|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά και μιας και έχω και ρεπό αύριο μετά από καιρό έβγαλα λίγες φρέσκες φωτογραφίες. Το τελευταίο διάστημα δεν έχει γίνει κάτι το ασυνήθιστο πέρα από τον αισθητήρα του stc που βρήκε να χαλάσει παρασκευή βράδυ.
Ακόμα έκανα μία καλή γενική σε σαμπ,βαρελια και δοχεία αποθήκευσης νερού και βρήκα αρκετή σκουριά από μία αντλία νερού που είχα ή οποία ήταν για άντληση υδάτων , τέλος πάντων. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
α ρε Κωστα το μαργαριταρι δεν ειναι μεσα στα κλαμς αλλα εξω!!!!
μοναδικο το ενυδρειο σου να τα ξαναλεμε γιατι ετσι πρεπει!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφο ενυδρείο, υγιέστατα κοράλλια, φανταστικο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Απ'τα καλύτερα ενυδρεία στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Οτι κ να πούμε ειναι λίγο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα οτι και να πω για το ενυδρείο σου ειναι λιγο!
Η red planet ειναι όνειρο! |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Πολλαπλά Εγκεφαλικά μοιράζεις!
Απαράμιλλη ομορφιά! |
|
||||
|
||||
![]()
καθομαι και κοιταω τις φωτο και σκεφτομαι τι να γραψω αλλα οση ωρα και να περασει δεν βρισκω λογια!!
στην τελευτεα φωτο τα μοβ πιατα πως λεγονται (στα δεξια πανω απο το κλαμ) |
|
||||
|
||||
![]()
υπέροχο
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωρε χρωμα!!!!Μπραβο ενυδρειο παράδειγμα!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μου πέσαν τα σαγονια παλι........
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα τρελαίνεις κόσμο!!! Απίστευτη reefαρα,τρέλα χρώματα!!!Αν δεν τα είχα δει από κοντά θα έλεγα ότι πειράζεις τις φωτο
Στάλθηκε από το Lenovo A6020a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
best of Greece!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραιο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά , στις φωτογραφίες βάζω την ισορροπία λευκού στην ρύθμιση φως ημέρας και αυξάνω λίγο την αντίθεση για να μην βγαίνουν πολύ μπλε οι φωτογραφίες .
Μερικες ακροπορες απλά αποφεύγω να τις φωτογραφίσω γιατί δεν μπορώ να αποδωσω το φανταστικό τους χρώμα όπως είναι και είναι κρίμα. Στο άμεσο μέλλον θα ανακατασκευασω λίγο το φωτιστικό με την ευκαιρία που θα αλλάξω ένα καμένο λεντ το οποίο μας πήγε τρία χρόνια . Οπότε θα έχω την πολυτέλεια να ρυθμιζω και τα κέλβιν του φωτιστικού
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Κώστα!
Αν κάποιος δεν έχει δει το ενυδρείο σου από κοντά δεν μπορεί να καταλάβει την ποιότητα του ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπραβο Κωστα μοναδικο ενυδρειο! |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν το βλεπεις πρωτη φορά απλα λιποθυμας ή προσπαθείς να καταλάβεις που βρίσκεσαι!
Με διαφορα επι σειρά ετών το καλύτερο ενυδρείο πανελλαδικός! Respect Κωστα! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Κώστα εχεις βρει την τέλεια ισορροπία, θα τολμούσα να πω σε επίπεδο φυσικού υφάλου! ![]() Συνέχισε να κανεις οτι κανεις ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όσες φορές κ να το κοιτάζω είναι αχόρταγο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Την παρασκευή εκατσα και πέρασα 4 λεντ στο φωτιστικό λευκά στα 10κ για παραπάνω ένταση στο φως τα οποία τα έβαλα να ανάβουν για 5 ώρες το απόγευμα , ίσως και αυτό είναι πολύ αλλά το βλέπω στην πορεία.
Τώρα θα μπορώ να βγάζω πιο εύκολα φωτογραφίες γιατί θα είναι πιο λευκό το φως ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευκολα θα βγουν τα κοράλλια εξω απο το ενυδρείο....
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τρέλανε μας το μυαλό Κώστα!!!!
Πόσο περισοτερο ανάπτυξη θέλεις ακόμα από τα κοράλλια! Σε λίγες μέρες θα έχουν αλλάξει και τα κοράλλια εικόνα θα είναι το θέαμα απίστευτο! |
|
||||
|
||||
![]()
α ρε Κωστα μιλαμε για φοβερο ενυδρειο τι παραπανω να πεις!!!!! μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε τι να λέμε... Με χάπια είμαι από το μεσημέρι ... Χα χα χα
Πάρε μια μηχανή του γκαζόν θα χρειαστεί .
|
||||
|
||||
![]()
Παλι μεγάλος κοραλλιογενής ύφαλος,το ιερό τοτέμ των θαλασσινών,δείχνει τον δρόμο προς την γη της επαγγελίας!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Έβαλες σε ενα μπουκαλάκι αγιασμό απο το σαμπ του; |
|
||||
|
||||
![]()
Χα χα χα
Είναι το πιο φαρδύ ενυδρείο που έχω δει live. ¶λλη φάση οι 80ποντοι. Όντως Νικο όλα είναι διπλάσια μεσα σε αυτό το ενυδρείο! Κρίμα που δεν είχα περισσότερο χρόνο αλλά και τετοια δόση καλή ηταν.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ σκέφτομαι να πάω να μείνω εκεί
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα κωστα!
πως πάει ο μεγάλος ύφαλος μας,τι εντυπώσεις έχεις από το νέο φάσμα του φωτιστικού? καλή συνέχεια αδερφέ! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|