|
|
||||
|
||||
![]()
Aquili ph 7 kh 9 - co2 27-30ppm
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι το είδα και το διόρθωσα για ξανά διάβασε την τελευταία μου απάντηση μήπως δώσεις παραπάνω πληροφορίες.
|
||||
|
||||
![]()
Τα lumen αν δεν κάνω λάθος ήταν στα 2200-2500lm η μια σύνολο έβγαιναν στα 20000lm, 6000k οι λευκες και οι άλλες 3 εινα Red Green Blue σε ισορροπία βγάζουν ένα πολύ ελαφρύ ροζ-μόβ- τις έψαχνα καιρό και μετά απο πολύ συζήτηση και γνώμη ατομων που τις δουλεύουν αρκετό καιρό τις πήρα.
Το θέμα ειναι ότι κάθε μέρα αντί λίγο να σταθεροποιουνται τα πράγματα, χειροτερεύουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτή τη στιγμή πόσο είναι η φωτοπερίοδος; Πιστεύω ότι μόλις φτάσεις το 8ωρο και το αφήσεις χωρίς να το πειράζεις θα βρει σιγά σιγά το δρόμο του.
|
||||
|
||||
![]()
Ακριβως εκεί είμαι 15-23.00.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά δεν βρίσκω κάποιο ψεγάδι, ίσως να θέλει το χρόνο του όπως σου είπα, ίσως κάποιος πιο έμπειρος παρατηρήσει κάτι άλλο, μια λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά. Εγώ για παράδειγμα που μόλις έστησα το νέο ενυδρείο ξεκίνησα κατευθείαν λίπανση στο 50% μιας κι ο φωτισμός ξεκίνησε απ τις 5 ώρες και σιγά σιγά αύξανα κι εγώ και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με άλγες, μήπως να άλλαζες τον τρόπο και να δοκίμαζες την Estimative Index?
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το έχω ψάξει καθόλου λίγα πράγματα έχω ακούσει μόνο. Να ψάξω απο Δευτέρα να βρω τις σκόνες και να το δοκιμάσω.
Καμιά συσκότιση η τοπικά με οξυζενέ θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο κατά την γνώμη σου. Αλλά τι τοπικά λέω θέλει να πάρω κανένα 10λιτρο οξυζενέ και να το πετάξω μαζί με το μπουκάλι μέσα. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΛΓΕΣ | Akakios Miskos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 18-06-12 14:50 |
Aλγες | sx21 | Malawi | 8 | 02-10-11 09:31 |
Αλγες και O2 | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 21 | 12-10-09 14:32 |
GH KH επεσαν | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-12-07 22:57 |
Αλγες | Nrgman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 03-07-06 20:47 |