|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
κι ααλλοοοοο
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακουω παραπονα
![]() ![]() επειδη θα με διαγραψουν με τοσες φωτο που ανεβασα, εχω τοσσες που θα ανεβαζω μεχρι το πασχα. οποιος θελει ας στειλει πιεμ... ![]() ![]() οεο... |
|
||||
|
||||
![]()
Θωδωρη το κανες παλι το θαυμα σου...
Επιασες την Ρίτα σε πόζα που παραπεμπει άμεσα στην "Madonna" του Τιντορέτο! Γουαου! Που είναι όμως ο ΟΕΟ;
|
|||
|
|||
![]()
Και κανένα όνομα δεν θα έβλαπτε...
Θ. |
|
||||
|
||||
![]()
αν συρεις τον κενσορα πανω στη φωτο σου βγαζει το ονομα
![]() Υ.Γ.το οτι ο φωτογραφος πρεπει να εχει κατι μαζι μου για να με βγαζει σ'ολες τις συναντησεις με ανοιχτο το στομα και λωξο βλεμμα δεν το σχολιαζω καν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΚΑΙ θολή....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αγαπητα μου παιδια, που λυσσαξατε αμεσως,
![]() λαβετε υπ οψη σας οτι η ολη κατασταση εγινε dvd. και απο κει ειναι οι φωτο. αγαπητη μαριελ τι να σου κανω εγω αν εσυ δεν κοιτας στο φακο??? και οχι μονο εσυ, αρκετοι εισαστε. να σας στριψω το κεφαλι με το ζορι δεν μπορω. αρα λοιπον απελθετω απ εμε τις κατηγοριες οτι εχω κατι μαζι σας!! ο ρημαδης ο φακος ειναι για να τον κοιταζουμε και οχι να τον αποφευγουμε. ![]() ![]() το θολες ειναι λογω του οτι πρεπει να ειναι μικρα τα αρχεια να μπουν πολλες!! ![]() αχαρ-ε αδυνατισες τοσο πολυ που ο φακος σε αγνοει πια... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και για να δειτε τι δυσκολη που ειναι η δουλεια του φωτογραφου.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Nτοντο!!! Οι παπαρατσι πιο λιγα κανουν για μια φωτο!!!
![]() ![]() Τωρα .. να πω οτι στην φωτο που ο προεδρας ετοιμαζεται να σφαξει τις πιτες.. εμεις οι μπεκατσες απο πισω εχουμε βγει ενα χάλι???Αλλη κοιταζει δεξια , αλλη αριστερα.... Καπου πρεπει να υπαρχει και μια φωτο με την μικρη Αρετουλα??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω οι περαστικοί να μη νομίζουν ότι αυτή είναι, η βιτρίνα του 'μαγαζιού'
![]()
Takashi Amano Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Juan : 20-06-06 στις 13:49 |
|
||||
|
||||
![]()
Έχω να πω ότι ο φωτογράφος...αν και ρίσκαρε για χάρη μας...μας αδίκησε. Η θέση μας πίσω απο τον Πρόεδρο ήταν σημαντική για την στιγμή και δεν είμασταν απλώς ανούβιες
![]() ![]() Προσωπικά χάρηκα με τους εκπροσωπους του κλιμακίου Β.Ελλαδας, Κυκλάδων και Δυτικής Ελλαδας ![]() ¶ντε να μαζευόμαστε έτσι πολλοί...και με εξαερισμό τώρα πια ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάντως έτσι που με βλέπω... για εχινόδορος φέρνω!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ATIME ΓΑΥΡΕΕΕΕΕ!!! Εγώ γιατί δεν είμαι πουθενά???
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ειχα κ ολιγον τι καμμενο προσωπο(και χερι αλλα δεν φαινεται)..
αχχ..με απογοητευσες παλι αλλα θα το ξεπερασω!!
"Μη λογομαχήσεις ποτέ με ένα βλάκα.Θα πέσεις στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω πείρας ![]() "Το ¶ουσβιτς ξεκινά κάθε φορά που κάποιος κοιτά ένα σφαγείο και σκέφτεται: είναι απλά ζώα." ~ Θεοντoρ Αντόρνο |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια μου ολοι εισαστε μεσα.
μονο που το συγκεκριμενο γεγονος dvd-οποιηθηκε. να καμετε αιτηση στον προεδρο να σας κανει κοπιες ![]() ![]() ![]() οσοι εχετε καποιο μεσον ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κοπή Πίτας Μελών Π.Σ.Φ.Ε Βορείου Ελλάδος 29/01/06 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 13 | 20-01-06 18:28 |
Φόρουμ των μελών του Π.Σ.Φ.Ε | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 0 | 30-06-05 14:35 |