|
|||
|
|||
![]()
Όπως συνηθίζετε, μετά τις γνώσεις σας, μοιράζετε κ την ειρωνείας σας αλλά ήταν αναμενόμενο οπότε
![]() Δεν μπορείς όμως να μιλάς για φωνές στην έρημο. Έχεις ιδέα πόσα υγρά τεστ νιτρικών της Api υπάρχουν στην Λάρισα ? Εγώ βρήκα μόνο ένα κ πάλι καλά που μπόρεσε να με εξυπηρετήσει ο άνθρωπος. Ο Σπύρος είπε εξαρχής ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα κ ελάττωσα το τάισμα. Είπε συχνότερες αλλαγές κ έκανα συχνότερες αλλαγές. Μου είπατε Flagyl κ Epsom salt κ έψαξα σε 5 φαρμακεία για να βρω. Το 8-9 στα 50 αφορά ζευγάρια κ τις γέννες τους ενώ εγώ έχω μόνο αρσενικά με 2-2,5 εκ μέγεθος. Για το ότι δεν είχα τα "σωστά" τεστ έχεις δίκιο αλλά δεν περίμενα τέτοιες μεγάλες αποκλίσεις. Αυτό το αλάτι είναι κατάλληλο είναι να πάω για το ΧΙΩΝ αύριο ? κ όντως έχουν πολύ ωραία χρώματα ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναγνώριση προβλήματος | mobar78 | Αλγες (Φύκη) και προβλήματα φυτών | 12 | 09-07-16 11:07 |
sos υποψία ick | CHRIS4204 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 09-12-08 13:22 |
Εκτίμηση προβλήματος | Juan | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 31-10-05 19:00 |
υποψία ασθένιας | gemini_str | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 12-07-04 15:51 |