|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
#4
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν παιδία επειδή το θέμα παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον θα πειραματιστώ και εγώ με δική μου συνταγή και θα προσπαθήσω, βάσει των γνώσεων μου να φτιάξω ένα κατάλογο με διάφορα ωραία πραγματάκια!
Για αρχή πάντως σας πληροφορώ ότι τα βιομηχανικά κατεψυγμένα ψάρια καταψύχονται με 3-4 στρώσεις αμμωνίας (καλά διαβάσατε) και αν δεν αποψυχθούν με κατάλληλο τρόπο ένα μεγάλο ποσοστό της παραμένει πάνω στο ψάρι. Δεν ξέρω όμως το κατά πόσο αυτό θα μπορούσε να επηρρεάσει την ισορροπία του ενυδρείου μας... |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|