|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τι ωρα δηλαδη μπορεις? ενταξει και 18:00 να μου πειτε αν εχουμε χερια προλαβαινουμε.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Ελπίζω πως θα καταφέρω να είμαι εκεί κατά τις 6 και για καμιά ωρίτσα τουλάχιστον!
|
|
|||
|
|||
![]()
Στις 17:00 θα είμαι εκεί
|
|
||||
|
||||
![]()
θα ειμαστε εκει οι:
1. mikenuke 2. snakepanos 3. neos 4. giannisaek 5. Φερτε κανενα φαρασι, να βαλουμε την αμμο-χαλικι σε τσουβαλακια. θα φερω και μεμβρανη για το πακεταρισμα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Μικρούτσικο ή κανονικό;
|
|
||||
|
||||
![]()
να χωραει στα ενυδρεια.
θα σου φερω και ενα περιοδικο νουμερο 4?
|
|||
|
|||
![]()
Τα έχω όλα Μιχάλη, ευχαριστώ.
|
|
||||
|
||||
![]()
Bokosta,πο΄τε θα μου φέρεις τα πράγματα μου.Ο μονομάχος είναι κάπως καλύτερα σήμερα.
|
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=giannisaek;549533]Που χάθηκες Τάσο;
Γιαννη μου εχω δυο βδομαδες που καθε Σαβ.Κυριακο και καποιες καθημερινες απογεμα, παλευω με μπαζα και κανω τον χαμαλη μιας και τα συνεργεια δεν θελουν να κουραστουν με τετοια πραματα. Οποιος δεν παντρεψε και δεν εκανε ανακαινιση δεν ξερει τι τραβαω. Θα τα πουμε στην συναντηση ενωπιον ενος φραπογαλου. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σάββατο μεσημέρι στην Έκθεση..... είχαμε πάρτι ....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Γυαλισε το ματι καποιων εκει μεσα...
![]() Την οσμωση για το ουζακι φανταζομαι....εεΕ???/?/
|
||||
|
||||
![]()
αυτό είναι το σωστό στήσιμο για ένα αξιοπρεπές μεσογειακό
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη βάλε τις φωτογραφίες και το βίντεο του τέλους Ζωοτεχνία 2011 να τις δούμε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ηταν το σεμιναριο του Σαββατου, "Διατροφικες Καταδυσεις"!
εντος της ημερας και το βιντεο του κλεισιματος!
|
||||
|
||||
![]()
Kαι λιγες δικες μου κατα την διαρκεια του γευματος....και μετα.Ειχε και σαλατα το μενου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ο μονομάχος μου πέθανε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Κριμα ,ειναι και αυτα μεστο χομπι τι να κανουμε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κρίμα Κώστα, ίσως ταλαιπωρήθηκε στην έκθεση, θα σου φέρω άλλον.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τετοια μεζεδακια θα μας μεινουν αξεχαστα .αντε και στην επομενη εκθεση παντα γεροι και δυνατοι,και οπως παντα με πλωμαρι
![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ειδα καλα; Ειχατε και δισκο μαρινατο;
|
|
||||
|
||||
![]() Ωχ, λυπάμαι πολύ .... ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() λυπαμαι φιλε μου !!!! Παράθεση:
σε ολες τις φωτογραφιες ειμαστε με κλειστο το στομα γιατι ηταν γεματο!!!!!! ![]() το επιδορπιο που φαινετε στο πλαστικο ποτηρι κλεμενο απο παιδακια που βλεπανε τα ενυδρεια και ο παγος που ειχαμε για το ουζο ηταν για ενα παιδακι που χτυπησε το ποδι του ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
καλα ηταν δηλ κριμα για το ψαρακι του κοτσοκ
![]() ο χρονοδιακοπτης μου ξερει κανεις που ειναι??? |
|
||||
|
||||
![]()
ενα χρονοδιακοπτη ΙΚΕΑ βρηκα και τον εχω αφησει με τα υλικα στις παλετες του συλλογου.
θα δυσκολευτει να τον βρει ο George...
|
||||
|
||||
![]()
αμα εχει μεινει στον συλλογο ας μεινει εκει θα παρω αλλον
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε, ευχαριστουμε.
|
||||
|
||||
![]()
παρακαλω
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |