|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Αυστραλίας - Νέας Γουινέας Παρουσιάσεις ενυδρείων ποταμών Αυστραλίας - Νέας Γουινέας, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό είναι αερόφιλτρο βρε συ
|
||||
|
||||
![]()
το ξερω...κατι τετοιο ηθελα να φτιαξω για αυτο εψαχνα σφουγγαρια...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δίλημμα τρελο...Για πειτε καμια γνωμη...
iriatherina werneri pseudomugil furcatus & pseudomugil gertrudae Αν ειχατε ποτε μπορειτε να μου πειτε εντυπωσεις απο το καθε ψαρι?Κινηση (σε ποια σημεια του ενυδρειου?κοπαδιασμα?παιχνιδι?
|
||||
|
||||
![]()
Ιριαθερινες δεν ειχα...εχω δει σε συνχομπιστες ,καποια στιγμη θα βαλω...ειναι ωραιο ψαρι και δυσκολο το μεγαλωμα του γοννου (κι αυτο εχει την ουσια του
![]() Τα pseudo τα ειχα και τα δυο. Διαφορετικα τα δυο ειδη. Πιο δυναμικα ,μεγαλυτερα ,ισως πιο εντυπωσιακα τα φουρκα , μικροτερα ,υπερκινητικα και με πολυ τσαχπινια και παιχνιδι τα γετρουδια. Υπεροχα και πανεμορφα ειδη και τα δυο. Το διλημμα μεγαλωνει ![]() Για το ενυδρειο σου ισως τα φουρκα να το γεμιζαν περισσοτερο,μονο και μονο σαν μεγεθος.. Οχι οτι τα γετρουδια ,δεν θα το γεμιζαν με τα παιχνιδια τους! |
|
||||
|
||||
![]()
χααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Οντως μεγαλωνει το διλημμα...! Καλα ναι παμε και για γεννηστρα σιγουρα πραγματακια... Διαφορα στις τιμες μεταξυ των 3 ειδων ειναι τεραστιες ομως ετσι... 4.5 ευρω οι αθερινες 3 ευρω τα φουρκα και κανα 1.5+ τα γετρουδια... Αλλο διλημμα και αυτο... Γτ μιλαμε για μια ομαδα 12 ψαριων 6 αρσενικα 6 θυληκα...
|
||||
|
||||
![]()
iriatherina werneri είχα βρει στο petsupermarket με 2 ευρώ περίπου (1,90 αν θυμάμαι καλά) στο μαγαζί στην Πειραιώς,έχει κάνα 2μηνο που τα είχα αγοράσει πάρε ένα τηλ να δεις αν έχει ακόμα,4,5 είναι πολύ ακριβά
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι ειναι παρα πολυ ακριβα...
Ευχαριστω χρησταρα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αν βαλεις γετρουδια , θα βαλεις 20-25 σιγουρα..
|
|
||||
|
||||
![]()
20-25 γετρουδια στο 160λιτρο?
Δεν ειναι πολλα?
|
||||
|
||||
![]()
οχι καθολου... ειναι μικροψαρα ρε...
εγω εχω 17 στο 60 λιτρο και μου φαινονται λιγα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα μαλιστα....θα το σκεφτω...πολυ μεγαλο διλημμα
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Λουκα στα ειπε ο Γιαννης και συμφωνω ασε που με τα Γετρουδια εχω ερωτα,οποτε δε θα μαι αντικειμενικος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλιστα μαλιστα....βλεπω μια κλιση προς τα γετρουδια....
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
κι εγω εχω ερωτα με τα γετρουδια , αρα μην ρωτας ουτε εμενα
![]() παντως ειναι υπεροχα και τα φουρκα! |
|
||||
|
||||
![]()
Θα ετοιμασω μια εκ νεου παρουσιαση ολοκληρη μιας και ειχα διαρροη στον πατο του ενυδρειου...καθως και θα μαζεψω φωτογραφικο υλικο για να σας το παρουσιασω εκ νεου...
