|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Σημερα εκανα τζάμια και είπα να βγάλω μια φωτο στο τελείωμα! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οπως παντα τρομερο το ενυδρειο! Τωρα που δυναμωσατε το φωτιστικο τι αντιδρασεις ειχατε?
|
||||
|
||||
![]()
βαλανε τα ψαρια γυαλια ηλιου!! χαχαχαχαχαχα
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιάνναρε να εισαι καλα φιλαρακι μου!
Οι πρώτες αντιδράσεις που είδα ήταν οτι πανω στον φρέσκο ιστό που απλώνουν τα κοράλλια εμφανίστηκαν πολύποδες! Ακόμα δεν εχω απαίτηση να πάρουν τα κοράλλια το χρωμα που προσδοκώ αλλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλα ευελπιστώντας στο καλύτερο! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θες να μας τρελανεις βραδυατικα?
Να το χαιρεσαι φιλε μου τρομερο ειναι!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ευχαριστώ Δημήτρη,να είσαι καλά φίλε! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα σε όλους!
Προχθές το βράδυ εκανα την καθιερωμένη εβδομαδιαία αλλαγή νερου και συντήρηση στο ενυδρείο! Ο ριακτορας ασβεστίου μετα απο 8 μήνες ακατάπαυστης λειτουργίας έδειχνε οτι θελει συντήρηση και ετσι έπραξα! Βγάζοντας τον λοιπών έξω και μετα απο καλό καθάρισμα που του εκανα,οπως και το ξέπλυμα του υλικού του,είπα να αλλάξω τα σωληνάκια στο δοχειακι ροής μιας και μου φαίνονταν βρόμικα. Καπου εκει εγινε και η ζημιά και έσπασαν και οι δυο υποδοχές στο δοχείο. ![]() Εδω θελω να Ευχαριστω για πολλοστή φορά τον καλό φιλο Τάκη(μοδ) ο οποίος μου τα κόλλησε εχθες και στην συνεχεια το μονταρισα πανω του και τον ξανά εβαλα σε λειτουργία! Ενα βιντεάκι μετα την συντήρηση του! |
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ατυχια αλλα,χάρη στον Τακη,ουτε γατα ουτε ζημια.Μπραβο Τακη!!!
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
σημερα έβγαλα μερικές φωτο απο ψιλά! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
σε λιγο δεν θα χωρανε στο καδρο Νικο!!! μπραβο!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Νίκο στη 2η φωτογραφία τι χρωμα ειναι το κοράλλι;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο Νίκος...
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχ...........Ευχαριστω φιλαρακι μου να εισαι καλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Δημήτρη αυτήν την πηρα σομόν και την εχω κανενα δυμηνο και εχει πολύ αργή αναπτυξη,εδω και δεκα μερες που διπλασίασα την ένταση του φωτιστικου αρχιζει και βγαζει λευκό σκελετό με ροζ πολύποδες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Γιωργο να εισαι καλα φιλαρακι μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτο το λευκό με έχει τρελάνει. Ειναι καταπληκτικό
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχαχαχ.........ετσι Δημήτρη ακριβώς οπως το λες!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε λίγο καιρό θα ανεβάζεις φωτογραφίες και θα γίνονται βαϊραλ σε 30 μισή ώρα!
Κάτι δεν μου έκατσε καλά και ξέρεις δεν κρατιέμαι ![]() Η σεκαλε έχει περίεργο χρώματα ή μου φαίνεται;; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
καλά κάνεις και το λες,τώρα αρχίζει να μοβιζει ο σκελετός της με τους πολύποδες να είναι στα καλύτερα τους! |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε Νικο με το στολιδι σου!!!
|
|||
|
|||
![]()
Ενυδρείο απίστευτης ομορφιάς,να το χαίρεσαι Νίκο!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ Γιάννη να είσαι καλά φιλαράκι μου!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστώ γείτονα να είσαι καλά φιλαράκι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά με υγεία και τούμπανα ενυδρεία!
![]() Εχθες έκανα μετρήσεις μετά από 3μερες και έχουμε και λέμε: Θερμοκρασία 26.8 σταθερη Αλατοτητα 1.027 σταθερη Νο3 0 από 3 (για πρώτη φορά και χωρίς χρήση πηγής άνθρακα για 3 μήνες) Πχ 8.0 το βράδυ πέφτει 7.7 Κχ 6.4 από 7,7 (ξανά επανήλθε στα σωστά) Φωσφορικά 0 στο φωτόμετρο σταθερά πάμε καλά Ασβέστιο 410 από 430 (ξανά επανήλθε στα σωστά) Μαγνήσιο 1380 από 1410 (ξανά επανήλθε στα σωστά) Co2 75φυς/λεπτό |
|
|||
|
|||
![]()
ο πόλεμος των καταναλωσεων .....
Δώσε πόνο Νικόλα από ότι φαίνεται μέχρι να έρθω για καφέ σπίτι σου θα έχει γίνει δάσος!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
φτου φτου πάει καλά όντως! |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους!
Προχθές ήρθε μια παραλαβή απο Κίνα που περίμενα με αγωνία! ![]() Phμέτρο με οδηγίες στα κινεζικά κυριολεκτικά. ![]() ![]() καλιμπράρισμα και αμέσως μετρηση να δούμε που βρισκόμαστε! ![]() Το όργανο έγραψε 8.0 στις 9:20 το βράδυ,το πρωι πριν παω δουλεια θα κανω παλι να δω ποσο εχει πέσει! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
paul.asty reef tank | paul.asty | Reef | 32 | 25-01-18 13:28 |
reef tank junior | voas | Nano Reef | 571 | 18-01-18 12:32 |
NikNik Reef 550l | niknik | Reef | 131 | 15-08-16 08:56 |
Saltwater Aquarium and Reef Tank e-Book | freediver | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 23-11-14 16:59 |
Antesco's reef tank | antesco | Reef | 53 | 11-01-07 01:00 |