|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
δες αυτό το θέμα,τους ίδιους σπόρους έβαλα και εγώ
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=93672 εγώ πήρα το small αλλά μόνο μικρο δεν έμεινε,όπου το έβλεπε το φως έφτασε μέχρι και 7 πόντους και όπου δεν είχε φως σάπισε,εκτός αυτού επειδή αρκετοί σπόροι μεγάλωναν περισσότερο από τους άλλους αυτοί που έμεναν από κάτω σάπιζαν και εκείνοι και φαινόταν άσχημο,ίσως άργησα να το κλαδέψω ή έβαλα πολλούς σπόρους σε μικρή επιφάνεια,γνώμη μου είναι να μην το αφήσεις να ανεβεί πάνω από 3-4 πόντους γιατί θα πάθεις το ίδιο και μην βάλεις πολλούς σπόρους σε μικρή επιφάνεια,αν καταφέρεις και το διατηρήσεις είναι πολύ ωραίο |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Σκέψεις και σχέδια!! | tnick | Tanganyika | 31 | 06-03-12 17:09 |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
Σχέδια για καπάκι ενυδρείου DIY | KIRKMAN | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 27-04-10 15:53 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |
Προτάσεις για αυτοσχέδια φίλτρα. | Anonymous | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-01-05 14:09 |