|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Εξωτερική θερμοκρασία: 41
Μέσα στο σπίτι: 28 Θερμοκρασία τριακοσαλιτρου: 29 Θερμοκρασία εικοσαλιτρου: 25.2 |
|
||||
|
||||
![]()
Τα πράγματα ζορίζουν
στη ταράτσα έφτασε τους 43,8 στα συννεφάκια 28,6 και στα χρυσόψαρα 26,5 στο φυτεμένο μέσα στο σπίτι 27,6
|
||||
|
||||
![]()
Εγω τη πατησα σημερα..γεμισα απο χθες το βαρελι στη βεραντα να το χω ετοιμο για τη σημερινη αλλαγη..φτανει η ωρα,παω να μετρησω θερμοκρασια τι να δω, 27,5 στο νερο αλλαγης..θερμοκρασια ενυδρειου 26,αρα πως να κανω αλλαγη;;
![]() ευτυχως ειχα παγοκυστες αρκετες στην καταψυξη,τις ριχνω ολες μεσα στο βαρελι μαζι με οσα παγακια ειχα και σιγα σιγα επεσε στους 25,7,οριακα δηλαδη..τι μας κανει ο καυσωνας...
|
||||
|
||||
![]()
Τα ανεμιστηρια σταματησαν να δουλευουν..θερμοκρασια ενυδρειου 25,7, ανοιξε κ η θερμανση στον stc αλλα δεν εχω συνδεσει τους θερμαντηρες νωρις ειναι ακομη νομιζω..
|
||||
|
||||
![]()
Κατέβασα την θερμοκρασία από 26.3 που ήταν όλο το καλοκαίρι στο 25.7
Και σιγά σιγά θα την κατεβάσω στο 25. ---- Edit: 25,3 θα εννοείς μάλλον και όχι 26,3 ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 25-09-17 στις 16:38 |
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταια αλλαγη χτες χωρις βαρελι και προετοιμασια θερμοκρασιας γιατι χτες απο 26,5 θερμοκρασια ενυδρειου επεσε μετα απο αλλαγη νερου στους 23.Η συμπεριφορα στα ψαρια αλλαξε αμεσως.Υπηρχε νευρικοτητα και τα αρσενικα το ''εκαναν'' και με τους σωληνες των φιλτρων.Απο σημερα θερμαντηρας
|
|
||||
|
||||
![]()
Στα ενυδρεία της ταράτσας κατέβασα ήδη τη θερμοκρασία στους 23
και σκέφτομαι να βάλω θερμαντήρες γιατί το βράδυ η θερμοκρασία πέφτει και στους 20, στο ξύλινο δεν βλέπω σημαντικές αλλαγές, στα συννεφάκια όμως που είναι δίπλα υπάρχουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα πρωί με βράδυ
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Απο θερμοκρασιες πως παμε? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 08-06-11 13:39 |
σαν σημερα!!!!!! | mpampi19 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 07-02-11 21:09 |
Τα Νεα (χθες και σημερα) | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 20 | 10-05-10 14:29 |
Frontosa και θερμοκρασιες... | sarevock | Tanganyika | 2 | 02-01-09 20:36 |