|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας Παρουσιάσεις ενυδρείων Ασίας, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το ενυδρείο σου , και τα συννεφάκια από τα αγαπημένα μου.
Τα κυνηγητά μη σε απασχολούν , έτσι κάνουν, δεν είναι κάτι το σοβαρό, παίζουν. Να έχεις υπόψη σου πως το καλοκαίρι θέλουν χαμηλές θερμοκρασίες (θεωρητικά μέχρι 25), και το Χειμώνα τα έχω κρατήσει και στους 14,5, δεν θες θερμαντήρα δηλαδή αν τα έχεις μέσα στο σπίτι. Βάλε και γαριδούλες , και σε συνδυασμό με τα ramshorn που έχεις δεν θα χρειαστεί ποτέ να καθαρίσεις το ενυδρείο ![]() Με τις γαρίδες ίσως να μη δεις γόνο όμως. Καλορίζικα ![]()
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιότοπος των Tanichthys albonubes (White Cloud Mountain Minnow) | stratigos24 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 15 | 16-09-13 23:45 |
Τα White Cloud Mountain Minnow για λιμνη? | MIXALIS CYPRUS | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 8 | 30-03-10 13:53 |