|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα και σε εσένα!55 λίτρα είναι καλα για αρχή καθώς έχεις αρκετές επιλογες.
Α αυτό που έχει βγάλει η ρίζα είναι απολυτα φυσιολογικό θα κάνει τον κύκλο του και θα φύγει. Β δεν υπάρχει κάποια μέγιστη η ελαχιστη απόσταση Καλό είναι βέβαια να μην ακουμπάν και μεσα στο μερο οι λάμπες αλλά ούτε και να είναι μακριά ωστε να χάνεις σε φως. Γ φυτα μπορείς να προτιμήσεις οσα και οποια σου αρεσουν αν και εγω προτιμω να έχω 2-3 ειδη σε μεγάλο αριθμο. Δ φυσικα και μπορείς! Ε άμα δεν έχει άμεση επαφή το φως πιστεύω είναι καλα αλλά και λίγο να το χτυπάει μπορει να έχεις θεματάκι με τις ¶λγες .. Για φωτισμο τι εχεις; τι ψαράκια εχεις μεσα; ακολούθησες την διαδικασία στρωσιματος του βιολογικού φιλτρου;Γενικά Κάνε μια πληρης παρουσίαση του ενυδρειου σου ![]() Κανεις copy paste συμπληρώνεις τις πληροφορίες και την ανεβάζεις Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια σε αρχαριο | mpoumpouzos | Tanganyika | 67 | 15-10-13 00:53 |
Βοηθεια σε αρχαριο. | Γαβριλος | Αρχάριοι γλυκού νερού | 30 | 19-12-12 15:47 |
βοηθεια σε εναν αρχαριο. | antonis 1979 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 07-07-12 19:11 |
Μονομαχος για αρχαριο!Λιγη βοηθεια | lary7 | Bettas | 9 | 19-12-11 11:54 |
Βοηθεια σε Αρχαριο.... | isaias1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 17 | 10-12-10 11:42 |