|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους, είδαμε ψάρια
![]() Νόμιζα πως το ενυδρείο ήταν άδειο , μόνο ξύλα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγω τι να πω που τα ειχα εδω μεσα και δεν τα εβλεπα?
![]() ρωτα το σπυρο να σου πει τι τραβαγα για να τα δω ![]() μερικες του φωτιστικου απτην πανω μερια στο ενυδρειο. στην πρωτη,ειναι αναμενη μονο η μια μπαρα. |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε? κατι ψαρια βρεθηκαν στο ενυδρειο!!!
![]() ![]() ![]() πολυ ομορφα! |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα θα δουμε τους ινδιανους
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο στο μάστορα που σου άλλαξε τα φώτα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα!
![]() παντως απο χτες που μπηκαν τα φωτα,εχουν λιωσει στις βολτες εξω.δεν τα εχω ξαναδει τοσο δραστηρια απο οταν τα πηρα. λογικο ειναι καπως αφου καταλαβαινουν μερα,αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο πως ο φωτισμος εχει τοσο μεγαλη επιδραση στα ψαρια. δεν εχω ξαναδει τοσο μεγαλη διαφορα. |
|
||||
|
||||
![]() https://www.youtube.com/watch?v=Ge34yA9cIC8 οποιος το δει,κλειστε τα ηχεια γιατι η μουσικη μπηκε καταλαθος και ειναι αηδια ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 06-12-16 στις 12:46 |
|
||||
|
||||
![]()
ελα ρε κολυμπανε τα σκασμενα!
![]() ωραια Γιωργο!!! μια ριζουλα παραπανω , εγω θα την ηθελα. |
|
||||
|
||||
![]()
Λογικό να κολυμπάνε τώρα βρε Γιάννη, τώρα βλέπουν που να πάνε
![]() πριν ήθελαν διόπτρες νυκτός για να κολυμπήσουν ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιος γιαννη
![]() τον παραγοντα της ηλικιας δεν τον ειχα υπολογισει. ειναι πολυ πιθανο να εχεις δικιο. εχω τοσο πολυ καιρο να κρατησω οτιδηποτε εκτος απο μονομαχους(πανω απο δυο χρονια), που ξεχναω πως αυτα ειναι κιχλιδες πολλες φορες ![]() @tsala εχεις δικιο,κιεμενα μου φαινεται καπως. θα μπει αλλο ενα χοντρο ξυλο με μηκος διαγωνια μαλον, στο κενο αναμεσα. δεν θα κλεισει το χωρο,θα περνανε τα ψαρια απο πανω και απο κατω. εχω ενα αρκετα χοντρο κλαδι-κορμο πλατανου που μαλον θα το βαλω τελικα. αρκει να βρω τροπο να κατσει οπως θελω. |
|
||||
|
||||
![]()
και ο πλατανος ειναι υπεροχο ξυλο (τυφλα να χει το redmoor) , ριχτο!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Γιωργο για βγαλτο μια φωτο σε παρακαλω οταν μπορεσεις να του ριξω μια ματια...γτ ειμαι προς αναζητηση ριζων
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Και ότι θα σε ρωτούσα τι ξύλα θα έβαζες.....έχω βαλει κι εγώ κλαδιά από πλάτανο και έχουν δείξει πολύ ωραία.
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Χμμμμ αρκετα καλο και ξερο ε??
Αυτο με προβληματιζει τωρα...τεσπα θα δω τι θα κανω...ευχαριστω γιωργοοο Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Μη πειραξεις το ενυδρειο τωρα.
Φωτα, ταισμα, αλλαγες νερου και σταθερες παραμετρους.
|
||||
|
||||
![]()
σημερα εχει χαβιαρι το μενου
![]() http://www.oceannutrition.eu/product...duct=fish-eggs παω σπιτι τωρα να ταισω.ειμαι πολυ περιεργος να δω αντιδρασεις ![]() edit ενταξει τα τσακισανε. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 10-12-16 στις 19:09 |
|
||||
|
||||
![]()
ε δεν θα το τσακίζανε βρε Γιώργο ;
Βρε συ προχτες που είχες έρθει σπίτι έπρεπε να σου δώσω λίγη από τη δικιά μου τη DIY να τη δοκίμαζες ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ναι βρε τακη και ενω το συζηταγαμε δεν το σκεφτηκα καν
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Το Σάββατο να θυμηθώ να σου φέρω λίγη που θα την ρίξεις μόλις πας σπίτι γιατί θα έχει ξεπαγώσει,
έτσι για δοκιμή
|
||||
|
||||
![]()
Το Σαββατο ο καθενας με την πραματια του.
