|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά.
Παρατήρησα κάτι που δεν είχα προσέξει άλλες χρονιές. Καθώς τάιζα την χειμωνιάτικη τροφή και η θερμοκρασία της λίμνης έπεφτε, τα μεγαλύτερα σε μέγεθος ΚΟΙ σταμάτησαν να τρώνε. Τα μόνο λαίμαργα ΚΟΙ ήταν τα μικρότερα του κοπαδιού. Είμαι περίεργος να δω αν έχει προσέξει κανένας άλλος παρόμοια συμπεριφορά. Είναι σαν να μου λένε τα μεγαλύτερα ΚΟΙ "εγώ φίλε έχω αποθέματα φαγητού, ας φάνε τα μικρά". Η θερμοκρασία έπεσα και άλλο. Πλέον δεν ταΐζω. Για ~2 μέρες είχαμε εξωτερική θερμοκρασία -1.5C και θερμοκρασία λίμνης 3.5C. Σήμερα που τραβήχτηκε η φωτογραφία είχαμε θερμοκρασία 4C και θερμοκρασία λίμνης 2C. Απολαύστε την λίμνη με τα χιόνια πριν λιώσουν. Τα ψάρια ίσως να μην το απολαμβάνουν το ίδιο. Τουλάχιστον στον πυθμένα θα είναι ποιο ζεστά. ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
η λίμνη μας!!! | tanale | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 01-02-13 16:09 |
φίλτρο για λίμνη | xristosss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-05-11 00:06 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |