|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχθες ανακαλυψα μωρακια στο ενυδρειο με τα multi!
neolamprologus multifasciatus http://showcase.aquatic-gardeners.or...&vol=-1&id=101 Στις 15 νοεμβριου 2005 εφερα μερικα ψαρακια απο τον obelix και τωρα μετα απο 2 μηνες αρχισανε οι γεννες! Συντομα και φωτογραφιες.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτον καλορίζικα δεύτερον καμία φροντίδα για τα μικρά γιατί θα γίνει χαμός .
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για αρχη ομως λεω να αποφασισει η τυχη, για να μην πω φυση, γιατι σε ενα ενυδρειο 45 λιτρων μονο η φυση δεν αποφασιζει, για το ποιοι θα επιζησουν.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
μιχαλη στο δικο μου ενυδρειο (100 λιτρα) με τα oceleatus (7 συνολο 3 αρσενικα +4 θυληκα ) 2 χρονια εβλεπα συνεχεια μικρα και ποτε δεν ειχαν ζησει πανω απο 10 μερες .
τελος του χρονου εβαλα μια θυληκια με τα μωρα (5-6 ειναι F2 μαλιστα για να ευλογουμε τα γενια μας ![]() ![]() ![]() ![]() οποτε μαλλον σε βλεπω για μεταφορα των μικρων για να ζησει κανενα,,, |
|
||||
|
||||
![]()
θα το εχω υπ'οψη μου.
ο διονυσης σε τι ενυδρειο τα ειχε και εκανε γεννες? για πες μας οβελιξ!
|
||||
|
||||
![]()
...
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neolamprologus multifasciatus - αναγνωριση φύλου | mikenuke | Tanganyika | 6 | 12-01-06 14:01 |
Θανατοι σε species tank w/multifasciatus neolamprologus | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 04-05-05 16:58 |
Firemouth Cichlid - ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ | vagos1 | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 20 | 26-06-04 19:40 |