|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πωωωω τι μας κανεις βραδυατικα 😲 πραγματικο στολιδι η ρεεφαρα σου!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ φίλε προσπαθώ για το καλύτερο!
Ελπίζω να συνέχιση να πηγαίνει το ίδιο καλά! |
|
||||
|
||||
![]()
σακη με εχει τρελάνει φιλαράκι η ρεεφαρα σου!
μερα με την μερα πιο όμορφο και καθηλωτικο! φοβερο επίπεδο! |
|
|||
|
|||
![]()
Νικόλα μόλις τελείωσα με αλλαγη νερού.
έμεινα πίσω δύο αλλαγές αλλά τώρα πιστεύω είμαι κομπλέ. Τα κοράλλια πάνε καλά παρα το χαμηλό πχ αλλά κάτι θα κάνουμε ούτε και με αυτό! |
|
||||
|
||||
![]()
Σακη εδω νομιζω ποια οτι ξεχωριζει η αναπτυξη πολυ εντωνα!!! μπραβο ρε φιλε πολυ καλη δουλεια κανεις!!!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπράβο σακη! τούμπανο με τα όλα του ο ύφαλος σου! έτσι κατι θα κάνουμε φιλαράκι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Έτσι είδη μπήκε κάτι στο πρόγραμμα μόλις είμαι έτοιμος θα σας πω ... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σακη ανε ψαχνεις κανα Συντεκνο εδω ειμαι...Μια παρτη βαλατε σκοπο να μας τρελλανεται!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Μακάρι φίλε να τα μεγαλώσω και θα τα δώσω δεν μπορώ να κρατήσω πολλά! Για το δεύτερο θα έλεγα ότι το αποτέλεσμα στο φορουμ είναι πολύ καλό και έχουνε όλοι σχεδόν υγιές ενυδρεία. Πίστεψε με αυτό με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο. |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε φιλε!!!! αυτα ειναι τα ωραια!!!
ευχομαι να μεγαλωσουν οοοοοολα!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Α ρε Σακη θαλασσοπατερα!!!
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο μπράβο Σακη!
Φανταστική εξέλιξη για τα ζωντανά σου! Πολύ ευχάριστα ειναι αυτα και εύχομαι να τα δεις και στα κοράλλια σου! |
|
||||
|
||||
![]()
γεια σου σακη!
πως πάει φίλε το ενυδρείο,τι νέα έχουμε,πως σκέφτεσαι να το κάνεις τώρα που θα φύγεις για τις γιορτές? |
|
||||
|
||||
![]()
Τουμπανο το ενυδρειο Δραμινε!!!Μπραβο!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά....
Την γέννα την έχασα μετά από 3 μέρες ο αρσενικός ήταν εκεί συνέχεια και δεν αφήνει τπτ να πλησιάζει. Λογικά μόλις βγάλαν ουρές τα παρέσυρε η κυκλοφορία.... Δεν πέφτει το ηθικό την επόμενη φορά θα γίνει πιο σωστα η διαδικασία!!!! |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι!!!!
|
||||
|
||||
![]()
αυτα τα λεντ να μην εχουν καθολου χρωμα μα καθολου...😂
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Τρομερό Σακη δεν εχω λόγια φιλαρακι!
Βάλτο σιγα σιγα στον αυτόματο γιατι οταν με το καλό γυρίσεις θα πέσουν τα τσιμέντα ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο!!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίο Σάκη! Μια ερώτηση οι ακροπορες ακουμπάνε η μια την άλλη; έχεις καθόλου χημικό πόλεμο;
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ αλανια .
Δημήτρη η χουμιλης με την λοριπες ναι. η τενουις με την βαλιντα όχι της άλλες της κλάδευω! |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι κάτι που με απασχολεί στο στήσιμο. Θέλω να δώσω λίγο απλα να απλωθούν.
Παλιότερα είχα κολλήσει όλες μου τις ακροπορες στην κορυφή ενός βράχου κ μετά απο 1 εξάμηνο γινόταν χαμός κάθε μέρα. Η βλέννα που αμολαγαν κάθε μέρα δεν λέγεται! ------------------------- Είχα ανεβάσει κ ένα βίντεο. Αν το βρω θα το βάλω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη golf4470 : 23-12-16 στις 17:39 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ισχύει Δημήτρη.
Απλά άμα δώσεις χώρο και φτάσεις στο σημείο να δεσουν μετά είναι εύκολο! κόβεις της άκρες που κοντευουν να ακουμπήσουν. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 23-12-16 στις 22:37 |
|
||||
|
||||
![]()
ε αντε αυτα τα κλαδεματα περημενω εξω απο το σπιτι του διπλα στον καδο!!! χαχαχαχα
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Αλλά εσύ και ο Γιάννης είστε πολλά μίλια μακρυά... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DSB πως κανουμε? | alan boy | Θαλάσσια Βιολογία | 2 | 22-11-08 15:35 |
TDS τι κανουμε? | alan boy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 14-02-07 13:32 |