Λιγο υπομονη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
το αδειασες δλδ Λουκα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι και το ξαναγεμισα
![]() Σε δουλεια να βρισκόμαστε Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Πφφφ.. Χαρά στο κουράγιο σου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να κανω....ειχα 40 + ψαρια να με κοιτανε
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Ελα βρε θα το κανεις καλυτερο ειπαμε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε...συντομα Παρουσίαση με πολλα εξτρα καλουδια που κατέφθασαν
![]() Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Τι έπαθες ρε Λουκά! Ποιος σε έχει ματιάσει?
![]() Αντε σιγά σιγά όταν έχεις χρόνο να δούμε την συνέχεια..
|
||||
|
||||
![]()
Ελα ντε,χαχαχχα
Πηρα τα μετρα μου ομως ![]() Χαχχαχχαχχα Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα στα παιδια!
Οπως υποσχεθηκα το λοιπον να κανω ενα απντειτ στο θεμα! Στο πως ξεκινησε το ενυδρειο εχω ανεβασει καποιες φωτο... Η συνεχεια παρακατω... Καπως ετσι ηταν λιγο καιρο μετα ![]() Μεσα ακομα τα 2 goby ![]() ![]() Το καπακι ετοιμαστηκε (πηρε μερες η αναμονη βεβαια) ![]() ![]() Ολα στην θεση τους και ξεκινησαμε ![]() ![]() ![]() ![]() Επειδη μου την βαρεσε λιγο λογω το οτι ειχα παρα πολλες παροχες αρα παρα πολλα καλωδια,σωληνακια κτλ κτλ Ειπα να κατασκευασω κατι για να τα κρυψω ![]() Τοποθετηθηκε η βασουλα του κουτιου ![]() Και με την σειρα του το κουτι... ![]() 2 κοντρολερ μεσα στο κουτι (1 για τα λεντ και 1 του ενυδρειου..Θα τοποθετηθει ακομα 1 για θερμοκρασια χωρου...) ![]() ![]() Σε αυτο το σημειο εχουν τοποθετηθει τα ψαρια και εχει κλεισει το συνολο του "βιοτοπικου" Μερικα βιντεο παρακατω ![]() Δουλεψε κοντα για 2 βδομαδες με αυτο το συνολο... Ολα καλα ρολαρανε εως οτου χτύπησε το τηλ ενω ημουν στην δουλεια οπου η κοπελα μου πανικόβλητη με ενημερωσε οτι ειχαμε διαρροη Επεστρεψα πισω σπιτι και καταφερα να σωσω ολα τα ψαρια και τα φυτα... Μεσα σε 1 ωρα το πολυ το ενυδρειο ειχε ξεστηθει (ψαρια και φυτα σε σαμπλα) Και επειτα ειχαμε αυτο :/ ![]() Αυτα προς το παρoν ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε Λουκά μάστορα τι τραβάς και συ. Πάντως να ξέρεις οι αναποδιές έρχονται για καλύτερο τελικό αποτέλεσμα
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καπως ετσι αδερφε! Αστα μεγαλη ξενερα ειχα φαει εκεινες τις μερες!
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο diy;
τελικα σε τι φαση βρισκεσαι τωρα; καθε εμποδιο για καλο!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Για αυτο ειμαι ο τσιπης του φορουμ ![]() Περιμενω μια απαντηση απο τους συντονιστες του τομεα και θα συνεχισω ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαράκι ο τσίπης του φόρουμ είναι ο δάσκαλος σου όποτε πρόσεχε τα λόγια σου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα κι η γατα στο βιντεο ολα τα λεφτα
![]() ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σε λίγο ξεκινάω...! | krispie | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 18 | 04-07-12 15:41 |
Επιτέλους Ξεκινάω!!!! | pavlos2003 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 135 | 03-01-12 21:29 |
Είμαι νέος, ξεκινάω σήμερα... ελπίζω σωστά | Paminos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 28-04-09 23:03 |