|
||||
|
||||
![]()
Και καποιες φωτο.
|
|||
|
|||
![]()
Σκληρός ;;;;
χαχαχα Μία χαρά πάνε Γιάννη! |
|
||||
|
||||
![]()
αααα πολύ όμορφα πράγματα Γιάννη!
συγχαρητήρια στον Δημήτρη golf.......... ![]() καλό είναι αυτό με το κυανό γιατί δείχνει να εκτονώνεται επομένως λίγο υπομονή ακόμα και όλα θα πάνε καλά! αντί για πελετ καλύτερα ζεολιθο πιστεύω! |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι ρε παιδια,ζεολιθο εννοουσα.Αλλο σκεφτόμουν και αλλο εγραψα.
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου ρε Γιαννη με τα ωραια σου!!! αντε ελα καμια βολτα απο πανω να σε γνωρισουμε (-σω) και απο κοντα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λεο καλοκαιρι τωρα....
|
||||
|
||||
![]()
αααχ μονο για τις παραλιες μας μας θελετε....
![]() ![]() ![]() οκ ρε φιλε θα περημενουμε να καλοκαιριασει τοτε!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου Γιάννη και Καλη χρονιά με υγεία!
Πως παει φιλε εχουμε κανενα νέο απο την ζωή στον ύφαλο; |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο ολα δειχνουν να πηγαίνουν καλα......περιμενω να ξεκολλησει το κυανο τελειως.Δεν εχω κανει αλλαγη εδω και 20+ μέρες.Μόλις φυγει τελειως θα ξεκινησουν οι αλλαγες νερου παλι...
Εν τω μεταξύ θελω να φτιαξω βαση καινουρια απο κοιλοδοκο....Οποιος εχει τις γνωσεις και θελει να βοηθησει.....
|
|||
|
|||
![]()
Γιατί δεν έκανες αλλαγή νερού;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι κανοντας αλλαγες,δεν καθάριζε ποτε.Τωρα που το εχω ετσι,εχει ξεκολλησει μονο του το κυανο σε αρκετα σημεια και στα αλλα ειναι να ξεκολλα σύντομα...
|
||||
|
||||
![]()
χρονια πολλα Γιαννη χιλιοχρονος!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
κάνε κανονικά αλλαγές και μην το αφήνεις.
απλά να μην σιφιναρεις το κυανό άμα είναι μακρυά από κοράλλια! |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη εχω νερο ετοιμο για αλλαγη,απλα το αφηνω να καθαρίσει και μετα αλλαζω.
Το ξερα παντως πως θα το λεγες,χαχαχαχαχαχ ------------------------- Ευχαριστώ αγορινα,να χαιρεσαι την οικογένεια σου και υγεια,πανω απ ολα!!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 07-01-17 στις 21:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλα Γιάννη οτι επιθυμείς με κάθε χαρά, ευτυχία κ πάνω απο όλα υγεία.
|
|
||||
|
||||
![]()
Έλα Γιάννη τι βάση θέλεις να φτιάξεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο κοιλοδοκο Νικο....
------------------------- Ευχαριστώ πολυ Δημήτρη,να χαιρεσαι την οικογένεια σου.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 09-01-17 στις 07:38 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη δεν ειναι πολυ δυσκολο αλλα θελει λιγο δουλεια. θα μπορουσα να βοηθισω με τα λιγα που ξερω αλλα απο εδω που ειμαι.....
καλο ειναι να σου κωψουν τον κυλοδοκο στις διαστασεις που θες, ακριβος, εκει ππου θα τον παρεις. μπορεις να κοψεις και τις ακρες σε γωνεια για να τεριαζζουν αλλα κανει ποιο δυσκολο το κωλημα. προφανος χρειαζεται καποιος που να μπορει να ηλεκτροκωλισει και μια ιδικη βαση που. γωνειακη, θα σου κρεταει τα δυο μερη για να κωλιθουν στο ιδιο επιπεδο. εχεις σκοπο να βαλεις ποδια η θα το εχεις κατευθιαν στο πατομα? |
|
||||
|
||||
![]()
Ηλεκτροκολλησεις εχω.....κολλαω και λιγο αλλα εχω θεμα με το κεντραρισμα των κοιλοδοκων για το κόλλημα....αντε να βρω μια γωνιαστρα για την ορθη γωνια,για το να μην κολληθουν λοξα,τι να κανω;
|
||||
|
||||
![]()
γιαννη καλημέρα!