Οποιος εχει λιγο ροταλα,Ammania sp. ΅BonsaiΆ,και κανα γρασσιδακι επι πληρωμη η ανταλλαγη θα του ειμαι ευγνωμων. Εχω micranthemum mikranthemoides Pogostemon Erectus Hygrophila Lacustris Staurogyne sp. Bihar Hydrocotyle Tripartita Xmoss ολα σε μικρη ποσοτητα γιατι τωρα ξεκινησα ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγραψα για την ριζα ποτε δεν εγραψα για τα ψαρια...ειμαι απαραδεκτος...
Γιωργαρε τα ψαρια ειναι τελεια (επιτελους μιας και τα ειδαμε)!!! ![]() ![]() ![]() Ευχομαι τα καλυτερα και θα τα εχεις μιας και εχεις τον κ.Τακη για μαστορεματα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο μπραβο για το νεο σου ενυδρειο!
![]() Διαβασα και τα 2 θεματα και ειδα ολη τη διαδρομη... Πιστευω οτι ειναι ονειρο του καθενος που γουσταρει Νοτια Αμερικη, το να αποκτησει ενυδρειο με Altum!Eιναι πανεμορφα!!Φτου σκορδα! ![]() Να τα χαιρεσαι!! Πως πανε;;Ολα καλα; Ειναι αγρια πιασμενα αν θυμαμαι καλα ε; Καμμια νεα φωτο δεν θα μας βαλεις; |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!
αγρια ναι.μια χαρα ειναι μεγαλωνουν ![]() δεν μπορω να το καταλαβω απτο σωμα τους ακομα αλλα το καταλαβαινω απτα πτερυγια τους που μεγαλωνουν κιαυτα και μακραινουν ![]() το μονο κακο ειναι πως θελω να βαλω κιαλλα αλλα δεν υπαρχουν. θα πρεπει να περιμενω τον απριλιο μηπως ξαναφερει η αβυσσος και παρω 4-5 ακομα να μεγαλωσει το κοπαδι. παντως μεχρι στιγμης,ολα καλα πανε. θα προσπαθησω να βγαλω μια φωτο τωρα να ανεβασω,και κανα νεο βιντεο αυτη τη βδομαδα που θα καθομαι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 17-12-16 στις 01:28 |
|
||||
|
||||
![]()
τωρα μολις τις εβγαλα
![]() μου φαινεται απιστευτο πως μπορω και τα βγαζω φωτογραφια οποτε θελω πλεον ![]() οταν ανεβαινουν στην επιφανεια,ανεβαινουν ολα μαζι.λες και πεφτει συρμα ρε παιδι μου.ανεβαινουν ολα μαζι σιγα σιγα και μετα "βουλιαζουν" κατω, παλι σιγα σιγα ολα μαζι.λες και ειναι συντονισμενα ![]() τωρα εχω αρχισει και διακρινω λιγο και χαρακτηρες του καθενος. φαινεται λιγο ποια ακολουθουν την ομαδα αδιαμαρτηρητα και ποια ειναι λιγο πιο ζωηρα η δεν κολλανε τοσο στην ιεραρχια. αλλα ειναι μικρα ακομα. προσεξτε λιγο το δευτερο ψαρι απο αριστερα,στη δευτερη φωτο.το ενα του πτερυγιο ηταν λιγο πιο κοντο απο οταν τα πηρα. ισως τραυματισμος στη μεταφορα η στο πιασιμο τους,η ισως και πιο πριν στο ποταμι. εχει αρχισει και ξαναμεγαλωνει το πτερυγιο τωρα (αν και συνεχιζει να ειναι πιο κοντο)και ειμαι περιεργος να δω πως θα αναπτυχθει. μεχρι στιγμης καλα φαινεται παντως. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Βουτια στον Αμαζονιο οτι ωρα θελεις δηλαδη...
![]() Καλοοοο! Κοπαδιαζουν κανονικα... Ειναι πανεμορφα φιλε πραγματικα! Αν ειναι τραυματισμος πιστευω οτι θα επανελθει. Τις τροφες τις δεχονται κανονικα απ'οτι βλεπω ε; Απο που ακριβως ειναι τελικα εχεις μαθει; |
|
||||
|
||||
![]()
μολις εβαλα δυο πολυ μεγαλα ματσα λευκοκεφαλα στο ενυδρειο και εχουν λυσσαξει να πηγαινουν απο κατω της να κανουν βολτες
![]() ντινο θα κανω σιγουρα την πατεντα σου για τα φυτα στην επιφανεια! ![]() κατι μαθαμε παλι σημερα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
....πες κι εμάς, μας ενδιαφέρει.
|
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2 (0 μέλη και 2 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |