|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνω,μακροπρόθεσμα ομως τι γίνεται;Βλεποντας τι σιφωναρω σε καθε αλλαγη απο τον πατο του ενυδρείου,πιστευω οτι με αραγωνιτη,ολη αυτη η βρωμα θα δημιουργουσε προβλημα στο σύντομο μελλον.
|
||||
|
||||
![]()
τι να σου πω ρε φιλε εγω δεν σιφωναρω τον βυθο (δεν εχω σκουπα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!
η σκούπα βυθού είναι επιβεβλημένη και απαραίτητη πιστεύω μεσοπρόθεσμα αλλά και μακροπροθεσμα έτσι ώστε να κρατήσεις τον ύφαλο σε ισορροπία αποβάλλοντας ότι δεν χρειάζεται από τον αραγωνιτη! καλό είναι σε κάθε αλλαγή νερού να σιφωναρουμε το 30% του αραγωνιτη! |
|
||||
|
||||
![]()
Έλα Γιάννη τι εγινε φιλαρακι μου;
Τι κανει η ρεεφαρα σου πως παει ; |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω θεμα με κυανο και σκέφτομαι να ριξω ερυθρομικινη........αλλιως,τι αλλο να κανω...Εχω βαρεθει να ρουφαω καθε εβδομαδα το κυανο και αυτο μετα απο 30 ωρες να ειναι παλι εκει....
Επισης σκεφτομαι να βαλω αραγωνιτη μπας και αλλαξει αυτη η στασιμοτητα του ενυδρειου,που ειλικρινά,μου εχει σπασει τα νευρα...... Αν δεν παρει τα πανω του,θα γινει FO και τελος η ταλαιπωρία....
|
||||
|
||||
![]()
ερυθρομικινες και αλλα σκευάσματα σε εμενα δεν ειχαν αποτελεσμα, οταν εβγαλα το βραχο τον καθαρισα και τον έστησα ωστε να μην υπάρχουν νεκρες περιοχες εξαφανίστηκε,
αυτο το ψαρι υποτίθεται οτι καταναλώνει κυανό, http://www.liveaquaria.com/product/p...206&pcatid=206 |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη εχω αλλαξει παλι θεση τους κυκλοφορητες.Η ροη ειναι τοσο πολυ που πλεον καποια κοραλια δυσανασχετουν.Δεν ειναι και σε κανα περιεργο σημειο.Τωρα αυριο θα το ξανασιφωναρω μαζι με 50λιτρα αλλαγη,αλλα κουραστηκα αδερφέ.....
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη καλησπέρα!
Κυανό έχουν 9 στα 10 ενυδρεία αυτήν την εποχή,άστο να εκτονωθεί και θα φύγει μονο του οπως ήρθε,αν μπορεις ανέβασε και την αντλία επιστροφής στο φουλ να γυρνάς περισσότερα λίτρα και καθάριζε τακτικά το σκίμμερ και τον κορμό του εσωτερικα! Για τον αραγωνιτη κατα την γνώμη μου καλα θα κανεις γιατι θα αποκτήσεις μεγαλύτερη σταθερότητα,καλό ειναι να τον βάλεις σταδιακά μεσα αν μπορεις! Για f.o ακούω και το λαμβάνω σαν αστείο! ![]() Ετοιμάσου να δεχτείς σύντομα,να ειμαστε καλα μεγάλο μπουσταρισμα Γιάννη! ![]() Κανε χώρο στα πανω στρώματα του βράχου φιλαρακι,τα ενυδρεία τις παρέες μας θα ειναι πάντα υγιείς και φορτωμένα! |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο να εισαι καλα με την θετικη ενεργεια που βγαζεις...Η αντλια μου δεν ειναι ρυθμιζομενη,βγαζει σταθερα,υποτιθεται 2000λιτρα (ή μηπως 2500;;;;Θα κοιταξω το κουτι της).Το σκιμμερ καθε μερα αδειαζω το κύπελλο και καθαρίζω και εσωτερικα τον λαιμο.
Τουλάχιστον δεν ειμαι ο μονος με το ιδιο προβλημα....
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη καλημέρα!
