|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
μπορει να βοηθησει κανενας για φωτιστικο σε ενυδρειο 100χ40χ40 θαλασσινο που να μπορει να φιλοξενησει τα παντα.Μετα απο οτι διαβασα λεω να βαλω τα εξεις led
a)24 white 10000k b)24 roual blue c)6 cyan d)6 violet aktin φτανουν αυτα οιχρειαζονται και αλλα.Ακουω προτασεις; |
|
||||
|
||||
![]()
Τι έκανες τελικά με το φωτιστικό? Για τα συγκεκριμένα LEDs που παραθέτεις εδώ, δεν μπορώ να σε βοηθήσω δυστυχώς, δεν γνωρίζω και πολλά για το σωστό φάσμα που χρειάζεσαι. Αν θέλεις όμως μπορείς να ακολουθήσεις την συνταγή των επώνυμων φωτιστικών που κυκλοφορούν στην αγορά. Ή μπορείς να πάρεις μια ιδέα και με τα φωτιστικά που έχουν κάνει τα παιδιά εδώ. Με λίγο ψάξιμο πιστεύω θα βρεις τι LEDs χρειάζεσαι και λογικά θα πετύχεις κάτι καλό. Πάντα φιλικά, Γιάννης.
|
|
||||
|
||||
![]()
και εγω δεν γνωριζω καλα το φασμα και δενβοηθαεικανενας θα παω στην τυχη αφηνοντας κενα στην κατασκευηωστε να μπορω να συμπληρωσω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ριξε μια ματια εχει αρκετα πιστευω, εγω παντως πηγα στα σιγουρα με τ5 και εφτιαξα φωτιστικο ντιμαμπλ. Εψαξα αρκετα αλλα το φασμα ειναι αρκετα δύσκολο θεμα, και μιας και δεν τυγχανει να εχω τετοιες γνωσεις κατέληξα σε τ5. Αν και σιγουρα το μελλον ειναι τα λεντ.
|
||||
|
||||
![]()
4 των 50βατ θα σε υπερκάλυπταν ,το φάσμα δοκιμασμένο δουλεύει στο δικό μου και σε άλλους.
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αποριες και κατασκευη καπακι-φωτιστικο | polis2006 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 2 | 30-08-10 08:55 |
Βραχος για θαλασσινο.. | malawimbuna | Θαλάσσια Βιολογία | 3 | 17-04-09 16:54 |