρωστουλης ο κύριος Kribensis! | Simpethera | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 28-06-03 20:17 |
Πολλαπλό ζευγαρωμα kribensis | sot-zoe | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 7 | 14-02-03 15:12 |