|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με τους παραπάνω απλά θα ήθελα να προσθέσω ότι και στο 400άρι που λες κι εσύ, δεν αρκεί να πετάξεις τα ψάρια μέσα, θα πρέπει να φτιάξεις και τις αναλογίες αρσενικά θηλυκά.
Επίσης, - μακάρι να μην βγω αληθινός -, φοβάμαι ότι μέχρι να πάρεις το μεγάλο θα έχεις μετρήσει ήδη αμμωνία. Θα δούμε.. Το ph 6.8 περίεργο μου φαίνεται... Της βρύσης σου πόσο έχει; Με βάσει αυτά που έχω περάσει εγώ, θα σου πρότεινα να φτιάξεις κάτι σωστό, χωρίς να βιάζεσαι. Γιατί αν βιαστείς στην πορεία που θα καταλαβαίνεις τα λάθη θα ξενερώνεις, θα κάνεις συνέχεια αλλαγές, δεν θα το ευχαριστιέσαι και θα σου φεύγουν και παραπάνω λεφτά που θα μπορούσες να γλιτώσεις. Οπότε η άποψη μου είναι να ακούς τα παιδιά εδώ που ξέρουν και έχουν διατηρήσει πολλά είδη παρατηρώντας κλπ... Να μην βλέπεις μεμονωμένα παραδείγματα - προς αποφυγή - , τύπου "ένας φίλος μου τα είχε όλα μαζί σε ένα 100στάρι και γεννάγανε κομπλέ άρα ήταν σωστό - , διότι άμα τα υλοποιήσεις κιόλας μόνο άγχος και έξοδα θα σου φέρουν. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Dashmod's 125lt | dashmod | Ενυδρεία με χρυσόψαρα | 18 | 05-01-17 03:31 |
Κοινωνικο 125lt | twenty | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 22-05-13 16:37 |
Κοινωνικο 125lt | Grigoris13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 16-04-13 19:10 |
Log Thread: Malawi Lover's 125lt | Malawi Lover | Malawi | 1 | 24-09-12 15:35 |
Σχετικά με το υποστρωμα σε φυτεμένο 125lt | gfdimopo | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 27-10-07 03:23 |