|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Γτ οχι προφιλ αλουμινίου??
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
εγινε τακη ευχαριστω!
τα ειπαμε ![]() οποτε δεις και εχεις χρονο μου λες και ερχομαι κερατσινι.σαββατο-κυριακη-δευτερα-τριτη ειμαι ελευθερος ![]() το βλεπω ολο το φωτιστικο να βγαινει με κοστος 30 ευρω πολυ βαρια μαζι με τις λεντοταινιες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Λουκά δεν έχω βρε προφιλ έτσι όπως το θέλω, σε σχήμα Π δηλαδή, έτσι το κάνω με 2 γωνιές , και είναι πάμφθηνες εκει που τις παίρνω
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πως θα ενωθουν οι γωνιες??Στα πλεξι μεσα??τα προφιλ ποσο κανουν απο εκει που τα αγοραζετε??Γτ κατι πηρε το αυτι μου για 10 ευρω το κομματι και ειπα να ς ρωτησω
|
||||
|
||||
![]()
Ναι Λουκα, οι 2 γωνίες μαζί θα σχηματίσουν το Π,
και τις 2 5μετρες γωνιές τις πήρα 6,80 Ευρώ
|
||||
|
||||
![]()
Αν σε περιπτωση που δεν βαλουμε πλεξι...πωε ενωνω το αλουμίνιο μεταξυ τους??
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω
![]() Το πλεξιγκλάς όμως το βαζω και για προστασία για την υγρασία , μη το ξεχνάς αυτό, οι λεντοταινές δεν είναι αδιάβροχες, απλές είναι ------------------------- Λουκά δες εδώ http://www.aquatek.gr/vb/showthread....766&page=2/#58
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει θα εκφρασω καποιες αποριες στο θεμα σας για να μην χαλαω το θεμα του Γιωργου...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γιώργο η κατασκευή του φωτιστικού http://www.aquatek.gr/vb/showthread....766&page=3/#73
|
||||
|
||||
![]()
αστ'αυτα.ποτε ναρθω πεσμου
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Θες να έρθεις για να μάθεις τη τέχνη ;
![]() Αν θες έλα αύριο μετά τις 11. Φέρε και τις λεντοταινίες μαζί και το καπακι
|
||||
|
||||
![]()
δεν τη θελω την τεχνη ξερω αλλες
![]() οκ,θα τα πουμε αυριο θα σε παρω τηλ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αντε μπας και δουμε ασπρη μερα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φορέστε γυαλιά ηλίου
![]()
|
||||
|
||||
![]()
ετσι σε θελω τακη θα βγαλω φωτογραφιες αυριο να βαλω εδω απτην κατασκευη σου
![]() τα ψαρια σαν να μου φαινεται οτι εχουν μεγαλωσει λιγο? ταισα τωρα και αφου τσακισανε την αρτεμια,βγηκανε και καθονται εξω. κοιλιες φουσκωμενες απτο φαι φαινονται ασπρες ![]() και οπως τα κοιταω σαν να μου φαινονται λιγο μεγαλυτερα. εκτος αν με μπερδευουν οι κοιλιες ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
απτις σημερινες εργασιες του φωτιστικου.
τακη σευχαριστω παρα πολυ ![]() αντε μπας και δω κιεγω τα ψαρια μου ![]() ολο το πραμα θα συνδεθει με ενα τροφοδοτικο υπολογιστη και ενα κοντρολερ tc420 για τον οποιο υπαρχει ενας προβληματισμος οσον αφορα τα καναλια του και τα βατ που σηκωνει το καθενα... αλλα αυτα θα τα πουμε οταν ερθει ο κοντρολερ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μπηκανε τα φωτα και τα σπανε!