βγάλε τα μέτρα και κόψε τα σίδερα,στην συνέχεια κόλλησε τα πλαίσια με ποντες και μετά πέρασε τα κορδόνια! εγώ έτσι το έκανα και μου βγήκε μια χαρά! τώρα αν θελεις να αλφαδιάσεις εύκολα μπορείς να πάρεις ρεγουλατορους βαρεου τύπου και να τα φέρεις κατευθείαν στα σωστά! |
|
||||
|
||||
![]()
Ετσι θα το εκανα Νικο,δεν θα τραβαγα γαζι απευθειας....Αυτο με τους ρεγουλατορους,δεν το καταλαβα.....
|
||||
|
||||
![]()
πωπωω τι σασπένς τι αγωνία. αυτη η παρουσίαση ειναι για άτομα +18. την ξεκίνησα απ τις 1 τα ξημερώματα και τελείωσα στις 3. περιττό να σου πω οτι τέτοιες αναποδιές ειχα κι εγω αλλα σε νάνο με αποτέλεσμα να το σταματήσω μαχαίρι το χομπυ και να αγοράσω ενα ενυδρειο 220λιτρα και να κάθεται (ιστορίες για άγριους που λέγονται μονο με τον καφε που κανονίζουμε απο δω μεσα). για κάποιον ανεξήγητο λόγο μου δωσες θάρρος και δύναμη να συνεχίζω ακομα πιο πολυ σ αυτο το αλμυρό χομπυ. κλείνοντας να σου πω πως εκτός το οτι έχουμε ξαναμιλήσει πιο παλιά επί εποχή γλυκών νερών, ΑΝ αγαπάς πραγματικά αυτο το χομπυ μην τ αφήσεις γιατι απ αυτα που διάβασα τωρα και ξημερώθηκα σε κάθε σελίδα που άλλαζα έλεγα νταξει, το παράτησε αλλα τελικα συνεχίζεις. μπράβο γιάννη
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ Γιωργο.Η αληθεια ειναι οτι πολλες φορες σκεφτηκα να το σταματησω ή να το γυρισω σε φυτεμενο αλλα,κατι με κρατα και μου λεει να μην το βαλω κατω....βεβαια,ο χρονος θα δειξει αν σκεφτηκα σωστα...Τουλάχιστον υπαρχουν παιδια εδω μεσα πουβθελουν να βοηθησουν!!!
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη θέλω να δω λίγο το ενυδρείο και να μας πεις τι γίνέτάί με το κυανό!
πες λίγο και Ρουτινες να δούμε μήπως βρούμε τπτ άλλο που δεν μας βοηθάει να απαλαχθουμε στο ένυδρειο σου από το κυανό. |
|
||||
|
||||
![]()
Καμια ρουτινα Σακη.....καμια καταναλωση.....
Ριχνω βακτηρια 5μλ καθε 2 μερες,καθαριζω και το κύπελλο του σκιμμερ καθε 2 μερες και ριχνω και λιγο reef plus.Αλλαγη εκανα καθε 7-10 μερες ενω τωρα εχω κανα μηνα χωρις αλλαγη μπας και φυγει το κυανο.Εχει υπαρξει καποια διαφορα.Ισως σημερα να κανω αλλαγη,αν προλαβω με τα 12ωρα που δουλευω αυτες τις μερες..... Εν τωμεταξυ θελω νεα οσμωση.....
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκίνα της αλλαγές νερού φυσικά με νερό ά/ο
Δεν βοηθάει το να μην κάνεις πουθενά. Οσμόση γιατί θέλεις; ¶μα αλλάζεις τα προφίλτρα δεν έχεις θέμα για αρκετά χρόνια. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι εβγαλε tds 25.....
|
|||
|
|||
![]()
μήπως με ένα απιονισμο μετά τηνία μεμβράνη θα είσαι κομπλέ;
Νομίζω ότι τό 25 δεν είναι πολύ ψηλά... |
|
||||
|
||||
![]()
Λες να αλλαξω προφιλτρα και να βαλω ρητινη μετα;;;
Παντως το παραδοξο ειναι οτι και η ακρο που μου εδωσε ο Νικος και η ποσιλοφορα που μου εδωσε ο Δημήτρης πανε καλα.....σε αντιθεση με κατι παραζοανθους που απο προχθες δεν τα βλεπω να ανοιγουν καλα......
|
|||
|
|||
![]()
λοιπόν λέω για αρχή να ανέβεις λίγο ψυχολογικά (ενυδρειακά).
μετά άλλαξε προφίλτρα και βάλε την ριτηνη και εισαι κομπλε. αλλά κάνε αλλαγές νερού αλλιώς δεν βοηθάς την κατάσταση με το κυανό.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |