|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον ξερω για του χρονου τα χριστουγεννα απο που θα μου φερει φραγκ ο αι Βασίλης
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Σάκη, είσαι σταθερή αξία! Όσο για την απόσταση, κατάρα στα χλμ... μετά από την επιστροφή μου απο τα ξενα, μου έβγαλες τα μάτια!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αν συνεχίσει με τέτοιους ρυθμούς είναι σίγουρο ότι θα δωθουν πολλά κοράλλια δώρο και πριν τον Αι Βασίλη! Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι χρωμα αυτες οι ακρο..........
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παλιοκοραλια ξασπρισμενα καχεκτικα χαλια χαλια Σακη δεν τα στελνεις απο δω να τα συνεφερω λιγο;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧ
![]() ![]() ![]() μπραβο ρε φιλε οσο παει και καλητερο. το προβλημα ειναι οτι φτανει σιγα σιγα να μην μπορει να γινει καλητερο και τοτε τι θα κανουμε!!!! χαχαχαχαχαχα τοπ!!!!!! |
|
||||
|
||||
![]()
τούμπανο Σακη!
πάει τεζα φιλαράκι μου,φανταστικό αποτέλεσμα! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Όσο για το χρώμα πιστεύω ότι δεν υπάρχει όριο. Ευχαριστώ πολύ Αδελφέ μου !!! Πάμε πολύ καλά και συνεχίζουμε εξίσου καλά. Μόνο το επόμενο 15μερο θα είναι λίγο καθοριστικό γιατί θα λοιπώ εκτός!! μόλις γυρίσω θα παίξω λίγο χαμηλά πάλι. |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα που πήρα απόφαση να ξεκινήσω δειλά δειλά ένα Reef βλέπω ενυδρεία σαν το δικό σου και των άλλων φίλων του φόρουμ και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω ...
Συγχαρητήρια για το αποτέλεσμα!!! |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το κλειδί για ένα καλό ρίφ έχει να κάνει σε δύο στάδια. 1 ο σωστός εξοπλισμός με ότι συνεπάγεται. 2 να μην ξεχνάμε της Ρουτινες του . ¶νοιξε ένα θέμα και πες μας τι πως και γιατί. τυχόν απορίες για να σε βοηθήσουμε στο μέγιστο που μπορούμε . το θαλασσινό φαντάζει με κάτι δύσκολο αλλά δεν είναι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 27-12-16 στις 08:43 |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θα μας τρελανεις Σακη βραδυατικα.
Με τι φωτογραφικη τραβας? |
|
|||
|
|||
![]()
samsung A3 2016 Αλλά βοηθάνε και τα καινούργια λεντ που δεν έχουν πολλά χρώματα....
|
|
||||
|
||||
![]()
Σακη απίστευτα ολα τα κοράλλια σου φιλαρακι μου!
Ειμαι σίγουρος οτι απο κοντά ειναι ακόμα πιο όμορφα! Τρελή αναπτυξη το ενυδρείο παει τέζα! |
|
||||
|
||||
![]()
ουρανιο τοξο Σακη ουρανιο τοξο!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Τουμπανισμος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ανυπομονώ τον Μαιο να το δω απο κοντα με τετοιο ρυθμο θα εχουμε πολλα κλαδεψουμε!!!!
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ αλανια πραγματικά μου αρέσει η προσπάθεια αυτή!!!
Ελπίζω να πηγαίνουμε κάθε μέρα και καλύτερα όλοι μας ! |
|
|||
|
|||
![]()
Χρόνια πολλά Σάκη! Πολύ δυνατό ρε φίλε μπράβο σου.! Να σαι καλά και να το χαίρεσαι.!
|
|
|||
|
|||
![]()
Χρονια πολλα Αρη ! Ευχαριστω πολυ !
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πανεμορφα και υγιη κοραλλια Σακη, εχεις φτιαξει φανταστικό ενυδρείο εκει περα.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ Γιάννη!
Με αρέσει και το προσπαθώ όσο γίνεται! |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη γεμίζεις αγιασμό;
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αλλαγή νερού με νερό από τα θειφανια λες να δουλεύει να μαζέψω;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη πως παει η καψούρα;
Εχεις ενεργοποιήσει όλους τους ρεεφαδες του νησιού να το εποπτεύουν; |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά πάει δόξα τον Θεό άλλες δέκα μέρες.
Ναι όλοι σε επιφυλακή είναι. θα τους βγάλω στο τέλος και χαρτί επίδοσης για τις μέρες που έλειπα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 09-01-17 στις 11:40 |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα.........καλοοοοοοοοο.................
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα κύριοι!!!!!!
Σε λίγες ώρες επιστρέφω και ξεκινάω συντήρηση μετά από 20 μέρες. Ελπίζω να υπάρχει ακόμα κοράλλι μέσα... ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |