|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο το νέο aquascape Μιχάλη!
Θα αναπνέει καλυτερα ετσι ο βράχος σε σχέση με πριν. Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Το ακουασκεϊπ πολύ ωραίο.
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
έλα μιχαλη!
καλησπερα φιλαρακι,τι νέα έχουμε? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, ξαναμετρησα ΝΟ3 μαλλον για 25 μου φαινεται , θα βαλω μια φωτο την επομενη φορα να πειτε κι εσεις γιατι δεν μπορω να καταλαβω ακριβως ποση ειναι η μετρηση .Στον πινακα για 25 ταιριαζει μαλλον .Δεν ειναι μωβ οπως ηταν πριν απο καιρο αλλα δεν ειναι και διαφανο , λιγο "ροζε" το βλεπω ,αν ηταν κρασι θα σας ελεγα σιγουρα
![]() Ξαναεριξα βακτηρια χτες και αλλαξα ανθρακα - αντιφωσφωρο (1 μηνα τα ειχα) Παραγγειλα τα 2 κλοουνακια αλλα τα περιμενουν μαλλον αυτην την εβδομαδα , οποτε μαλλον τελος εβδομαδας - αρχες απομενης πιστευω να τα εχω Περιμενω και led θερμομετρο και φωτισμο led μπλε που μαλλον θα μπει backround στο ενυδρειο που ειναι διπλα στον τοιχο αντι να βαψω την πλατη μπλε θα την εχω μπλε απο το led φωτισμο που θα βαραει στον τοιχο και θα αντανακλαει κατα συνεπεια και στο ενυδρειο. Το εκανα αυτο στο γλυκου νερου και ειναι απιθανο , κανονικος φωτισμος με μπλε background στον τοιχο ,σκετη οφθαλμαπατη χαχα Και οποτε κλεινω τον κανονικο φωτισμο μενει ο μπλε και εχω και moonlight να τους κανει ατμοσφαιρα μπας και κανουν κι αλλα ψαρακια ![]() Εδω μια φωτο απο το γλυκο νερο για να καταλαβετε |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα Μιχάλη και πολύχρονος φιλαρακι!
Μια χαρά μου φαίνεται η ιδέα με το φωτιστικο,αμα ειναι και πετυχημένη συνταγή τότε σούπερ φιλε! Αρχίζουν και υποχωρούν και τα νιτρικά,έρχονται και οι κλόουν,οποτε σιγα σιιγα εισαι έτοιμος! Μπράβο φιλε πολύ χαίρομαι για εσένα. Καλη συνεχεια και καλές παραλαβές με φωτο φυσικά! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα, εβαλα προσωρινα led ταινια στο background, δεν εχει ερθει ακομα o led σωληνας απο ebay αλλα μια ιδεα τι θα επακολουθησει
http://www.e-shop.gr/akasa-ak-ld02-0...e-p-PER.810993 Η μια ειναι moonlight και η αλλη μαζι με τον μαμισιο led φωτισμο του ενυδρειου Οι φωτογραφιες βγηκαν απαισιες με το παλιο κινητο που εχω , το background χρωμα ειναι τελειως μπλε και εδω φαινεται προς το ασπρο το φως..καμια σχεση με την πραγματικοτητα |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο μιχαλη!
πολύ όμορφο αποτέλεσμα φιλαρακι! αναμένουμε την συνέχεια με αγωνία! |
|
|||
|
|||
![]()
Έτοιμος να στοκαριστει ο βράχος .....
|
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα μιχαλη!
τι νέα φιλαρακι έχουμε,ήρθαν αυτά που περίμενες? |
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα δεν εχουν ερθει και εχω πληρωσει κιολας..
Δεν βιαζομαι γιατι το αφηνω να στρωσει τελειως αλλα θα τους παρω τηλ να δω ποτε θα παραλαβουν...υποτιθεται οτι θα τα ειχαν φερει προυγουμενη εβδομαδα |
|
||||
|
||||
![]()
Εκανα μετρηση Νο3 σημερα και ειδα οτι τοσες μερες μετρουσα λαθος..
