|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Για hurhataδεν λέω τίποτα ... όμορφα σίγουρα αλλά δεν αντέχω να σχολιάσω!!!
Να κι οι ομορφιές που άρχισαν να στήνονται!!! όπως και να το κάνουμε το ξύλο έχει άλλη χάρη, άλλη ομορφιά!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Εκανε δουλεια το ρουτερ ρε?????
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ε ναι πολύ καλή δουλειά…..Τέλεια!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Προσωρινός είναι. Θα αντικατασταθεί με φαναράκια με κεριά τα οποία έχω ήδη πάρει.
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εχει κατι φαναράκια με φωτοβολταικα πολυ φθηνα .Δεν ξερω ομως αν έχουν αποδοση .. Παντως καλη πατεντα θα είναι αν λειτουργουν!
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Επιστρατεύτηκαν όλοι έτσι;
![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Είχα την εντύπωση ότι θα γινόταν κιόσκι μπροστά από την λίμνη.
Και όχι σκεπή για την βεράντα. Μπράβο στην οικογένεια πάντως. ![]() Κοιτά να φτιάξεις και το τοίχo που φούσκωσε και ξεφλουδίστηκε ![]() ![]() Πάντως όταν γίνει με το καλό πιστεύω ότι θα αξίζει τον οποιοδήποτε κόπο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραιο γιαννο!!!! θα δεσει πολυ με την λιμνη και την γεφυρα!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Έχω τελειώσει με το σκελετόμα! Αύριο θα σας στείλω φωτογραφίες.
Καμιά εισήγηση για το πώς θα κάνω την στέγη????????? |
|
||||
|
||||
![]()
Στις δικές μας (έτσι τις θυμάμαι τουλάχιστον, δεν είμαι εκεί τώρα για να τις δω να σου πω σίγουρα) είναι τα κάθετα δοκάρια που λογικά θα βάλεις στις εγκοπές που έφτιαξες, από πάνω τους ραμποτέ σανίδες οριζόντια, πάνω τους πισόπανο και μετά αν θυμάμαι καλά πάλι οριζόντια σε φάση 5*5 ξύλα πάνω στα οποία καρφώνεις τα κεραμίδια. Μια φορά ένας μάστορας μου είχε πει ότι μπορείς να καρφώνεις ένα στα δύο ή στα τρία κεραμίδια, αλλά καλύτερα είναι όλα.
Εκτός αν θες κάποια άλλη συμβουλή και κατάλαβα λάθος! |
|
|||
|
|||
![]()
Σκέφτομαι τη άλλο μπορώ να βάλω εκτός από κεραμίδι.
![]() ------------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη yiannossavva : 18-06-10 στις 06:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Το ξύλο έχει απίστευτη ομορφιά! Ανοιχτόχρωμο ή σκούρο, στρογγυλό ή τετράγωνο, όπως και να είναι έχει την απόλυτη ομορφιά!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
εχεις κανει ωραια κατασκευει! θα ελεγα κεαμιδια, θα ηταν κριμα να βαζες καποιο αναριχομενο η καραβοπανα ζικ-ζακ που ειναι μια αλλη εκδοχη!
ωραιοι κακτοι Γιαννο!!!!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Αποφάσισα να κάνω κεραμίδια. Ωραία είναι και τα ζικ ζακ αλλά δεν συνάδουν με την υπόλοιπη κατασκευή. Κάνω τις τελευταίες μετρήσεις και αρχίζω δουλεία!
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννο βαλε φοινικοφυλλα, στυλ "Εξωτικο νησι"!...
Νομιζω υπαρχουν ετοιμα κομματια... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα κεραμιδιά σίγουρα θα σου εξασφαλίσουν τα πάντα σκιά προστασία από βροχή και αντοχή στων χρόνο.
Εμένα θα μου αρεζε και ένα τεντοπανο σε απόχρωση καφέ σκούρο. Η ίδιες πάντως του Ηλία για φοινικοφυλλα σίγουρα θα σε ταξιδεύει αλλού ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απλά εμένα που μ'αρέσει το φώς, δε θα έβαζα κεραμίδια γιατί σκοτεινιάζει πολύ... Θα έβαζα κάτι πιο μπέζ. Που ειδικά τον χειμώνα να βγαίνει εντελώς και να φωτίζεται το σπίτι. Τα κεραμίδια είναι μόνιμα, αλλά ότι βολεύει εσένα...
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
εγω θα εβαζα ασφαλτικο κεραμιδι . Ελαφρυ και γρηγορο στην τοποθετηση ,και με μεγαλη ποικιλια χρωματων κ σχηματων .
Πολυ καλη δουλεια ,ευγε ....για ολα Αληθεια τις κολονες πως τις στερεωσες στο πλακακι ? το εσπασες,τρυπα κ τσιμεντο βλεπω ? |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι έβγαλα τρύπες και έκανα μπετόν. Σίγουρα πράγματα!
Το κεραμίδι σχεδόν τελείωσε έμειναν οι λεπτομέρειες. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχα!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
τελειο!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μετά από αυτό το ποστ του Andros
Γιαννο τα κοι σου υποφερουν ειτε το καταλαβαινεις αυτο ειτε οχι.... Εχουν μεινει νανοι, και οχι μονο αυτο.....που ξανα ακουστηκε με το που πλησιαζεις μια λιμνη με κοι ισως το πιο κοινωνικο ειδος,με το που σε βλεπουν να φευγουν σαν σφαιρες....φουλ στρεσαρισμενα δηλαδη. Αν σε ενδιαφερουν περισσοτερο τα λαχανα.τα σελλινα, ο μαιντανος και αλλα χορτα που ομολογουμενος δειχνουν ωραια μεσα στην λιμνη σου, αστα.....τα κοι ομως δεν σου φταινε σε τιποτα γιατι και να θελεις να δωσεις το κατι παραπανω...π.χ να αερισεις την λιμνη οπως ειναι τωρα με ολα αυτα τα χορτα...δεν θα μπορεις γιατι ειδικα τα νουφαρα......εχετε για βρυσουλλες Ανέβαζω ένα βίντεο που τράβηξα σήμερα….. http://www.youtube.com/watch?v=APE7KuMQ-AI |
|
|||
|
|||
![]()
θελω να βαλεις τηγανι διπλα να τα δω να πηδανε μεσα και υστερα θα σε πιστεψω...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μετά την αγαπημένη μου παραλία που είναι ο παράδεισός μου, νομίζω αυτός είναι άλλος ένας μικρός παράδεισος. Μπράβο!!! Θα χρειάζονται πολλά κιλά τροφή καθημερινά, ε;
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννο το οτι τρωνε σαν τρελα δεν σημαινει οτι δεν ειναι και στρεσαρισμενα...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. – Κλιμακίου Κύπρου Ανατολικής Μεσογείου. | pani | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 3 | 04-09-06 12:20 |
Eκδρομή στην λίμνη Κερκίνη - Τι καλά περάσαμε | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 34 | 31-05-06 08:37 |