|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φυσικά! και όχι μόνο πολλές φορές ρίχνω και στους Δίσκους και γίνεται πανικός!
|
||||
|
||||
![]()
Τα δικά μου, όσες φορές έχω προσπαθήσει να τα ταϊσω νεοεκκολαφθείσα αρτέμια, δεν τη βλέπουν να τη φάνε (μόνο καμιά φορά τρώνε αποκελυφωμένες κύστεις). Αλλά μία φορά τα είχα ταισει με ενήλικες αρτέμιες και έκαναν πάρτυ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ουτε εμενα την τρωνε...την αγνοουν επιδεικτικα....του φαινεται μαλλον πολυ μικρη και δυσκολευονται να την πιασουν
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να πω κάτι παιδιά δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ θεωρώ ότι είναι δύσκολο και επίπονο να μεγαλώσεις αρτέμια, επομένως αυτό που προτιμώ είναι να δίνω κατεψυγμένη αρτέμια και αιματοσκούλικο. Πιστεύω από όσα έχω διαβάσει τελικά είναι ικανοποιητικό διαιτολόγιο και δεν έχει τόση μεγάλη σημασία να μπω στη διαδικασία να μεγαλώσω αρτέμια και να τα ταϊσω δεν συμφωνείται?
|
||||
|
||||
![]()
οντως,ειναι επιπονο....και θελει και πολυ χωρο...η κατεψυγμενη τροφη ειναι μια χαρα(bloodworms και blackworms).μπορεις επισης να τους δινεις και ζωντανες καλλιεργειες απο το συλλογο που διατηρουνται ευκολα π.χ. grindals
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το θέλω πολύ και ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να έρθω να γνωριστούμε και από κοντά!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξυφοφοράκια!!! παρακαλώ πληροφορίες! | ASSOS | Ζωοτόκα | 12 | 26-11-05 02:33 |
Κατάλληλη γεννήστρα? | Filippos | Ζωοτόκα | 6 | 05-05-04 01:10 |