|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Λάμπρο παρατήρησε το χρώμα των κοπράνων. Είναι μήπως υπόλευκα?
Τρώνε κανονικά? Τι θερμοκρασία έχεις? Στην 3η φωτο φαίνονται κάτι άσπρες κουκίδες κάτω απ' το ραχιαίο? Θέλω κι άλλες φωτο |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Λες να είναι ICH ? Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα πρότεινα να ανεβάσεις θερμοκρασία έτσι κι αλλιώς.
Στην 3η φωτο φαίνονται κάτι άσπρες κουκίδες κάτω απ' το ραχιαίο? Καλά βλέπω? Έβλεπες σίγουρα φούσκα εκεί που είναι τα σημάδια? ή απλά ένα άσπρο σημάδι? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε αυτή τη φάση δε θα έκανα τίποτα άλλο.
¶νοδος θερμοκρασίας, αλατότητα κοντά στο 0.3%, μελαφίξ. Αν είναι εξωτερικό παράσιτο, ick ή σημάδια από αμιχές σε 3-4 ημέρες θα είναι καλύτερα. Κάνει κόπο να βγάλεις μερικές ακόμα φώτο; Ψάρι από μαγαζί ή χομπίστα έβαλες τελευταίο; |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Την θερμοκρασία την έβαλα να ανεβαίνει σταδιακά στα 27.5 Έχω ρίξει και μελαφιξ (αν και το μελαφιξ) δεν κάνει για ICH. Και εγώ μετά από όσα έχω διαβάσει δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. |
|
|||
|
|||
![]()
Περαστικα Λαμπρε!!!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο malawi(Labidochromis Caeruleus sp "Electric Yellow") | kikonec | Malawi | 19 | 24-01-12 13:34 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |