|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
στον νινταλ θα μπορω να παω σε κανενα διωρο γιατι ειμαι στην δουλεια τι υποστρωμα να του πω?? θα παει ο πλατυ τελικα που ειδα παραπανω? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καφέ στου Τρίτση στην καφετέρια.
|
||||
|
||||
![]()
εγω 8α παω στον χώρο της έκθεσης παιδια....να παραλαβω τα exodons..
|
|
||||
|
||||
![]()
5 θα βρεθω με τον τασο να παμε για τα ψαρια και μετα θαρθουμε παρκο. κατα τις 530-6παρα υποθετω θαμαστε εκει.παω να δω για τα παφερ τωρα και αν τα βρω θα ενημερωσω.αμα θελει κανεις τιποτα το τηλ μου τοχει ο τασος κιαλλος ενας δε θυμαμαι ποιος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
dimi τα υλικα ειναι πετρες και μερικα ξυλα .
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπον Υποστρωματα πηγα απο του νιδαλ και εδωσα την παραγγελια!
Για ψαρακια εκανα ενα κονε,αλλα θα σας πω στον καφε τα υπολοιπα. Γιωργη φερε ενα δυο κομματια απο τις πετρες να δουμε για τι μιλαμε,οπως επισης και ενα μακρυ ξυλο... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Παίδες, καλό καφέ...
Όταν πάτε σπίτι να γράψει κάποιος τι περίπου αποφασίσατε και πως θα πάει το πρόγραμμα από αύριο... Τι ώρα θα βρεθούμε και που κλπ... Εγώ, σπίτι-διάβασμα σήμερα... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παλι την κοπανας ρε απατεωνα.......
Ημαρτον ρε...ημαρτον ρε φουστη μου που ελεγε και ενας ραδιοφωνικος ΓΙΓΑΝΤΑΣ! Στελακοοοοοοοοοοοοοοο Προλαβαινεις να πατησεις και ενα μπλουζακι του γιου μου ρε? 3-4 ετων,αλλα μαλλον δεν κανει η μακετα...
|
||||
|
||||
![]()
παφερ πουθενα ρε γμτ.οταν δεν τα ηθελα παντου τα εβρισκα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα τα πουμε στον καφε...
Πλεον μας καινε τα φυτα και ενα ειδος ψαριου,θα τα πουμε απο κοντα αυτα ομως...
|
||||
|
||||
![]()
Ντίμη αν του κάνω ένα small θα είναι εντάξει ή θα επιπλέει;
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι 3 ετων και υψος ενα μετρο και 2 εκατοστα μωρη...
Το small ενηλικων θα του ειναι ολοσωμο φορεματακι,μην μου τον κανεις Μαζονακη...
|
||||
|
||||
![]()
Αν έχει κανένα πολύ μικρό μέγεθος θα του κάνω, αλλιώς το αφήνω.
Πάντως ξανασκέψου του για την πίστα, μπορεί να έρθει ζεστό ζρήμα στο σπίτι!
|
||||
|
||||
![]()
Αγαπες κατα τις 18.00 θα ειμαι εκει και μη πει κανεις τιποτα καγηκατε
![]() Θελει κανεισ ξερα φυλλα μανολιας να φερω?
|
||||
|
||||
![]()
Ασε τις πιστες και τις πιτσες και βρες τα φυτα που θελουμε...
Καιγομαστε λεμεεεεεεεεεεε............... Cabomba furcatus Ech. tenellus Vallisnerias spiralis ή americana ή ......
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Σας το λεω οτι το αργοτερο στις 7.30 εχω παρει τον μπουλ....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κανεις πλακα??????????????
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΧΕ ΧΕ ΧΕ ΧΕ ...(rottbea ,φέρε κανα φύλλο ρε μαν...εγω θα σου φέρω τα πραματα )
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω 5-6 μεγαλες φουρκατες,αρκετες σπιραλις,καμποσες γιγαντεα,και 4-5 τενελους για σενα καρδια μου και πλακα δεν κανω.Τα λεμε το απογευμα!
|
||||
|
||||
![]()
ΠΩ ΠΩ..........Τι λες τωρα ρε φιλε???????
Μεγαλη κεντα,φλος ρουαγιαλ και λιγα λεμε......... ![]() Βλεπω το καημενο το ενυδρειο σου μια μερα πριν στησουμε να ειναι κρανιου τοπος! Βιοτοπικο Σαχαρα λεμε! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Rottbea αν μπορεις φερε μου και εμενα λιγα φυλλα αν μπορεις .Επισης αν καποιος εχει κανα κλαδεματακι ειναι ευπροσδεκτο .
|
||||
|
||||
![]()
Την κοπαναω απο την δουλεια...
Κατα τις 5 θα ειμαι Τριτση,οποιος θελει κατι στο τηλ. Οποιος χαθει να ψαξει εναν ψηλο,μελαχρινο,πλουσια μακρια ισια μαλλια,σαρκωδη χειλη,λαμπερα ματια και ωραιους γλουτους....Ο Rottbea θα ειναι! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ξαφνικά μετά τις τελευταίες δηλώσεις ο Θείος Δημήτρης μου φαίνεται πιο ερωτεύσιμος από ποτέ!
Υ.Γ.: Ήδη πίνω φραπόγαλο και περιμένω... ¶ντε!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Γιωργο ειδα τωρα το μηνυμα αλλα την Πεμπτη το απογευμα θα σου φερω!
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη σου εχω στείλει ενα πμ σε περίπτωση που δεν εχεις δει..!!! τα ψαράκια ειναι στην προσαρμογή ακομα και σε λίγο μπαίνουν στο ενυδρείο..φωτός απο αυριο
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() To καλυτερο χασατε...Εβγαλε ο θειος Δημητρης τα ρουχα του και επεσε στην λιμνη για να πιασει ενα Οσκαρ! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δε θυμάμαι να είπαμε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό (πέρα από το Θείο Δημήτρη!).
Αυτό που πρέπει να ξέρουμε όλοι είναι ότι Τετάρτη απόγευμα (ίσως και το πρωί, ανάλογα με τα προγράμματά μας) πάμε και κάνουμε μια γενική επόπτευση, ξεπλένουμε χαλίκια και λοιπές βαριές δουλειές και Πέμπτη απόγευμα πάμε όλοι και στήνουμε τα πάντα να είμαστε κομπλέ και αν χρειαστεί κάτι ψιλό να έχουμε την Παρασκευή. Όποιος έχει τη λίστα με τα τηλέφωνα ας μου τα στείλει με ένα pm να σας έχω όλους φακελωμένους!
|
||||
|
||||
![]()
μη ξεχαστείτε ε!!!! κάποιος να κάνει το φωτογράφο κατά τη διάρκεια του στησίματος να πάρουμε και εμείς λίγο μάτι
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσπαθεια βιοτοπικου Νο2 | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 6 | 05-06-11 18:20 |
προσπαθεια βιοτοπικου | takis21 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 5 | 29-01-11 16:33 |
παρουσιαση του νεου Βιοτοπικου?? ενυδρειου μου. | 6981giwrgos | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 27-11-10 09:18 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |