|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Και εγω θα έρθω φυσικά μιας και μετα θα μου είναι αρκετα δύσκολο να έρχομαι
![]() Και για να μην ξεχνιόμαστε κανονίστε οσι έχετε παραγγήλει φυτά και ψάρια να είστε παρόντες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πρώτα ο θεός και εγώ
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παρων και εγω.
|
|||
|
|||
![]()
christsos
xb307 Τσιόνογλου Σταύρος giannisaek kostaskich bokostas Άντε βρε ρεμάλια, δηλώστε συμμετοχή. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ θα είμαι εκεί...
Έχω και ξιφοφορους για όποιον θέλει |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ως διαπλεκόμενος του μηνα θα εμφανιστώ μαζί με τους μπράβους μου....
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ μέσα!
|
||||
|
||||
![]()
Και εγώ φυσικά!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ παρών με λίγα εύκολα φυτά
|
|
||||
|
||||
![]()
Στην παρούσα ώρα συνάντησης εγώ δυστυχώς δεν θα μπορέσω ποτέ να ξανάρθω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν προκυψει καποια υποχρεωση της τελευταιας στιγμης (βλ. χαλκιδικη) θα σας τιμησω και εγω με την παρουσια μου.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Ελπίζω να λείπεις για καλό.... Το θεωρώ μεγάλη απώλεια!
|
||||
|
||||
![]()
Είναι θεμά δουλειάς Πάνο, καταραμένη οικονομική κρίση!
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρων!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ αν έρθω δεν είναι σίγουρο θα ξέρω το Σάββατο θα φέρω κλαδέματα Hygrophila polysperma και ότι άλλο προκύψει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιστεύω πως και εγω θα ψιλομαζέψω απο τους εδω ψιλοκλαδέματα για να φέρω.
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
christsos
xb307 Τσιόνογλου Σταύρος giannisaek kostaskich bokostas posidwnas drbig panos1972 repanas6 nikosm1 vasilakis rigel giannisaek Άλεξ πλάκα κάνεις, φρόντισε ν' αλλάξεις τα ωράριά σου, αλλιώς θα αλλάξουμε εμείς την ώρα της συνάντησης. ![]() Νίκο δεν απάντησες στον Αλέξανδρο, να πάρει λίγα φυτά αυτός (και τα υπόλοιπα εγώ)????? ![]() ![]() ![]() Χάρη όσους μπράβους και να φέρεις, το ξύλο δεν το γλυτώνεις, άντε, μας έκανες άνω-κάτω με τις ανησυχίες σου.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα νομίζω οτι δικαιωματικά εχω first pick αυτο το μήνα για το όλο αγχος που πέρασα!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω θα σας δω ξανα μετα τον αυγουστο
η δουλεια θα με εχει κρατημενο ολο το καλοκαιρι και κυριος σαββατοκυριακα ελπιζω να περασετε ομορφα οπως καθε φορα
|
||||
|
||||
![]() ![]() Και αυτή τη Κυριακή θα είμαι στο Φεστιβάλ Βιβλίου(για περάστε,έχει και μερικά ενδιαφέροντα ενυδρειακά βιβλία σε άλλα περίπτερα,εγω έχω παιδικά βιβλία ![]() Να περνάτε καλά! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Nαι και εγώ το έχω υπόψιν μου αυτό.. ειμαι ρεαλιστής...
Τυχαίο??? Δεν νομίζω!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Χε χε
![]() Συναντήσεις χωρίς τον Άλεξ, τον Βασίλη και τον Κλεόβουλο θα είναι σαν τσίπουρο χωρίς μεζέ, μας ρήμαξε αυτό το ΔΝΤ και η κρίση, ![]() Βρείτε 2η δουλειά στις γυναίκες σας ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρων κι εγω εκτος απροοπτου...
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Παρών !
|
|
|||
|
|||
![]()
christsos
xb307 Τσιόνογλου Σταύρος giannisaek kostaskich bokostas posidwnas drbig panos1972 repanas6 nikosm1 vasilakis rigel giannisaek mikenuke george |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4 (0 μέλη και 4 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μηνιαίες Συναντήσεις ΠΣΦΕ-Βόρειος Ελλάδα 2009 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 411 | 05-01-10 00:01 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 17 | 14-01-09 11:05 |
Μηνιαίες Συναντήσεις Π.Σ.Φ.Ε. - Βόρειος Ελλάδα | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 47 | 21-12-05 17:19 |