|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
εκατσε τελικα η θηλυκια??
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι Κωστα! Την ειδα και εκανε κυκλους γυρω του. Πως θα καταλαβω αν οντως ειναι μπουκωμενη? Δεν θα τρωει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν θα τρώει και το σαγόνι της θα είναι έτσι
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχω κρατησει ημερομηνιες, αντε και να δουμε.
Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο κυκλοφορητη για τα λιτρα μου για εξτρα αναταραξη? Κατα προτιμηση με μαγνητη. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ εχω αυτόν και ειμαι πολυ ευχαριστημένος.
http://www.aquavivere.gr/eksoplismos...jvp-100-magnet |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ------------------------- Σκευτηκα ενα τροπο να απομακρυνονται τα ψαρια απο το ενυδρειο. Αδειαζεις αρκετα το νερο. Ξεστηνεις το μισο ενυδρειο και οχι ολο, δηλαδη η μια απο τις δυο πλευρες να ειναι αδειες. Εχεις αγορασει ενα πλεξι, το οποιο θα το χρησιμοποιησεις σαν χωρισμα καθετο. Προσπαθεις να απομακρυνεις το ψαρι που επιθυμεις απο τις πετρες και να το πας στα "ανοικτα" του ενυδρειου σου (αυτο θελει υπομονη). Οταν παει, κατεβαζεις αμεσως το χωρισμα, και σιγα σιγα συγκλινεις το χωρισμα προς το τσαμι. Απο κει και περα η αποχη θα δουλεψει με ποσοστα επιτυχιας 100%. Πως σας φαινεται? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη redman : 01-10-16 στις 17:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
-Έχω ένα δίχτυ από πατάτες με βεντούζες. -Ανοίγω καπάκι και βάζω το δίχτυ αλλά ταυτόχρονα βλέπω πού πήγε το ψάρι που θέλω. -Συγκλίνω το δίχτυ και το κολλάω όσο πιο κοντά του. -Ξεστήνω τις πέτρες γύρω του όσο χρειάζεται. -πιάνω το ψάρι σχετικά εύκολα με την απόχη. Πάλι μπελάς είναι βέβαια
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια καλημερα. Προσπαθω να λειτουργησω το ενυδρειο στον "αυτοματο" γιατι προτιμω να πειραματιστω τωρα παρα οταν θα ερθει η ωρα να γυφω απο το σπιτι για πχ μια βδομαδα.
Εχουμε και λεμε λοιπον. Η παλια ταιστρα που ειχα παρατηρισα πως τα επαιξε. Πηρα λοιπον μια αλλη, την Juwel την μεγαλυτερη που υπαρχει. Παρατηρω ομως οτι η εγκοπη που εχει για να πεφτει το φαι ειναι μικρη για το δικο μου ενυδρειο. Το ιδιο μικρο ειναι και το πλαστηκο που βαζεις μεσα την τροφη, δε ξερω ποσο θα διαρκεσει. Αυτο που εκανα για να πεφτει παραπανω τροφη ειναι να βγαλω εντελως τον "μετρητη τροφης" (αυτο το πορτακι που το κανεις αριστερα δεξια για να υπολογισεις ποση τροφη θα πεσει). Αυτο αυξησε κατα λιγο την ποσοτητα ομολογω. Σκευτομαι πως μπορω να κρατησω τον μηχανισμο της ταιστρας αλλα να προσπαθησω να φτιαξω μια πατεντα για τον αποθηκευτικο χωρο της τροφης, ωστε να χωρα περισσοτερη. Ειχε κανεις καμια παρομοια εμπειρια? |
|
||||
|
||||
![]()
αν είναι να λείψεις μέχρι μια εβδομάδα να μη ταίσεις, δεν παθαίνουν τίποτα,
ή να ταίζεις ελάχιστα, άρα βάλε το πορτάκι και ασε να πέφτει λίγη τροφή, και ας είναι πιο λίγη από όσο τους δίνεις εσύ
|
|||
|
|||
![]()
Τακη δηλαδη προτινεις 1 βδομαδα χωρις φαι? Η εστω και 3 μερες χωρις φαι?
|
|
||||
|
||||
![]()
ναι βρε συ, δεν παθαίνουν τίποτα,
τάισε λίγο παραπάνω τη προηγούμενη εβδομάδα, κάνεις μια καλή αλλαγή και φεύγεις, για 3 ημέρες δεν το συζητάω, δεν κάνεις τίποτα.
|
||||
|
||||
![]()
Ενήλικα και νεαρά ψάρια σε ώριμο ενυδρείο δεν έχουν κανένα πρόβλημα για μια βδομάδα αν κάνεις ότι είπε ο Τάκης.
