|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Στο νεροχύτη τα τεστ, όχι στο χώμα,
μεγαλύτερη ζημιά μπορεί να κάνεις, η Αθήνα έχει βιολογικό καθαρισμό και μέχρι ένα βαθμό εξουδετερώνει τα χημικά. Από τροφές σε βυθιζόμενο πελετ εχω βρει της Nutrafin, της New Era και μια σπιρουλίνα της Tropical που δεν είναι για χρυσόψαρα αλλά κάνει μια χαρά. Με τα νιτρικά όμως κάτι δεν μου αρέσει, σε χρυσόψαρα και μηδέν πριν την αλλαγή το βλέπω δύσκολο. Βακτήρια τσαμπα βάζεις, πεταμένα λεφτά, και αν εχεις βαρέλι προετοιμασίας, προτίμησε φυσική αποχλωρίωση με αεραντλία για να μη βάζεις ουτε αντιχλώριο, θα το έχεις για έκτακτη περίπτωση μόνο.
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
CO2 DIY Reloaded - Βελτιωμένη συνταγή | LeeHook | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 11-03-11 01:46 |
Λάθος ξεκίνημα - Προβλήματα στρωσίματος | Lary80 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 18-05-04 12:57 |
Ερώτηση από αρχάριο...ή αλλιώς ...λάθος ξεκίνημα | vakol | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 17-02-04 06:36 |
Άλγη .....(συνέχεια) | chris | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 01-06-03 15:05 |