|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
Το ενυδρείο εχει πολυκαρβονικό καπάκι στο οποίο θέλω να τοποθετήσω (με αυτοκόλλητα ή βιδωτά) τη λεντοταινια. Τα φυτά είναι εύκολα (Anubias κλπ), αλλά θα ήθελα ο φωτισμός να καλύπτει και μέτριας δυσκολίας φυτά. Διοξείδιο προς το παρόν δεν υπάρχει. Έχω δει αυτό από το ledoκοσμο σαν οδηγό, που πλησιάζει το αριστούργημα του Τάκη. Θα χρειαστεί οπωσδήποτε τζάμι προστασίας των led ή μπορούν να είναι γυμνά πάνω από την επιφάνεια του νερού; Θα μπορούσα π.χ. να κολλήσω τις λεντοταινιες πάνω σε μία ψήκτρα σαν αυτή και μετά να τη κολλήσω κάτω από το πολυκαρβονικό; Τί άλλα εξαρτήματα χρειάζομαι για να συνδέσω 3 έως 5 ταινίες; Συγνώμη για τις πολύ γενικές ερωτήσεις αλλά είμαι ντιπ για ντιπ άσχετος με τα ηλεκτρολογικά (ξέρω να συνδέσω πρίζες, φις και να ενώνω καλώδια). |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μια συμβουλή κι εδώ... | mariatito | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 14-10-09 12:32 |
Συμβουλή για κατασκευή λίμνης | marly | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 31-03-09 10:02 |
Συμβουλή.... | dessert | Δίσκοι | 27 | 16-11-07 00:13 |
Συμβουλή.... Νο3, Ρο4 | TaitO | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 04-03-07 21:20 |