|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εσύ δεν φτιάχνεις φωτιστικό. Transformer φτιάχνεις!
Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Και θα πάνε! Sent from my SM-N910F using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
θενκιου
![]() θα δουμε τι θα βγει ![]() βασικα μολις ανακαλυψα πως εχω μονωτικη ταινια επισκευης διαρροων.http://www.uride.gr/parts/tainia-epi...n-pron-11-0084 θα μπει τετοια γυρω στις ραφες και δεν χρειαζεται να πασαλειψω με σιλικονες.κραταει αυτη δεν εχει αναγκη,εχω κλεισει διαρροες σε καζανακια εδω και 5 χρονια και ακομα κρατανε χωρις να τρεχει σταγονα ![]() ------------------------------------- τελος.μπηκε πανω και λειτουργει. σε κανα διωρο θα το ξανακοιταξω πριν παω για υπνο. αυτα τα ψαρια θα βγουν να με βαρεσουν καποια στιγμη.ποτε θαναι δεν ξερω ![]() το καλο της υποθεσης ειναι οτι τωρα δεν μπορει να σταξει νερο απο πανω απτο φωτιστικο γιατι ειναι στο ιδιο επιπεδο με τα φλαπς.οτι ειναι να σταξει,σταζει μεσα στο ενυδρειο. επισης μου ανοιξε και το χωρο απο πανω στο ανοιγμα.θα δουμε πως θα παει,ελπιζω να μην ξαναεχει προβλημα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 23-01-17 στις 21:54 |
|
||||
|
||||
![]()
εβαλα κατι φυτακια τωρα (τζαβα φερν), που πηρα απτον τακη-προσωρινα τα επιασα πανω στα ξυλα-και βγηκαν τωρα και κανουν επιθεωρηση.χαχαχαχα!
![]() απεκτησε ενδιαφερον το ενυδρειο ξαφνικα ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 25-01-17 στις 23:47 |
|
||||
|
||||
![]()
Τι όμορφο ενυδρείο βρε Γιώργο !!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γίνεται όλο και πιο όμορφο σιγά σιγά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
θενκιου!ναι ομορφαινει νομιζω
![]() πιστευω οταν κατσουν ολα οπως θελω,θαναι πολυ ομορφο ![]() παντως απτη στιγμη που εβαλα τα φυτα πανω στα ξυλα,εχουν λυσσαξει! δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα απο οταν τα πηρα τα ψαρια. δεν εχουν κατσει σε μια μερια. γυρνανε ολο το ενυδρειο και ψαχνουν παντου.χωνονται ακομα και στα σημεια που δεν πλησιαζαν πριν. ψηλα και πισω απτα ξυλα μεσα στα φυτα. εχω παθει πλακα ![]() μεχρι να τα βαλω,καθοντουσαν σε ενα σημειο. κυνηγιοντουσαν μεταξυ τους,ανεβαιναν και στην επιφανεια καθε τοσο,αλλα αυτο το πραγμα που βλεπω αποψε δεν το εχω ξαναδει ![]() ασε που βλεπω να πηγαινουν να τσιμπανε και στα φυτα καθε τοσο. μου το ειχε πει ενας χομπιστας σε φορουμ του εξωτερικου πως τα θελουν τα φυτα και πως πανε και τρωνε και τα δικα του,αλλα αυτο το πραγμα δεν το περιμενα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 26-01-17 στις 00:47 |
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |