|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με το ενυδρείο σου! Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω,να σαι καλα.
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου εννοείται ότι κάνω χιούμορ, αν και μεταξύ μας λίγο AVA πρέπει να το στάξατε στο ενυδρείο...
![]() ![]() ![]() Πέρα από το χιούμορ, ελπίζω όλα να πάνε καλά και να χαρείς τα ψαράκια! |
|
|||
|
|||
![]()
Να σαι καλα κωστα,εως τωρα ειμαστε οκ.
Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
![]()
Εχω ένα είδος άλγης (αυτό νομίζω) στο ενυδρείο,σε μικρό επίπεδο ακόμα,αλλά νομίζω ότι αναπτύσσεται.
Στη αρχή νόμιζω ότι ήταν green spot,γιατί είδα πράσινες κουκκιδες στο τζαμι,χαμηλα λίγο πιο πανω απο το χαλίκι. (Εριχνα ταμπλετες Co2,αλλα λόγω ότι έχουν καθυστερησει να έρθουν αυτες που παράγγειλα απο το ebay,συνέχισα με excel.) Εδω και λίγες μέρες έχω παρατηρήσει ότι στο τζάμι ,στο ίδιο σημείο,που ήταν η green spot,αλλα σε φύλλα φυτών (staurogyne,corymosa siamensis),αλλα και στο ξύλο φαινεται ενα μικρό πράσινο (σαν χορταρακι) το οποίο χωριζεται στα 2. Το μέγεθος του δεν ξεπερναει τα 5 χιλιοστα. Θα προσπαθήσω να βγάλω καμια καλή φωτογραφια,αλλα εως τώρα οι προσπάθειες μου ήταν ακαρπες γιατι δεν φαινεται καθαρα. ------------------------- http://imgur.com/a/1gRQA http://imgur.com/a/bjNdq Ισως αυτές βοηθήσουν
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 22-11-16 στις 00:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Ναι το εχω δει,ευχαριστω.Εχω μειωσει το φαγητο για αρχη.
|
|||
|
|||
![]()
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 04-12-16 στις 18:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Γιατι πρεπει να βαλεις μονο την καταληξη του λινκ του βιντεο Q2c1Z0ThZWM
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=29348
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω,το διορθώνω τώρα.
|
|||
|
|||
![]()
Κατα καιρούς κοιτάω την επιστροφη του φιλτρου στο ενυδρείο.Σημερα μου φάνηκε ότι ειχε λιγότερο "πιεση" .Οπότε το άνοιξα να δω σε τι κατάσταση βρίσκεται.Μέσα είδα μερικά σαλιγκαράκια και πολύ λάσπη.Ξέρω οτι έχει και βιολογία εκει.Οποτε το καθάρισα,σε νερό του ενυδρειου κ.τ.λ.Ουσιαστικά το ξέπλυνα μεσα σε μια λεκάνη,χωρίς τριψιμο κ.τ.λ, απλο ξέπλυμα.Νομίζω είναι καλύτερα.Αυτη είναι φώτογραφία απο το κινητο.
------------------------- http://imgur.com/a/tHPw3 Λεκάνη ειναι ,απλα την μετακινησα λίγο και στην μέση δεν εχει τίποτα.
Αρχή άνδρα δείκνυσι ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη matista : 07-12-16 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Που και που χρειάζεται καθάρισμα το φίλτρο ή όταν δεις πως πέφτει η ροή.
Και αυτό έχει σχέση από τα πόσα ψάρια έχεις , τι ψάρια, πως ταίζεις κλπ
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κατασκευή καινούριου ενυδρείου | nikkoin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-01-15 23:49 |
Καραντίνα καινούριου μέλους | ΧΑΡΗΣ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 07-08-14 18:52 |
Aγορά καινούριου ενυδρείου | xaftel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 10-02-08 19:04 |
Καινούριος στο forum και στα ενυδρεία... | FfF | Γλυκό νερό - Γενικά | 45 | 13-02-03 23:58 |