|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Φίλε μου προσωπικά δεν έχω πάρει από ebay, αλλά και τους συγκεκριμένους αισθητήρες δεν ξέρω αν τους έχει πάρει κάποιος.
Πάρε σε αυτόν στη Κέρκυρα ένα τηλέφωνο και ρώτησε τον πόσο κάνει, και αν στο στείλει με απλό δέμα ταχυδρομείου , τα μεταφορικά είναι 2 Ευρώ περίπου και θα κάνει 2-3-4 ημέρες να έρθει. Οι elliwel που έχουμε πάρει αρκετοί , έχουν αποδειχθεί πως αντέχουν πολύ περισσότερο από αυτούς που έχουν οι stc, και πάρε 2-3 να έχεις , δεν θα πάθουν τίποτα
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αντικατάσταση σωλήνα εξόδου | Undertaker | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 21 | 15-03-15 19:43 |
Αντικατάσταση Co2 Diffuser? | gfdimopo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 14-01-12 11:46 |
αντικατάσταση λάμπας Τ8 | Xlapatsas | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 13-11-10 15:50 |
Αντικατάσταση κόντρας | giorgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 24-10-07 21:04 |
λάμπες (αντικατάσταση) | pani | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 01-02-06 12:41 |