|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά,
Η κατασκευή ενός τέτοιου project από το 0 ίσως φαίνεται δύσκολη υπόθεση. Στη πραγματικότητα χρειάζεται μόνο όρεξη για ψάξιμο και χρόνο. Εγώ ξεκίνησα να φτιάξω το iAqua και τελικά εκτός των γραφικών στοιχείων έγραψα σχεδόν όλο τον κώδικα από την αρχή ώστε να τον προσαρμόσω στις ανάγκες μου. Επιπλέον έφτιαξα δική μου εφαρμογή σε Android ώστε να το ελέγχω από μακρυά. Το μόνο που δεν παίζει ακόμα είναι η μέτρηση του pH και οφείλεται σε παρεμβολές από τα ρεύματα, κάτι το οποίο θα διορθωθεί σύντομα με ένα κύκλωμα που φτιάχνω. Ανεβάζω μερικές φώτο ενδεικτικά. Στο κουτί με τις αντλίες είναι κρυμμένη ή πλακέτα με τα ρελέ. ![]() ![]() ![]() ![]() Sent from my Lenovo A7010a48 using Tapatalk |
Tags |
aquarium controller, arduino, iaqua |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
arduino απορια | gregkn73 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 20-11-14 03:20 |
arduino controller | ikaria_jim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 09-02-14 16:21 |
Arduino aquarium controller | chris the trik | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 33 | 06-04-10 20:23 |
Προγραμματισμός σεμιναρίων | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 33 | 03-12-07 09:58 |
Σκέψεις - προγραμματισμός - απόψεις | KwstasV | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 10 | 12-02-07 14:58 |