|
|
||||
|
||||
![]()
η ντορυ μπηκε γιατι αρεσε στη γυναικα (να της κανω και καπου το χατιρι) αλλα θελω ενα ακομα δυνατο ψαρακι. ξερω οτι κανωνικα ενα ταγ ειναι αρκετο η οτι αν βαλω δευτερο καλο ειναι να ειναι κατι στο στιλ του yellow. αλλα σαν να κωλησα λιγο με το συγκεκριμενο. δεν ξερω ακομα θα δω αν γινει καμια προπαραγκελεια και βρω κατι σε καλη τιμη. το προβλημα ειναι οτι μεγαλωνει η ντορη και θα ειναι δυσκολο να μπει κατι αλλο....
|
|
|||
|
|||
![]()
Δεν βάζεις μυαλό Λεο!
Μιλά με Λούκα που έχει περισσότερα λίτρα και έχει δύο τάγκ. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχεις θέμα εσύ.
Αν και θα έπρεπε να σε βελτιώνει ο μεγάλος δάσκαλος της Ηπείρου! |
|
||||
|
||||
![]()
λεων καλησπερα!
αν θελεις την γνώμη μου καλύτερα είναι να βάλεις μια chelmon τώρα και που είναι μικρο το blue tang και ίσως την αφήσει να επιβιώσει! από την στιγμή που εχεις περιορισμό βάση λίτρων κοίτα να βάλεις νευραλγικά ψάρια για την σωστή ισορροπία του ύφαλου σου! καλή συνέχεια φιλαρακι! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν το βλεπω για πεταλουδα Νικο. δεν εχω απταισιες καθολου και δεν εχω ορεξη να μπλεξω με ταισμα μυδια και τετοια. επισεις το blue ειναι μεγαλη κοτα και πολυ νευρικο οποτε πιστευω οτι η πεταλουδα θα παθει μεγαλο λαλα
![]() χρησημο ψαρακι και νομιζω κομβικο για το ενυδρειο μου (που μετα την εμπιρεια μου το συνιστω ανεπιφυλακτα) ειναι ο γιατρος http://www.liveaquaria.com/product/p...309&pcatid=309 . θα μπει και μια γαριδα που συστησατε και απο αλγοφαγα ειναι κατα κυριο λογο το blue (που μονο αλγη δεν τρωει). ηθελα yellow αλλα αυτο δεν με ηθελε οποτε... τωρα αν θα βαλω αλλο (ταγκ) δεν ξερω θα το σκευτω (με φαγατε ![]() σκοπος μου ειναι να μπουν ακομα 2 magnifica, απο κει και περα δεν ξερω σκευτομαι 5-6 χρομιδες (αλλα ειναι πολλες και θα το βαρινω πολυ), η εναν μανταρινο ακομα.... η..... δεν ξερω για πειτε!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
γεια σου λεων! ξέρω οτι με την πεταλούδα δεν είστε φίλοι ![]() δεν χρειάζεται να εχεις απταιζιες για να βάλεις πεταλούδα! η πρόληψη πολλές φορές είναι καλύτερη από την καταστολή! η πεταλούδα τρώει και κατεψυγμένη οπότε δεν είναι δύσκολο το τάισμα της αρκεί να τρώει όταν την πάρεις! εγώ στο δικό μου έχω 4 wrasse που συνυπάρχουν αρμονικά χωρίς κανένα πρόβλημα! θα σου προτεινα να βάλεις οπωσδήποτε έναν melanurus και εναν hortulanus που είναι εξολοθρευτές και είναι εξίσου σημαντικά ψάρια! καλή συνέχεια λεων! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ξεκινημα με reefακι 150λιτρων | jiraiya | Reef | 72 | 11-01-11 23:43 |
Το reefακι μου! | golf4470 | Reef | 13 | 11-04-10 13:54 |
Το reefακι μου! | madfdg | Reef | 96 | 12-10-08 19:36 |
Το reefακι μου | sot-zoe | Reef | 13 | 01-01-06 21:42 |
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ DIY CO2 | GEORGE ARGOS | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 16 | 22-09-05 16:09 |