|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτο συμφωνώ απλα ειμαι κατα 99% σιγουρος οτι το ενα απο τα δυο ειναι θηλυκό( το κίτρινο) αφου ειχε και ενα ψιλομπούκωμα πριν λιγο καιρο! Γιαυτο μου φάνηκε περίεργο να υπάρχει τσακωμός μεταξυ τους! Οχι φλερτ αλλα στόμα με στόμα δάγκωμα! Τι να πω...μπορει να βγηκε πολυ τσαμπουκας η κυρία;; Θα δείξει ο χρόνος...
|
|
||||
|
||||
![]()
Τελικα ειχες δικο κλεοβουλε! Βγηκανε τρια αρσενικα και τρια θηλυκα! Ενας μπλε ενα γαλαζιος και ενας μωβοκιτρινος.... Και τωρα τι κανουμε; πως μπορουμε να διορθωσουμε τα πραγματα; να προσθεσω δυο θηλυκα που εινα πιο ευκολο ή να ψαξω να δωσω καποιο απο τα αρσενικα?
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλή σου μέρα.
Είτε θα βγάλεις τον 1 αρσενικό και θα βάλεις άλλο 1 θηλυκό να έχεις 2 + 4. Είτε θα βγάλεις 2 αρσενικούς και θα βάλεις άλλο 1 Θηλυκό και θα έχεις 1 + 4 (που κατά τη γνώμη μου, για το ενυδρείο σου είναι και το πιο σωστό). Έτσι πιστεύω ότι θα δεις και πολλές γέννες, και θα είναι πιο ευτυχισμένα τα ψαράκια σου. |
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Λαμπρο. Θα βαλω αγγελία να δωσω καποιο απο τα αρσενικά!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ!!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|