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σας ρωτήσω και εγώ!!! Επειδή θέλω να φτιάξω ένα νταμάρι 250 - 300 λίτρα εδώ και αρκετό καιρό αλλά κολλάω στις συχνές απουσίες μου από το σπίτι. Μπορεί να βρεθεί μια ρουτίνα ώστε να μην επηρεαστούν τα ψάρια σε απουσία 10 - 15 ημερών; Επιπλέον απαιτείται πολύς χρόνος ενασχόλησης κάθε μέρα; Ευχαριστώ.
|
|
|||
|
|||
![]()
Επανερχομαστε με νεο "προβλημα". Το ονομα του, ΑΛΓΗ!
Ενω εχω πολυ λιγες ωρες τα φωτα ανοιχτα, μολισ 5.30 ωρες τη μερα, εμφανηστηκε αλγη πανω στις πετρες. Προς στιγμης εχω αποφασησει να βγαζω μια μια τις πετρες και να τις καθαριζω. Καποια προταση? |
|
|||
|
|||
![]()
Η άλγη δίνει μια φυσικότητα στη σύνθεσή σου, είναι πολλή σε σημείο που να είναι αντιαισθητική;
|
|
|||
|
|||
![]()
εε απο κει που οι πετρες ηταν στο χρωμα του φεγγαριου, εχουν πρασινισει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ασε μας ρε Γιαννη που δε σου αρεσουν οι πρασινες πετρες!!αλλοι παρακαλανε να τους γινουν ετσι...
|
|
|||
|
|||
![]()
ΧΑΧΑ!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
φωτο δεν βλέπω
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
για καφέ διατομική την βλέπω....μη τρελαίνεσαι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Η άλγη πάνω στις πέτρες είναι και τροφή για τα ψάρια στα αφρικάνικα ...
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Το dow όχι.
Ωστόσο πρέπει να πω (αν και δεν το έχω σίγουρο) ότι έχει αναφερθεί από τον KostasG. (αν βρω το λινκ θα το βάλω) ότι μπορεί να απελευθερώσει μακροπρόθεσμα, επιβλαβείς ενώσεις στο νερό. |
|
|||
|
|||
![]()
Το βάζουμε για να μην γλιστρησουν οι πετρες ? Για να μη σπάσει το τζάμι? Εννοω το βαζουμε γενικά για λόγους ασφαλείας ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Ναι για λόγος ασφάλειας. Για να μην είναι οι πέτρες σε επαφή με το γυαλί.
¶λλοι βάζουν eggcrate http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=80480 |
|
|||
|
|||
![]()
Δυσκολο για jumbo. Υπάρχει πιθανοτητα να το βρω σε μαγαζί με οικοδομικα υλικά, εργαλεια κτλ ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Και σε μαγαζί με ηλεκτρολογικά βρίσκεις (πλέγμα οροφής νομίζω το λένε αυτοί)
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε ευχαριστω Κλεόβουλε !! Την καλημέρα μου..
Βασίλης Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Καλημέρα Βασίλη.
Μην είσαι τσιγγούνης.....βάζε φωτο να βλέπουμε την εξέλιξη ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
malawi στησιμο νταμαριου | oldschool12 | Malawi | 29 | 05-10-11 13:56 |
Νεο στησιμο ενυδρειου με φυτα,πετρες,ξυλα | giler84 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 17 | 23-02-10 22:42 |
Βοηθεια για στησιμο βιοτοπικου malawi.. | harmiller | Malawi | 34 | 22-11-09 20:16 |
Στησιμο Ενυδρειου με κιχλιδες Malawi | al-kar | Malawi | 19 | 23-08-08 19:36 |
Στησιμο ενυδρειου με πετρες-Φωτο | salcon | Malawi | 6 | 24-08-04 19:53 |