![]() πρωτη φορα που βλεπω τα ψαρια ακομα και οταν ειναι κρυμενα ![]() και τωρα μολις που γραφω,κανω μια ετσι το κεφαλι και τα βλεπω ολα εξω.καρδια κοντεψα να παθω ![]() κοιτα ξεθαρρεμα με το φως!!!!εχω παθει πλακα!!! φωτογραφιες σε λιγο που θα ταισω κιολας ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ ωραίο το φωτιστικό, πραγματικός μάστορας ο Τάκης. Γιώργο πες και σε εμάς τους άσχετους από λεντ, τι κάνει αυτός ο κοντρολερ tc420; Για προσομοίωση ανατολης - δυσης ή είναι απαραίτητος στις ταινίες λεντ;
|
|
||||
|
||||
![]()
Γεια στα χερια του μαστορη!!Αντε βαλε φωτο να δουμε το φως το αληθινο γιατι μεχρι τωρα κατι σκιες βλεπω στις φωτο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτός είναι http://www.ebay.com/itm/261985934006...%3AMEBIDX%3AIT
|
||||
|
||||
![]()
γεια στα χερια του δε λες τιποτα μπιλ...
![]() λοιπον, δειτε και κλαψτε. τι εβλεπα τοσο καιρο.και μαλιστα η πρωτη φωτο ειναι τεραστια βελτιωση αποτι ειχα πριν απο αυτο... ![]() ![]() στην πρωτη φωτο ειναι 5 μετρα λεντοταινια.(δεν γνωριζω τι λεντ εχει,μονο οτι ειναι cool white) το φωτιστικο ειναι στην ακρη,αλλα ακομα και στη μεση οταν το εβαζα,οι δυο ακρες του ενυδρειου ηταν ακριβως οπως φαινεται σαυτη τη φωτο η δεξια πλευρα.(σκοταδι-νο ψαρια...) στη δευτερη ειναι το φωτιστικο του τακη με αναμενη μονο τη μια μπαρα.δυο λεντοταινιες 5050, 1.70 μηκος η καθε μια.(μια warm και μια cool). στην τριτη αναμενες και οι δυο μπαρες του φωτιστικου,(4 λεντοταινιες συνολο με τα ιδια χαρακτηριστικα) οι φωτογραφιες ειναι οπως φαινεται.δεν πειραχτηκαν στο φωτοσοπ και δεν αλλαξα καμια ρυθμιση στη μηχανη.ολα αυτοματα. μαλιστα οταν το αναψα πρωτη φορα,ξεχασα να συνδεσω τα καλωδια της δευτερης μπαρας. ειδα το φως και χαρηκα,αλλα δεν ενθουσιαστηκα.περιμενα κατι πιο δυνατο.κανω ετσι,και βλεπω 4 καλωδια στον αερα ![]() τα συνδεσα και ειμαστε κομπλε ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
E μια χαρα δεν ειναι τωρα;Τουλαχιστον στην 3η φωτο
![]() Περιμενες περισσοτερο φως;Τα ψαρια δεν βλεπω ομως..
|
||||
|
||||
![]()
που κρυβονται τα σκασμενα και δεν τα βλεπω!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα ειναι και στη δευτερη
![]() θα παιξει ωραια με την ανατολη δυση ![]() ειναι οτι πρεπει το φως τωρα. και ο συνδιασμος μια ψυχρο μια θερμο,μαζι με το black water το κανει πολυ φυσικο το φως. σαν να βλεπω ποταμι με λιακαδα ![]() δεξια στο ξυλο ειναι τα ψαρια.φαινονται και στη φωτο αλλα ειναι τραβηγμενη απο αποσταση και χωρις ζουμ. τα βλεπω εγω μια χαρα μην ανησυχεις ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οντως!
και η warm white δειχνει να κανει καλη δουλεια. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος ο φωτισμός,
δυνατός και απλωμένος ομοιόμορφα παντού, Μπράβο μας ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ε τωρα μαλιστα..!!η τριτη δηλαδη ,για τα γουστα μου.., ειναι οτι πρεπει..Καλα η πρωτη ειναι σα να σου χυθηκε ο φραπες στο ενυδρειο αχαχαχαχχα
|
||||
|
||||
![]()
Αντε ρε Γιωργο χαλαλι η υπομονη.Μπραβο και στον μαστορα
![]()
|
||||
|
||||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
"Επίσημη" έκδοση "υπολογιστή" ενυδρείου | Fonamstel | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 27 | 07-06-04 04:23 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |