|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Και εμενα μου φαινονται καπως καλυτερα και μακαρι να ειναι ετσι... Τωρα αυτο που προσπαθω ειναι φτοιαξω οσο το δυνατον καλυτερα χρωματα ------------------------- Παράθεση:
Διαλεξε απο ποια θες και στειλε μου να ετοιμασω Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 24-01-17 στις 13:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Να είσαι καλά Παύλο!
Με συγκινείς φιλαράκι μου,δεν έχω θέμα όλα μου αρέσουν! όποια νομίζεις ότι επιβαρύνουν τον ύφαλο σου,για εμένα όλα καλοδεχουμενα είναι και θα τα προσέχω όπως και τα άλλα! είμαι πολύ χαρουμενος γιατί αρχίζει εμπράκτως και φαίνεται το επίπεδο που διαμορφωνεται μέσα στο φόρουμ από τέτοιες κινήσεις! |
|
||||
|
||||
Ωραια σου ετοιμαζω 3-4 για αρχη και επαιτε συνεχεια!!
------------------------- Και μια ακομα φωτο που ξεχασα!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη paul.asty : 24-01-17 στις 18:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
έχει αρχίσει να είσαι non stop και μου αρέσει....
από πέρσι είσαι σε άλλο επίπεδο αντικείμενα ! |
|
||||
|
||||
Χαίρομαι Σάκη που το ακούω από εσένα!!
Γιατί γω το βλέπω κάθε μέρα και δεν καταλαβαίνω μεγάλη διαφορά |
|
|||
|
|||
Γιαυτό θα βλέπεις και παλιές φωτογραφίες.....
|
|
||||
|
||||
μπράβο παυλαρα!
δώσε πόνο αγόρι μου....... |
|
||||
|
||||
για σου ρε Παυλο!!! δωσε λογο στους σκυρους να κλενε!!!! χαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχααχα
|
|
||||
|
||||
Παυλαρα τι νεα εχουμε;
Πως παει φιλαρακι,ετοιμάζουμε τπτ; |
|
||||
|
||||
Παύλο εγώ την διαφορά την έβλεπα όταν έλειπα 1-1,5 μήνα απο το σπίτι, γυρίζει κ έβρισκα άλλο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
Ηρεμααα , ερχεται παρουσιαση!!
|
|
|||
|
|||
Αντέ ρε Παυλαρα δώσε πόνο τελείωσε και η εξεταστική !!!
|
|
||||
|
||||
μπράβο παυλο!
αναμένουμε αγόρι.......... |
|
||||
|
||||
Παυλάρα ανεβασε μας καμια φωτογραφία να μας βγουν τα μάτια.
|
|
||||
|
||||
Έλα ρε Παυλαρα!
Που χάθηκες βρε συ,καλα εγω σε βλέπω αλλα εδω μεσα χρόνια και ζαμάνια! Βάλε τπτ φωτο να χαζεψουμε λιγο ζωανθουςboy! |
|
|||
|
|||
Παύλαρα έφυγες στο νησί;
Δεν μας έβαλες καμία φωτογραφια να κάνουμε σύγκριση με το πως θα είναι μόλις γυρίσεις. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ενα ονειρο!!! | redman88 | Bettas | 20 | 30-05-11 14:38 |
μανδαρινος-ενα ονειρο που μπορει να γινει πραγματικοτητα?? | Πάνος | Reefsafe | 13 | 18-12-10 19:41 |
το ονειρο μου...... | kwstas_original | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 28-08-09 11:38 |