|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
καλημερα σε ολους.μηπως τυχαινει κανενας σας να ξερει τιμη για Α/Ο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis.orestiada : 12-02-06 στις 13:56 |
|
||||
|
||||
![]()
Συνέχεια στο σήριαλ.
Το CO2 είναι διοξείδιο του άνθρακα, απαραίτητο για να φτιάξουν νέους ιστούς τα φυτά. Και ναι ένας τρόπος είναι να το φτιάξεις με μίγμα μαγιάς-ζάχαρης και νερού, ο άλλος τρόπος είναι να αγοράσεις μπουκάλα με μανόμετρα αλλά θα πρέπει να βρεις και κάποιο μαγαζί να στην γεμίζει. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σουρρεαλισμός ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Υπάρχει και της Nutrafin αυτό με τη σκάλα για ενυδρεία μέχρι 180 λίτρα που θα σου παει 18 ευρώ και μετά αν θες το μείγμα 5,2 για άλλες 4 εβδομάδες! ή βάζεις μαγιά ζάχαρη κ.τ.λ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Μόνο που στη συσκευασία δεν έχει τρεις δόσεις όπως λέει το λίνκ! Έχει μια που είναι για 3-4 εβδομάδες.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ενυδρεια με diy co2 και συνηθως υψηλό KH, η μεταβολη του ph λογω αναπνοης των φυτων ειναι ασημαντη.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα μεταφορικά είναι πολλά
![]() ![]() Θεόφιλος |
|
||||
|
||||
![]()
φιλε μου θεοφιλε σε ευχαριστω για την πληροφορια.εννοεις τα μεταφορικα για να το παραγγειλω απο εκει????και κατι αλλο???περιπου τιμη για ενα ηλεκτρονικο ph metro??????(καλο).μου ειπε καποιος οτι εχει περιπου 50 ευρω.ρωτησα σε ενα petshop και μου ειπε αν θελω καλο κανει 300ευρω.ειναο αληθεια οτι τα φτηνα κανουν λαθος μετρισεις???
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis.orestiada : 13-02-06 στις 14:33 |
|
|||
|
|||
![]()
Συγνώμη, έκανα πλάκα... ¶κου εκεί 100 ευρώ ακριβότερα! Αν τους ρωτήσεις γιατί τόση διαφορά, θα σου πουν λόγω μεταφορικών... Μπούρδες δηλαδή.
Θ. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε παρακαλώ μην κάνεις edit σε μυνήματα που έχουν απαντηθεί......γιατί μετά δεν έχει άδικο ο Fonamstel να μιλάει γιά σουρεάλισμο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Η αγορα Co2 με ενδιαφέρει, παρακαλώ όπως έχω τις απόψεις σας ώστε να παραγγείλω την κατάλληλη συσκευασία για το ενυδρείο μου που είναι φυτεμένο και είναι περίπου οπως υπολογίζω γύρω στα 350λιτρα καθαρό.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλυτερα ειναι να φτιαξετε το συστημα χρησιμοποιωντας υλικα του εμποριου και οχι αυτα που ειναι αποκλειστικα για ενυδρεια. Κανε μια αναζητηση...το θεμα εχει συζητηθει εκτενως ! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
104 Ευρω. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
shame on you ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει διαφορα δεν εχει ;;
305 με 104 !!! Οσο να 'ναι συμφερει !!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Παραγγέλθηκαν 4 κομμάτια. Αν κάποιος μετάνιωσε και δεν το θέλει... (χα χα λέμε κανα αστείο να περνάει η ώρα... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ΥΓ. Παρεπιπτόντως αν μετανοιώσεις κλαζ....εδω recycle bin. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ick medication | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 07-10-03 23:49 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΑ ΦΥΤΑ ΜΟΥ | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 17:34 |
Starting with cichlids | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 18:14 |
Bila's tank | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 15:00 |
Greek Aquarist's Boards Suggestions | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 11-12-02 23:39 |