|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Κάποιο συγκεκριμένο τύπο δεν έχω βρεί πουθενά, ο ιδιοκτήτης του forum που σου έβαλα παραπάνω συστήνει ats 25Χ25 διπλής όψης για ενυδρείο περίπου 400 λίτρων.Πάντα όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου ότι το μέγεθος της οθόνη εξαρτάται πάρα πολύ από το πόσο θες να ταΐζεις πχ αν ταΐζεις 1 κύβο κατεψυγμένο η οθόνη πρέπει να είναι περίπου 8Χ10 εκ, 2 κύβους να είναι 15Χ10 και πάει λέγοντας. Όλα αυτά αν βασιστούμε στις παραδοχές του Santamonica (ιδιοκτήτης του forum και ευρέως αποδεκτός από την Αμερικάνικη κοινότητα)!
|
|||
|
|||
![]()
Χρειαζεται συγκεκριμενο πλεγμα ?
|
|
|||
|
|||
![]()
η βαση κολλήθηκε και ειναι ετοιμη για βάψιμο μετα απο δυο χερια ασταρι!!!
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βρηκες το ασταρι που σου ειπα ?
------------------------- γερη κατασκευη αλλα επρεπε αντι να βαζες το πλαισιο το δευτερο πανω να το εβαζες κατω εκει που εχεις τα λεπτοτερα ετσι θα ειχες ποιο στιβαρη κατασκευη και θα εβαζες ανετα πανω και το σαμπ ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 09-05-14 στις 18:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε χρειαζοντε 6 ποδια ειναι υπερβολη για αυτο το μεγεθος τουμπανο ειναι απλα λεω αν κατω εβαζες τα χοντρα να παταγε πανω το σαμπ και οχι στο πατωμα θα ηταν καλυτερα απο θεμα καθαριοτητας απο κατω
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
στον πατω θα μπει κοντρα πλακε θαλασσεις και απο πανω dow στο κοντρα πλακε θα μπουν και κατει σαν ποδαρακια που 1 εκ γιανα εχει κενο και να μην μαζεψει μουχλα απο τυχον νερα! επισις αμα εβαζα και κατω 4*4 κιλοδοκο δεν θα χορουσε το σαμπ ενδιαμεσα!! αυτα μπηκαν επιδι το μονο που κανουν ειναι να κραταν τα ποδια και να ντυθεί πιο ευκολα η βαση! |
|
||||
|
||||
![]()
οκ εσυ ξερεις
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ενα update τα κοραλακια μου!!!
της τελευταιες μερες λογο ATS ταιζω λιγο παρπανω! ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρά, αστέρια όλα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Παναγιωτη! Απο εβδομαδα θα παραλαβω και sps αν και δεν με ενυποσιαζουν αλλα μου φαγαν τα αυτια να βαλω!
|
|
|||
|
|||
![]()
ηταν πλεον επομενο να βαλω αναπληρωση και λογο κοραλιων και λογο ρουτινας!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
after dark
ζητιανευουν τα μορα μου!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ενα ακομα κοραλι ειρθε να ομορφύνει το ενυδρειο μου!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια θελω το πολυ μεχρι τελος του καλοκαιριου να μπορω να κανω εχω καποια φραγκ!
Τελικα λογο αδειας δεν εβαλα SPS. Και μαλλον με το τελος της αδειας θα συνεχισω την βαση απο το αλλο ενυδρειο γιανα τελιωνω! |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία η caulastrea. Με τον καιρό θα φουσκώνει και περισσότερο.
Καλή συνέχεια σάκη! |
|
|||
|
|||
![]()
Είδη με αυτα που λενε εχει αρχισει να φουσκώνει!
|
|
||||
|
||||
![]()
Α χα ωραια πραγματα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω Κωστα και ελπιζω την επομενη φορα που θα ερθω Πρεβεζα να παμε για καμια σαρδελα!
Μαζι φυσικα και οι υπολιποι ενυδρειοφιλοι. ------------------------- Λοιπον μολις περασε μια μπορα και μαλλον δεν αφισε προβληματα! Την ημερα που εφυγα με αδεια μπηκαν στο ενυδρειο μια caulastrea και ενα ψαρι που το ηθελα παρα πολυ αν και δεν ακουσα και τα καλυτερα λογια. Το ψαρι ηταν ενα puffer valentini! Μολις γιρισα απο την αδεια ηταν κλειστα σχεδον ολα τα LPS μου. Τα softies και τα υπολιπα LPS ηταν ανοιχτα αλλα στρεσαρισμενα Ξεκινησαν τα εγκεφαλικα να ερχονται. Αλλα για καλη μου τυχη προλαβα και εβγαλα το ψαρι και σε 1,5 μερα τα κοραλια αρχισαν να ανοιγουν αρκετα. Υπαρχει τροπος να αλλαξει συμπεριφορα το puffer? Εχω ακουσει οτι ορισμενα δεν πιραζουν κοραλια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 29-05-14 στις 09:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Φυσικά και υπάρχει τρόπος. Κατάλληλο μαχαίρι και ένας sushi σεφ, και ιδού http://en.wikipedia.org/wiki/File:Fugu_sashimi.jpg
|
||||
|
||||
![]()
μην εισαι κακώς πρόεδρε !!!!!!!!
φερε ρε το ψαρακι εδω εγω θα αργισω να βαλω κοραλια και οταν ειναι να βαλω θα εχεις χρονο να το δοσεις η να του κανεισ ενα αλλο ενυδρειο κανονηστε κανα καφε αντε !!!!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ξερω οτι ειναι επικυνδινο αλλα θα κανονισω να εχω αδεια γιανα το παρακολουθισω. ------------------------- Παράθεση:
Το καφεδακι μαλλον την αλλη εβδομαδα που μπορει να το κανουμε σε κανενα ουζερι! Καλοκαιρι ερχετε και το ουζακι ειναι βασικος παραγοντας γιανα κατεβαζουμε ιδεες! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 31-05-14 στις 03:17 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτο ακομα μιας που περασε η μπορα!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
ΜΑλλον σημερα ειναι το τελευταιο βραδυ που τα κοραλια θα ειναι σε αυτο το ενυδρειο......
Αυριο μετα απο 6 μηνες θα μετακομισουν σε μεγαλητερο ενυδρειο..... γιανα ειναι αυτα πιο ανετα και εγω πιο ξενιαστος!!!! Ας ελπισουμε οτι δεν θα εχω απωλειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη μετακομηση να εχεις αγορι χωρις απροοπτα ,
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
![]()
λογο καποιον καθυστερησεων το ενυδρειο τρεχει ακομα και μαλλον για μερικες μερες ακομα!
βαφτηκε η πλατη και η αριστερη πλευρα. Κοπηκε για της αναλογες πλευρες και dow για μονωση. |
|
|||
|
|||
![]()
τελιωσε η βαση και το βάψιμο εμεινε να μπουν οι γωνιες και οτι αλλο χρειαζεται γιανα φτάσουν οι σωλήνες στο Sub και η επιστροφη απο την αντλια.
Παράλληλα θα μπει και DOW στης δυο πλευρες που βα εβαψα για μόνωση απο το κρυο και την ζεστη! |
|
|||
|
|||
![]()
μερικες φωτο της στιγμης με την πλατη και τα υδραυλικα!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη τις δεξια σπιραλ σωληνες αν ειναι της επιστροφης βγαλτες. Εχει αναφερθει οτι κοβουν την ροη πολυ.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |