|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για λάμπες 2x58W θέλεις άλλα ακροφύσια.
------------------------- Οι 54W είναι Τ5 με μήκος 1,15m, ενώ οι 58W είναι T8 1,50m. |
|
||||
|
||||
![]()
βρε παλουκαρια,ενα ενα μου τα λετε
![]() και σας ειπα κιολας ειμαι ασχετος απο φωτιστικα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Διάβασε: Τ5 λαμπτήρες φθορισμού
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!θα το δω το βραδακι στο σπιτι μετα τη δουλεια και θα σας πω εντυπωσεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δε θέλουμε εντυπώσεις, θέλουμε να σταματήσεις να μας λες ότι είσαι άσχετος!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε τι να πω?
![]() τις βλεπεις για ερωτησεις σχετικου αυτες που κανω εδω περα? ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε θελω αλλα ακροφυσια και κραταω το μπαλαστ που εχω,με λαμπες 1.50(που θα πρεπει να παρω).σωστα?
και τι διαφορα εχουν τα ακροφυσια για λαμπα 58watt ξερουμε? πως θα δω αν αυτα που εχω εγω ειναι για 54 η 58? οεο? γιατι οταν πηγα στο καταστημα αυτα μου δωσανε μαζι με το 58αρι μπαλαστ... |
|
||||
|
||||
![]()
τα ακροφύσια είναι ή για τ5 ή για τ8 (δεν έχουν σχέση τα watt). Οι τ5 λάμπες είναι πιο λεπτές και οι ακροδέκτες πιο κοντά μεταξύ τους σε σχέση με τις τ8.
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια εγω εχω ακροφυσια για τ5.
αλλα πιο πισω ο genirous,γραφει πως οι λαμπες τ5 58watt, θελουν αλλα ακροφυσια αποτι οι τ5 54watt. τουλαχιστον αυτο καταλαβα εγω... το μπαλαστ που εχω ειναι 2χ58 watt για Τ5.(dimmable). θα με χαζεψετε ρεσεις ![]() αποφασιστε και πεστε μου τι να παρω ![]() θα διαβασω και το λινκ μετα που εχει βαλει ο genirous μπας και βγαλω ακρη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σου έγραψε ότι δε βγαίνουν τ5 σε 58 watt άρα δεν κάνουν τα ακροφύσια που έχεις για 58w λάμπες (θες τ8 λάμπες και ακροφύσια)
|
|
||||
|
||||
![]()
τωρα δηλαδη αποτι καταλαβα,μου λετε οτι το μπαλαστ που εχω ειναι για τ8?
η παλι λαθος καταλαβα? εκανε τετοιο λαθος αυτος στο μαγαζι? αμα ειναι να παω να αλλαξω τα ακροφυσια και να παρω για τ8 δηλαδη... θα βαλω φωτο μετα και θα μου πειτε... |
|
||||
|
||||
![]()
Με το καλό το ενυδρείο σου Γιώργο, θα κάνεις μεγάλα πράγματα και εδώ, το πιστεύω.
![]() ![]() ![]() Οι Τ8 λάμπες έχουν πιο μεγάλη διάμετρο από τις Τ5 λάμπες. ¶ρα έχουν και διαφορετικά ακροφύσια. Δες και τις φωτογραφίες εδώ κάτω. Από το ίντερνετ είναι. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα "σχεδια" για το νεο ενυδρειο Ν. Αμερικης | kgf12345 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 777 | 30-01-18 18:11 |
"Αλληλοπάθεια" ή "Μπορούμε να απαλλαγούμε από τις άλγες?" | Κλεόβουλος | Βιβλιογραφία Γλυκού Νερού | 2 | 04-06-15 18:34 |
Τάισμα "γρήγορων" και "αργών" ψαριών | filebox | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-11-11 21:39 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
ΠΕΡΙ "ΖΟΥΜΙΩΝ" ΚΑΙ "ΑΦΕΨΗΜΑΤΩΝ" (Συνεχει | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 18-12-02 21:29 |