Μέτρησες καθόλου νιτρικα να δούμε τι γινεται! πρέπει να τα ρίξουμε.... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Σακη.Ειμαι κατω απο 10...
Για καποιο λογο δεν παει το ενυδρειο.Δεν εχω απωλειες μεν αλλα,δεν εχω και αναπτυξη....
|
|||
|
|||
![]()
Σιγά σιγά θα πάρουν μπρος όλα.
ανέβασε παραμέτρους να έχουν να τραβήξουν. είσαι πολύ χαμηλά σε μαγνήσιο και χαμηλά σε kh |
|
||||
|
||||
![]()
Θα το δοκιμασω και αυτο......Σε λιγο ειναι να αλλαξω καμια 50αρια λιτρα,περισσότερο για να τραβηξω το κυανο,γιατι,αλλαγη κανω καθε Κυριακή συνηθως....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πόσα βακτήρια ρίχνεις κάθε πότε; |
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι πριν 10 μερες εριχνα 2 μλ καθε μερα.Τωρα ριχνω 3μλ καθε 2-3 μερες.Παλι το ιδιο ειναι.Την βοτκα λεω να την ξεκινησω εγω,ετσι οπως παει.Μηπως φταιει το οτι δεν εχω πολλα κοραλια μεσα;Αν και δεν εχει σχεση βεβαια,αλλα,στα φυτεμενα που ειχα,παντα ειχα τρομερη αναπτυξη οταν ειχα πολλα φυτα.....
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκίνα ένα μλ την μέρα βακτήρια και 0.3 μλ βότκα αλλά θα πρέπει να κάνεις μέτρησης νιτρικα συχνά για να το παρακολούθησης.
το σκιμμερ είναι οριακά για τέτοια δουλειά και θα μας δυσκολέψει! |
|
||||
|
||||
![]()
Βακτηρια mb7 ή special blend;
------------------------- Επισης,οταν λες να ανεβασω κh,ποσο να το παω;;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Γιαννης Μ5 : 22-11-16 στις 14:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιαννη μια ειναι η λυση ελα να μινεις Πρεβεζα και θα δεις που θα παει τραινο!!! χαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Λες;;;Να πηγαινω στον Παντοκρατορα για νερο;;;;χαχαχαχαχ.Παντως καημο το εχω Λεοναρδε αυτο.Ονειρο ζωης......Ομως δουλεια δεν υπαρχει ουτε για δειγμα εκει...Για την ωρα καλα ειμαι και εδω,τουλάχιστον εφυγα απο την Αθηνα...
|
|||
|
|||
![]()
Παραμέτρους να είσαι 8kh 420ca 1400mg.
τι βακτήρια εχεις τώρα; |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ολα πριν το μαγνησιο ειμαι ενταξει.Μαλιστα το κh το μετρησα 8,3 απο 8 που ηταν.....κουλο.....Το μαγνησιο παιζει γυρω στο 1270 και προσθέτω συνεχεια.Βακτηρια αυτη την στιγμη εχω special blend...
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
πάνω από 1350 το μαγνήσιο όχι πιο κάτω! |
|
|||
|
|||
![]()
Βασικα γιαννη ξέχασα. ότι έχεις κυανό!
άσε πρώτα να φύγει και μετά ξεκινάμε βότκα. |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη καλησπέρα!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι; |
|
||||
|
||||
![]()
Τιποτα Νικο.Περιμενω να φυγει το κυανο και να αρχισω την βότκα....φοβάμαι ομως τον αλκοολισμο.....χαχααχαχ
|
|||
|
|||
![]()
της παραμέτρους της ανέβασες;
όλοι αλκολικοι θα γίνουμε μην αγχώνεσαι! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανεβασα το μαγνησιο 1350.Το kh ειναι 8,3 ετσι κι αλλιως....
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά περιμένουμε φωτογραφίες!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μια Χαρά τότε ολα Γιάννη! Καλη συνεχεια φιλαρακι να εισαι καλα! |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη πως πάμε από κυανό;
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ηρθε η ωρα...!! | boutas ski | Χρυσόψαρα | 98 | 31-05-13 21:57 |
Ηρθε η ωρα | aggelospap | Αρχάριοι γλυκού νερού | 33 | 14-01-10 15:31 |