|
||||
|
||||
![]()
εχω κολισει με τον πυροφερους πολυ και θελω να τον βαλω αλλα παραπαει ρε γαμωτο! παρ ολα αυτα το σκεφτομαι πολυ!
|
|
||||
|
||||
![]()
Λεο ειναι υπερβολή 3 τανκ στα 210λτ. Θα έχεις διαμάχες κ δεν θα ζουν άνετα.
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι ρε γαμοτο ειναι το βασικοτερο που σκεφτομαι και δεν εχω παραγκιλει ακομα!! το προβλημα ειναι οτι ευελπιστω σε κανα πενταμηνο να ανευω στα 400 λιτρα βασικο ενυδρειο και τοτε τα ταγκ που εχω μεσα θα ειναι αρκετα μεγαλα οστε να μην αφισουν τιποτα αλλο να μπει. αλλα παλι μια σκεψη ειναι...
|
|
||||
|
||||
![]()
έλα λεο που είμαστε?
τι νέα έχουμε πως πάει το ενυδρείο μας? |
|
||||
|
||||
![]()
ολα καλα παιδια προσαρμογουλα σε 2-3 φραγκακια κανω και σε μια γαριδουλα!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα να ειναι ολα φιλαρακι μου!
Λεο εχω φραγκαρει κατι κομματια μαζι με τον σακη θα σου στείλουμε και σε λιγότερο απο μηνα οπως βλέπω και την ντολαμπέλα στο μικρο! |
|
||||
|
||||
![]()
να στε καλα ρε παιδια!!! ευχαριστω πολυ!!!
Νικο κανονισε να χοραει η ντολαμπελα!!! χαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Λεο. Αν είναι θα κανονισω με τα παιδια να σου στειλω κ εγω αυτα που σου είχα πει.
Θελουμε φωτο από τις νεες εισαγωγές.... |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ ρε φιλε να σαι καλα!!
![]() ![]() ![]() φυσηκα και θα βαλω φωτο μολις βρουν λιγο τον τοπο τους γιατι τα εχω βαλει λιγο χυμα!! εχω μια ερωτιση!!! σε μια καρπετ ανεμωνη ηταν χοστ 2 κλαρκι τα οποια και απομακρυνθηκαν. απο τοτε εχουν μπει 2 ζευγαρια κλουν οκελαρις. το πρωτο δεν τα καταφερε εξ αρχης. το δευτερο αν και ευζωουσε ξαφνικα παει το ενα. μετα απο δυο μερες το βρηκαμε στο ενυδρειο μισολιωμενο σαν να το ειχε βγαλει η ανεμωνη. σημερα χαθηκε και το δευτερο. προχθες συμληρωσαμε την προιγουμενη απολια. υπαρχει πιθανοτιτα να πανε να κανουν χοστ στην ανεμωνη και εκινη να τα τρωει? τα περκουλα λετε να ηταν καλητερη επιλογη για καρπετ? |
|
||||
|
||||
![]()
και μερικες φωτο απο τα νεα αλλα και απο παλια!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Δώσε εξτριμ κοραλ Λεο!
Είσαι έτοιμος για τον διαγωνισμό; |
|
||||
|
||||
![]()
ασφαλος!!!! χωρις διαγωνισμο δεν εχει πλακα οποτε... εννοειται!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα Λεο,φοβερά κομματια φιλαρακι μου!
Μπράβο μπράβο παμε δυνατά με τον διαγωνισμό μας! Λεο ετοιμάσου και κανε χώρο στα ψιλά,τις επόμενες μερες θα εχεις γράμμα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όντως ωραία κομμάτια .
![]() να τα χαίρεσαι φιλαράκι
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικα λεοναρδε!!!
μια χαρα φαινονται. |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια!!! τωρα θα περιμενω να εγκλιματιστουν καλα μπας και αρχισουν να πετανε!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομίζω Λεο η ανεμώνη να το έφαγε κ ειδικά η carpet. Ποσό μεγάλη ειναι η ανεμώνη;
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
κοντευει τα 20 εκατ. διαμετρο και ειναι πρασινη |
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα Λεο.
Με το καλώ κ η προσαρμογή. Αν δεν κάνω λάθος το κάθε είδος κλόουν χοστ/ρι σε συγκεκριμένου ειδους ανεμώνη, υπάρχουν βέβαια κ η εξαιρέσεις. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να σαι καλα ρε παιδι ευχαριστω!! ναι χοσταρουν συγκεκρημενα ειδη αλλα οχι το καθε ειδος κλοουν και ενα ειδος ανεμωνης οποτε πολλες φωρες συμπιπτουν. για την ακριβεια την καθε ανεμωνη την χοσταρουν περισσοτερα απο ενα ειδη κλοουν με καποιες εξερεσεις φυσηκα! |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο αλλαξε οψη!!!! σαν να σλκυρινε... αρκετα!!!
![]() θελω να πω ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου στον voas και τον golf4470 για το υπεροχο δεματακι που μου στηλανε σημερα!!!! καλα ΝΙκο το πακεταρισμα ολα τα λεφτα επαγκελματικοτατο!!! τα κοραλια ηρθαν σε τελεια κατασταση. μετα την απαρετιτη προσαρμογη πηραν τις θεσεις τους και τωρα ποια μενει να δουμε αν θα τους αρεσει η θα πρεπει να φαω τον τοπο να τους βρω αλλη!! ειναι και αυτη η @#$#@ αλγη και δεν εφινει τον στοκο να πιασει καλα... δεν πειραζει θα δουμε.. υπαρχει και το τσιμεντο ![]() ![]() να στε καλα παιδια επιφυλασομαι για το μελλον!!!! φωτο απο αυριο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τα δεχθηκες Λεο!!!!!
Τα παιδια ειναι απο τα λιγα.......
|
||||
|
||||
![]()
Καλως τα δεχθηκες φιλαρακι
![]() να τα χαιρεσαι ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τα κοραλια διχνουν να πηγενουν πολυ καλα
![]() χωρις να θελω να μειωσω τα αλλα αλλα το μανιταρι ειναι φοβερο ![]() ![]() ![]() εχω ταξει και κατι φωτο ε? (χροσταω και ενα αλλα δεν πετυχαν οι φωτο οποτε... την επομενη φωρα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οπ λαθος πανοραμικη.... thiiiisss laaast year!! χαχαχαχααααχα
|
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικα λεοναρδε. πανεμορφα.
έμπλεξες με τα σκληρα..... |
|
|||
|
|||
![]()
Πανέμορφα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Λεο,πολύ χαίρομαι φιλαρακι μου,σου εύχομαι να τα καμαρώνεις!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!! 😁😁 Είδη τα καμαρώνω!!!!😍😁😍
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλορίζικα να τα χαιρεσαι! Μια χαρά ήρθαν.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |