|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
τον pico τον πήρα στη γυναίκα μου,
ο Joyetech είναι πολύ καλύτερος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Sent from my SM-N910F using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά τα λεφτά ήταν λιγότερα απο οτι περίμενα και τελικα πήρα αυτό μέχρι να υπάρξουν περισσότερα.. https://www.fasttech.com/products/30...-box-2100mah-e
|
||||
|
||||
![]()
Μια χαρα μεγιες!
Εχε υποψη σου να μην το δουλεψεις με υγρα που εχουν πολυ vg γιατι θα σου καιει τις κεφαλες ιδανικα 5050 vg pg με "προσοχη" 60 40 vg pg πιo πολυ vg σε καμμια περιπτωση οι κεφαλες που παιρνει εχουν πολυ μικρες τρυπες εισαγωγης |
|
||||
|
||||
![]()
Σε ευχαριστω φίλε tsui για της πληροφορίες!
Δεν το ήξερα και σίγουρα θα την πάταγα... Αντε να έρθει γιατι εχω ξεμείνει με ένα της κοπέλας μου και είναι ροζ! ![]() χαχα
|
||||
|
||||
![]()
εγώ καλού κακού παρήγγειλα από fasttech 6 100ρια και 16 30ρια υγρά για να έχω
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δεν λειτουργεί το κουπόνι ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε μερικους δουλεψε ,σε αλλους οχι,ισως ισχυει αυτο που εγραψε καποιος στο forum τους : The code doesn't work for sale items or where you are already getting a discount for buying several of the same product.
|
|
||||
|
||||
![]()
Σήμερα το πρωί παράγγειλα από εσοπ φαρμακείο στη Θεσσαλονίκη,
1 λίτρο γλυκερίνη και μισό λίτρο PG, κόστος με τα μεταφορικά 11,90, μάλλον αύριο θα τα έχω, από μαγαζιά με ηλεκτρονικά τσιγάρα θα μου κόστιζαν 30 Ευρώ
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Τακη βαλε link!
![]() Στάλθηκε από το ZTE BLADE L110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Α σούπερ, το χα δει αλλά δεν θυμόμουν πόσες σελίδες πίσω.. Sorry
Στάλθηκε από το ZTE BLADE L110 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια μπορω να αραιωσω με φυσιολογικο ορο αυτο που ειναι 0,9%.
Η θελει μονο wfi???
|
||||
|
||||
![]()
Αλέξη μόνο με WFI
|
|||
|
|||
![]()
Για οποιον ενδιαφερεται και βολευει Νικαια (Κε Τακη?),εχει VG και φερνει και PG ,συνδεσμου ,κατοπιν παραγγελιας σε 1 μερα, φαρμακειο Λαοδικειας 111
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία peritzan,
να το έχουμε στα υπόψη ![]() ξέρεις τιμές ;
|
|||
|
|||
![]()
4,30 και 5,90 πριν λιγο τις πηρα
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν είναι το 1 λίτρο αυτές οι τιμές , είναι πολύ καλές.
|
||||
|
||||
![]()
Πριν λιγο πηρα και εγω απο ebay ενα τσιπικο κοφτη για τα συρματα 1,82 ξηλωθηκα
![]() Επισης ανεβασαν και τις μερες για dispute αν χρειαστει στις 180 τωρα το ειδα... |
|
|||
|
|||
![]()
1 κιλο ειναι,δεν γραφει ποσα ml
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι, με το κιλό τα δίνουν
1 κιλό = 0,833 λίτρα αν δεν κάνω λάθος
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα παιδιά
![]() Συζητούσαμε με τον 'αντρα μου για η/τ.. για πείτε μια γνώμη γι'αυτό http://www.nobacco.gr/el/nobacco-set...-bdc-1100.html ευχαριστώ προκαταβολικά ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ολίβια δεν λέει,
ειδικά αυτου του είδους οι μπαταριες
|
||||
|
||||
![]()
Είναι τόσες πολλές οι σελίδες σ'αυτό το θέμα που πραγματικά δεν ξέρουμε από πού να ξεκινήσουμε.. Οι περισσότεροι την έχετε βρει την άκρη κ με τις μπαταρίες κ με τα υγρά κ με όλα.. Εμείς για αρχή σκεφτόμαστε να πάρουμε σετ, που να τα έχει όλα χ2.. Πώς συμφέρει να το ψάξω;
Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι 🐌
|
||||
|
||||
![]()
βασικά μην πάρεις από Ελλάδα,δες στο fasttech
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν βολεύει, έχω θέμα με το PayPal, γι'αυτό ψάχνω για Ελλάδα.. Εν τω μεταξύ νομίζω είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν βρίσκω εκείνα τα ποστ για να δω απαντήσεις
![]() Στάλθηκε από το βυθό του μπικίνι 🐌
|
||||
|
||||
![]()
Ολίβια αυτό που έδειξες είναι φτηνό στην αρχή ,
αλλά δεν θα μείνετε ευχαριστημένοι και θα το παρατήσετε, για αυτό δείτε μοντακι Eleaf iStick Pico για http://www.skroutz.gr/s/9011781/Elea...co-75Watt.html και για ατμοποιητή τον Ναυτίλο http://www.skroutz.gr/s/9011319/Aspi...tilus-5ml.html αυτά τα έχω πάρει στη γυναίκα μου και είναι πολύ ευχαριστημένη
|
||||
|
||||
![]()
Ολιβια , απαπαπαπα , 50 ευρω για σκουπιδια
![]() Συμφωνω με τις προτασεις του Τακη. ο ναυτιλος χιλιοδοκιμασμενος και πολυ καλος ακομα και για τελευταιος (οχι μονο πρωτος) ατμοποιητης. το μοντακι επισης ειναι οκ. βεβαια με 10 ευρω παραπανω παιρνεις το vtc mini |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συζήτηση για τα log | \/ag | Greek Aquarist's Boards | 23 | 25-09-12 19:14 |
Συζήτηση για τις συνθήκες διαβίωσης μονομάχων | Nick74 | Bettas | 27 | 26-05-12 18:07 |
Θέμα για συζήτηση | Ioanna.bar | Γλυκό νερό - Γενικά | 41 | 20-11-11 15:53 |
Συζήτηση για βακτήρια και στρώσιμο | george | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 18 | 30-10-10 17:14 |