Αντι στο medium range test να κοιτω απο πανω κοιτουσα απο το πλαι και εβγαζα την μετρηση στα υψη. Ετσι η σωστη μετρηση λεει οτι εχω 10-15 Νο3 ! |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα εισαι τοτε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα έχουμε κάνει όλοι αυτά χαχαχα
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
καλημέρα μιχαλη!
τι νέα έχουμε φιλαρακι? |
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον αυριο θα εχω 2 μικρα κλοουνακια (S size)
![]() Δεν με πειραζει που ειναι μικρα να τα αναθρεψω |
|
|||
|
|||
![]()
Αντέ με το καλό Μιχάλη!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ηρθαν τα μικρουλια !
|
|
|||
|
|||
![]()
αυτά είναι τα ωραία !!!
Καλορίζικα..... |
|
||||
|
||||
![]()
Καλοριζικα Μιχάλη να τα δεις ζευγαράκι!
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω, σχετικα με την τροφη τους δινω της ocean nutrition flakes με spirulina :
http://www.oceannutrition.com/dry-fo...ula-one-flakes και τις δινουν και καταλαβαινει ! φαινεται να τους αρεσει πολυ. Διαβασα οτι τα pellets ειναι καλυτερα γιατι δεν ρυπαινουν το νερο, ισχυει ? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σούπερ Μιχάλη!
Φοβερά ψαράκια φιλαρακι και ανθεκτικά συνήθως. Τι σχέδια εχουμε πλεων? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα ,βασικα μετακομιζω την επομενη εβδομαδα οποτε τα σχεδια πανε λιγο πισω
![]() Κοντα παω δεν θα εχουν προβλημα τα ψαρακια στην μεταφορα , 3 χιλιομετρα αποσταση θα παω Μολις στρωσουν τα πραγματα σκοπευω να βαλω και κανενα ζοανθους για αρχη |
|
|||
|
|||
![]()
να σχεδιάσεις καλά την μετακόμιση του ενυδρείου είναι χειμώνας.
Δεν έχει σημασία η απόσταση αλλά η προετοιμασία και πάλι τρόπος! |
|
||||
|
||||
![]()
Μιχάλη καλησπέρα!
Τι νεα εχουμε φιλαρακι,εγινε τελικά η μετακόμιση; Καλη συνεχεια να εχεις. |
|
|||
|
|||
![]()
Μιχάλη πως πήγε η μετακόμιση;
Όλα κομπλέ; |
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σας ξανα απο το νεο σπιτι!
Τα ψαρακια βολευτηκαν στο νεο σπιτι καλα , πολλη κουραση η μετακομιση ομως! Ειχα και ενα τεραστιο καδο που εβαλα σχεδον ολο το νερο του ενυδρειου εκει , οποτε μολις το πηγα στο νεο σπιτι εβαλα το νερο που ειχα κρατησει και ημουν κομπλε . Μια μικρη αλλαγη νερου μονο εκανα .Εγινε στο φτερο η μετακομιση του ενυδρειου , σε 1 ωρα ειχαν αλλαξει σπιτι τα ψαρακια Ουτε ιντερνετ δεν εχω ακομα , με δανεικο μπαινω τωρα |
|
|||
|
|||
![]()
Μια χαρά τέλος καλά όλα καλά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλημερα, σημερα εκανα μια βλακεια , λογω ταχυτητας αντι να τους δωσω τα flakes της ocean nutricion τους εδωσα flakes sera που εχω για τα guppies !
Και τα εφαγαν τα ατιμα Δεν πιστευω να παθουν τιποτα ετσι? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
nano reef | gordon | Nano Reef | 12 | 11-01-14 16:08 |
Nano Reef | Topgun | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 1 | 04-04-13 13:29 |
Νέο Nano reef | g4x4 | Nano Reef | 2 | 31-07-12 12:52 |
Nano reef ??? | haf_k | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 2 | 16-11-10 23:23 |
nano reef | platy | Nano Reef | 12 | 15-05-10 15:35 |